Lig Maçları 5 yıl Spormax'te

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Dünya şampiyonası düzenliyorsun 2 ay önce ama hem Türkiye Kupası hem de Lig de organizasyon rezaletleri yaşanıyor. Bu başarının arkasından şu ligin pazarlaması çok çok iyi şekilde yapılmalıydı.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Harbiden şaka gibi lig başlıyor artık ama yayıncı hala yok...Maçlardan bir akşam önce bilmem ne şifreli kanalına verdik yayını diyecekler,bu sporu izleyenler,bu bilmem ne şifreli kanalına ne zaman üye olacak,ne zaman bağlatacakta oturup maç izleyecek...Tabi bu en iyi senaryo bellimi olur belkide ilk 4-5 hafta yayın yok diyede bekleyebiliriz...Turgay Demirel'e ülke basketboluna yaptığı katkıdan dolayı biz yinede teşekkür edelim!
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Yayın hakkı demişken, Eurolig maçlarını sanırım Ntvspor almış ama sadece fülkerin maçlarını gösteriyor, tarafsız yayıncılığını (!) ispat edercesine. Efes'in maçları Skytürk'te görünüyor tanıtımlarda.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

@ halil ibrahim, ntvspor , efes pilsen dışında kalan tüm maçları verme hakkına sahip.. ama ne kadarını verirler bilemem.. o kahvehane muhabbetleri daha çok hoşlarına gidiyor.. sergen, mustafa doğan falan.. spormax gibi haftada 3-4 canlı maç yayınlamalarını kimse beklemesin.. (not: efesin maçlarını yine skyturk verecek )

@şamil, kosova ntvspora döndü..
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

bizim maçın pazar 14.00 de olması acaba spormaxın yayınlayacagı anlamınamı geliyor?
cünkü gecen sezonda premier lig maçları varken,basket maçlarının saati ona göre ayarlanıyordu çakışmaması için. dolayısıyla geneldede erken oluyordu bizim maçlarımız ve fenerin maçları.
bu haftada pazar 15.30 da everton-liverpool maçını veriyor spormax, o geldi aklıma
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

14.00 da başlayan maç 15.30'da biraz zor biter,ortalama röportaj vs. olmadan 15.40'a denk gelirki buda normal şartlarda...Yani alakası olduğunu sanmıyorum...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

gstv yi izlemekte mesele be kardes.ne orda var ne burda kanalı attılar bır ligtv hevesiyle bir koseye gstv yi de izleyemez olduk.ligler baslayacak ne yayıncı kurulus belli ne hangi maclar yayınlanacak ellı yazık ya vallahi...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Beko ile sözleşme yenilendiği haberi girilmiş, yarın da yayıncı kuruluşu girerler :)
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Ntv dışarı dedikten sonra Ntvspor alsın demek çok hoş olmuş.
Gerçi Ntv dışarı diyenler neyse sustuk ...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Ntv alsın diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum,bence Ntv değil Fbtv alsın,ne farkları varki,ikiside açık kanal,ikiside aynı kulübün resmi yayın organı...Birisi delikanlı gibi açık açık bunu yapıyor,birisi gizliden...Bari delikanlı olanı alsın değilmi...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Bende trt alsın diyenelrdendim hala da o konuda ısrar ediyorum. Çünkü bu ülekde NTVSpor tekelleşmeye doğru gidiyor ona rakip bir spor kanalı yaratılmak zorunda. Hatta alıyorsa sports tv alsın onada razıyım. Spor kanalları bir kaç tane olursa tekelleşme ortadan kalkar o zaman hepsi bir standart tutturmak zorunda kalır bu mantıkla basketbol garanti-beko üzeirndne FB çevresinde dönmeye mahkum.
 

Üst