Lig Maçları 5 yıl Spormax'te

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Kesinlikle TRT alsın ama şu Murat Murathanoğlu'na anlattırmasınlar maçları, ben sıkılıyorum Turgay'ın bi tarafını yalayacağım diye maç anlatmıyor zaman zaman.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Dünya şampiyonasındaki başarıdan sonra bu başarıyı,mücadeleyi ligede yansıtmalıyız diyordu basketbol otoriteleri ve federasyon.Lige çok yansıdı gerçekten.Ligin başlamasına 2 gün kalmış daha yayıncı kuruluş belli değil.Bu da anca bizim memlekette olur zaten.Komedi resmen.

Bencede trt alsın ligin yayın hakkını.Spor kanalı açıyorlar,ispanya ligi dışında bir yayın yok nasıl iştir anlamadım.Hem şifresiz olur bütün insanlar izler ligi.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Eğer federasyon lig başladıktan sonra yayıncı kuruluşu belirlememiş olursa gerçekten skandal olur .Haftalık maç yayın ihaleleriyle götürürler bir dönem herhalde , inşallah şifresiz herhangi bir platforma bağlı olmayan heryerden ulaşılabilen bir kanal alır ihaleyi :roll:
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Burak Barut' Alıntı:
Ntv dışarı dedikten sonra Ntvspor alsın demek çok hoş olmuş.
Gerçi Ntv dışarı diyenler neyse sustuk ...

biz anladık burak.. anlayan anlıyor..
bir beykoz maçıydı.. ipekçi'deki fenerbahçe maçından 3 gün sonra..
ntvspor'u, ihsan bayülken'i , osman sakallıoğlu'nu protesto etmiştik..
çok iyi hatırlıyorum. o gün bizle omuz omuza "ntv dışarı " diyenler bugün maalesef farklı şeyler söylüyorlar ...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Yayıncı kuruluş hakkında beko ile yapılan isim anlaşmasının basın toplantısında yanlış duymadıysam yarın akşam sonuçlanacak gibi birşey söyledi . Sanırım spormax ile devam edilecek.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Bu konu bugün kesin olarak netleşecek malum. Saat 12:00'de TBF ile kulüpler toplandılar, bu konuyu konuştular, toplantı bitmiş olması lazım. Zira saat 14:00'te de yeni kurulan Kulüpler Birliği toplanacak. Akşama kadar kesin bir açıklama gelecektir zaten gerekli birimden ama biz yine de bir ön duyuru yapalım. Beko Basketbol Ligi, çok çok çok büyük bir olasılıkla yeni sezonda da Spormax'te yani Digiturk bünyesinde olacak. Salsabasket özel haberidir.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Şöyle izleyebileceğimiz bir kanl olsa bari de rahat rahat izleye bilsek erkek basketbol takımımızı.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Eğer Spormax alırsa Dünya 2.si olmuş bir ülkede basketbol maçlarının rahat rahat izlenememesi büyük bir skandal olur.

Umarım Spormax yerine NTV/TRT gibi açık kanallar yayınlar ligi.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

İzlenebilirlik yerine bizim maçlarımızı verecek kanalların yayını alması daha iyi olur. Zaten netten izliyoruz bir şekilde ama ya izleyemezsek. :)

Ntv zamanı hep salonda olduğumdan tam hatırlayamıyorum bizim maçların verilip verilmediğini. Yalnız Spormax'te genelde veriliyor sanırım emin değilim ama. TRT'yi istemememin bir diğer nedeni de bu. Şimdi gidip bizim maç yerine eşitlik falan diye Karşıyaka-Mersin maçını yayınlarlar. Bu durum hakkında bilgi verebilecek, hafızası güçlü bir arkadaşımız var mı? :)
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

TRT olmuyorsa Spormax olmalı,NTV ve uzantılarını istemiyorum...Tabi TRT'de adam gibi yayınlayacaksa alsın,bundan önceki kötü örneklere benzeyecekse hiç gerek yok Spormax olsun...
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Ntv alsın, herkes izlesin iyi hoş da NTV'nin yayın yaptığı dönemde hava atışıyla salona bağlanışını da biliyoruz. Ne maç önü, ne maç sonu atraksiyona girmeden dizi gibi veriyorlardı maçı. Şimdi alsalar yine aynısını yapacaklar eminim. İhsan Bayülken'le çılgın maç keyfi var bir kere, herşeyden önce. Spormax de üst seviyede yayın yapmıyor belki ama şu noktadan sonra başka birine gitmesi mümkün değil zaten. Şimdi okey verilse yarın gider 3 ilden yayın yapar Spormax, onlar alacak yine.
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

ntv-ntvspor Galatasarayın deplasman maçlarına gitmeye üşenen bir kanaldı.Ne maç önü vardı ne maç sonu..O açıdan Spormaxten memnunum.Her maçımızı verdiler geçen sezon.Onların tek eksiği kaliteli spiker ve yorumcu eksikliği..

Mesela Murat Murathanoğlu Yiğiter Uluğ ikilisini Spormaxe transfer etseler çok güzel olur

Gerçi ben en çok keyfi Murat Murathanoğlu-İsmet Badem ikilisinden alıyodum ama neyse bombaydı onlar:)
 
Re: Lig Yayın Hakkı ?

Geçen sene ne kadardı Çağlar? Ve ortalama kulüp başına nasıl düşüyor bu para?
 

Üst