Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

oyak maçına gitmedim.oyağı farklı geçer bornova.shipp ve tyler smith iyi anlaşıyorlar.bunlarada cüneyt abide katılırsa maç daha farklı biter.
 
Ben mersin fener maçını izledim.Bilerek kabettiklerini sanmıyorum.bizim banvit maçı gibi şans son anda mersine güldü.mersin çok istekliydi fenerde öyle ama son saliselerde maç mersine gitti.inanılmaz bir maçtı ölümüne oynadı mersin helal olsun bence.
 
Şu anki duruma baktığımızda, bugün alınan sonuçlar bizim için pek de kötü olmadı açıkçası. Oyak'ın yenilmesi istediğimiz bir şey çünkü Oyak'a karşı hem ikili averajda gerideyiz hem de Kepez'in olabileceği olası bir üçlü averajda gerideyiz. Mersin'le haftaya maçımızın olduğunu düşünürsek, kazanırsak mutlaka onların üstüne çıkıyoruz.
Üstümüzde olan takımlara baktığımızda yarınki Antalya maçının önemi ortaya çıkıyor. Antalya maçını kazanırsak Antalya ile 2, Tofaş'la 1'e düşüyor puan farkı. Bu iki takıma karşı ikili averajda öne geçiyoruz. Karşıyaka ve Bornova'nın play-off'a gireceğini düşünüyorum. Bence onları yakalamamız zor. Kalan diğer rakip Erdemir önemli bence çünkü Erdemir'in puan olarak önüne geçmemiz lazım. Üstelik Erdemir yarın, son haftalarda büyük düşüşte olan Beşiktaş'la karşılaşacak.
Yarınki maçı kazandığımızda bizim için her şey daha güzel olacak.
Umarım yarın bu saatlerde günü 3 zaferle kapamış oluruz.
 
Kurtuluş abi , Erdemir'i yakalayamayız 6 maçta 4 mağlubiyet almaları çok zor.Bornova'yı yakalayabiliriz , Bornova'nın Erdemir , Banvit , Fener ve bizimle maçları var.Erdemir , Banvit ve biz yeneriz ve play-off'a çıkarız.Fener bilerek mağlup olur.Play-off yapabilirsek ancak bu şekilde yaparız.
 
Sercan Özbek' Alıntı:
Kurtuluş abi , Erdemir'i yakalayamayız 6 maçta 4 mağlubiyet almaları çok zor.Bornova'yı yakalayabiliriz , Bornova'nın Erdemir , Banvit , Fener ve bizimle maçları var.Erdemir , Banvit ve biz yeneriz ve play-off'a çıkarız.Fener bilerek mağlup olur.Play-off yapabilirsek ancak bu şekilde yaparız.

Birini bu hafta Beşiktaş'a karşı alırsa, biz de Antalya'yı yenersek neden olmasın. Bornova'nın da Erdemir'in de zor maçları var ama Bornova'nın daha iyi takım olduğu için Play-off'a kalma şansının Erdemir'den daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bornova'nın kendi sahasında Erdemir'e maçı vermeyeceğini düşünüyorum. Tabii bugün Antalya'ya yenilirsek play-off bu kez kesin olarak biter.
 
Erdemir Beşiktaş'ı yendi. Ligin en iyi basketbolu oynayan takımlarından biri olan Beşiktaş'ın, ligin en kötü oynayan takımlarından biri haline dönüşmesi ilginç oldu. Umarım bu performanslarını bizim maça da taşırlar. Bu sonuçla play-off şansımız iyice azalmış oldu ne yazık ki.
 
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama Fener gider daçkaya yenilir Mersine son saniye(?) ile yenilir.Beşiktaş gider Erdemire yenilir.Sizce bunlar tesadüfmü?
 
haftaya oynanacak karşılaşmalarda erdemir ve bornova yenilirse şansımız hala çok yüksek bence erdemir yada bornova sanırım son 3 hafta banvit fb ve bizle oynuyo
 
Kepez deplasmanda Aliağa'yı yendi . Kepez'in ligde kalma umudu arttı Aliağa düşme potasına girdi . Haftaya kendi sahasında oynayacağı Bornova maçına Kepez'in daha umutlu çıkması iyi oldu.
 
İlginç bir şekilde düşme potasındaki takımlar ilginç galibiyetler alıyor. Belki biraz komplo teorisi olacak ama, sanki Fenerbahçe play-off larda ilk turda olası Galatasaray eşleşmesinden uzak durmak istiyor. O nedenle de bazı malubiyetler geliyor. Son iki dakikada doğru dürüst hücum edemediler. İlginç geldi bana tüm maçta doğru hücumlar kullanan FB sonlara doğru yanlış seçimler yaptılar.

Aslında alttaki takımların bu kadar yenilgi alması bizim de aşağıdaki gruptan kopmamızı engelliyor. Bakarsanız halen daha düşme potasındayız. Reno ve Kepez'den bir puan öndeyiz. averaj sorunlarımız da düşünülürse halen daha potansiyel bir korku oluşturuyor.

Bu hafta Mersin'i kesin yenmemiz gerekiyor. Bir de Antalya maçının sonunda Rancik bir sakatlık geçirdi ve değişiklik istedi. Umarım durumu kötü değildir. MErsin maçında ihtiyacımız var...
 

Üst