Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

buna " ..... korkusu" denir. bizim playofflara kalmamız bazılarında korku yaratıyor, bakalım önümüzde ki hafta neler göreceğiz.
 
aliağa petkim i yenersek buyuk bır avantaj sağlayacağız play off için.cünkü hafta antalya bb tofas ve bornova güçlü rakiplerle yapıorlar.sanırsam bornova fb ile digerleri ise efes ve telekom ile yapıyorlardı.
 
banvit kendine yakışanı yaptı... Beklenen oldu
 
Günün tek maçıydı ve yayıncı kuruluş genelde tek maçları muhakak yayınlar.Sky türk neden maçı yayınlamadı anlamadım.Rezaleti 70 milyon görmesin diye sanırım.Ayrıca banvit bu sene ligde efes dahil kendi sahasında kimden 20 sayı yedi.Hadi 3-5 sayıyla maç kaybedlir.20 sayı rezalet bence.Ayrıca bu maça canlı bahislerde vardı bence araştırılsın bu maç.Orhun a yazıklar olsun.Playoff da ilk turda elenirler inşallah.
 
Play Off zerre umrumda değil.Bu takım benim gönlümde bu senenin şampiyonudur zaten.Kalan 2 maçı kazanır duruma bakarız.Herkes kendine yakışanı yapar.Banvit'ten bu beklenirdide Orhun'a hiç yakışmadı bu.Ama alıştık biz eski oyuncularımızın arkadan vurmasına,o yüzden fazla şaşırmamak lazım.
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":174rf1wc]Play-off şansımızın fenerin elinde olması beni çok üzüyor. :(

Play-off`a kalabilmemiz için şu anda ne gerekli? Bizim kalan iki maçımızı da kazanmamız dışında? Birer mağlubiyetleri yetmiyor mu rakiplerin?[/quote:174rf1wc]

Bornova`nın 2 maçta da yenilmesi lazım(bornovanın 1 maçı bizle diğer maçı fenerle)
 

Üst