Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

Play-off a kalırsak biliyorlar can yakıcağımızı herkez korkuyor bu arada neden herkez bornovayı konuşuyor tofaş kalabilir play-offa efes yatabilir herkez korkuyor bizden.
 
Banvit'in bu kadar açık şekilde mağlup olmasından sonra benim play-off beklentim kalmadı.Biz kalan 2 maçımızı da kazanalım play-off yapamayalım olsun.Gerçi kazanamasakta olsun , bu takıma helal olsun.
Seneye Cem Akdağ'ı ve Washington , Jasaitis , Mike yada Rancik , Evren'i takımda tutup kaliteli oyuncular alırsak.Şampiyonluğun en büyük adayıyız.
 
Banvıt gıbı bı takımın yaptıgını Fener her turlu yapar umudum bızı sasırtması ama o umut dunu dusundukce yok oluyor. Orhun ene ye hıc yakısmadı dunku sonuc barı kafa kafaya gıtseydı fark yenmeseydı.
 
Kod:
Bu banvitin yaptığı ilk rezillik değil. Zamanında da kendi sahasındaki maçta fenerbahçe taraftarına bedava bilet vermişler ve bizi düşürmeye çalışmışlardı. Banvit ürünlerini boykot edelim.
 
Play out oynadığımız dönemden beri eve Banvit ürünü girmiyor, girmez de. Geçenlerde Banvit AŞ Pazarlama Satış Müdürü aradı, vazgeç artık bu boykottan dedi ama nafile. : ) Ben kişisel tepkimi veriyorum, diğer Galatasaraylılar duyarlı değilse benim yapabileceğim pek bir şey yok.

Fener Ülker - Bornova maçı için komplo teorileri kurmaya gerek yok. Zamanında Beşiktaş için defalarca aynı şey yapıldı burada, her defasında Beşiktaş böyle düşünenleri yanılttı. Şimdi mazisinde buna benzer olaya imza atan bir kulüp var ama köprünün altından çok sular geçtiğini düşünüyorum. Bir de Çağlar´ın bahsettiği gibi Fener Ülker, Efes´in karşısına Bornova yerine formda bir Galatasaray´ın çıkmasını ister.
 
Vallahi Banvit yakacak bizi ha..

Bornova'nın bu haftaki galibiyetine kadar her şey iyi güzeldi de bu hafta bayağı kötü oldu zora girdi işler. Yalnız herkes Bornova'yı düşünüyor da bu Antalya'yla Tofaş da bizim önümüzde 1 puan farkla. Efes ve Telekom ikilisinden biri bu takımların birine yatarsa Bornova'yı geçmenin de pek bi manası kalmayacak sanırım. Yanlış mı biliyorum?
 
ben fb'nin yatacağını düşünmüyorum,kendilerini sıkmayabilirler de biz yenilelim de galatasaray playoff'a giremesin diye düşünmek hiç bi sporcuya yakışmaz,belki mirsad'a yakışabilir bi tek
 
Fenerbahçe çok dengesiz oynuyor. Bence Bornova'nın Fenerbahçe'yi yenmesi fazla sürpriz değil. Asıl sürpriz, formda giden Banvit'in kendi sahasında Bornova'dan 20 sayı fark yemesi. Aliağa bizimle olan maçını kaybederse düşme korkusu yaşayacak. Bu maça çok fazla asılacaklardır. Biz Aliağa'yı yenelim, diğer maçları bekleyelim. Son haftada yalnızca ikili değil üçlü, dörtlü, beşli averajlar da devreye girebilir.
 
Antalya ve Tofas 1 er mac kaybetse (ki Efes ve Ulker le oynuyorlar), Bornovada iki macida kayberse, 4 takim ayni puanda olucak.
eger Galatasarayimiz, Tofas, Antalya ve Bornova ayni puanda olursa 4`lu averajda durum ne olur.
not:eger erdemir kaybetmez ama hem kepez hem efese yenilirse, 5 li averajda durum ne olur)
 
Fb nin bornova karşısında galip geleceğini düşünüyorum. Efes playoff öncesi avrupada her hafta maç oynuyor, fener artık vitesi artırmak zorunda. Bornova galip gelmek zorunda olduğu için iyi bir rakip olur fenere.

Tofaş ve Antalya en az birer maçlarını kaybederler. Umarım Erdemir de 1 maç kazanır ve averaj hesabına dahil olmazlar.
 
Banvit yaptığın bu haysiyetsizliğin bedelini ödeyeceksin. Maç resmen satılmıştır. Bornova Banvit'e, üstelik deplasmanda 20 sayı fark atacak bir takım değil. Bu yüzden hakkıyla kazandılar cümlesi baştan aşağı yalan olur.

Bize ne yapıyorsa zaten evlatlarımız dediğimiz insanlar yapıyor. Bunu futbolda da defalarca gördük. Galatasaray kime emek,ekmek,gurur,şeref,nam,şan vermiş ise aynı kişiler tarafından taşlanmıştır. Ama dünya küçük ve de Allah büyük. Elbet herşeyin hesabı sorulur herkes rahat olsun... Görüşeceğiz Ene. ;)
 
Banvitspor?un başantrenörü Orhun Ene, 91-71 yenildikleri Bornova Belediyesi maçıyla ilgili, ?Bornova önünde çok kötü oynadık? dedi.

Ene, gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmayı lig üçüncülüğünü garantilemiş bir takım olmanın rahatlığı içinde oynamalarının, yenilgilerinde etken olduğunu söyledi.

Sakatlıkları süren Williams ve Barış Ermiş?in forma giyememelerinin dezavantajını da yaşadıklarını ifade eden Ene, ?Karşılaşmanın başından sonuna dek oyunu kontrolümüze alamadık. Oyunun gidişatını değiştiremedik. Bornova önünde çok kötü oynadık? dedi.

Ene, Play-off maçları öncesi, ligde 2 maçlarının kaldığını dile getirerek, ?Çarşamba günü deplasmanda OYAK Renault, cumartesi günü de kendi evimizde Kepez Belediyesi ile karşılaşacağız. Bu iki maçı da kazanmak istiyoruz? diye konuştu.
 
Banvit nasıl kendi sahasında 20 sayı fark yer Bornovadan akıl alır gibi değil :shock: bizim yapmamız gereken son 2 maçımızı kazanıp rakiplerin ne yapcağını izlemek tek çıkış yolu bu ...
 
Bu hafta dananın kuyruğu kopacak.Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.Playoffa girmeyi en çok hak eden takım biziz.Hatta şu ligde şampiyonluğu hak eden takımların başında geliyoruz.İnş. bu hafta her maçda yüzümüz gülecek.
 
fenerin aklı varsa bornovayı yener. Fener bornovaya yatarsa efes-bornova serisi olur ve bu da efesin yıpranmadan turu geçmesini kolaylaştırır. Ama efes-gs olursa kim yenerse yensin seriden yıpranarak çıkar. Bu da finalde fenerin işini kolaylaştırır.
 

Üst