• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Samet Semiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Kaç zamandır ligin sonundaki puan durumunu hesaplamaya çalışıyorum.

Hesaplarıma göre Tofaş, Antalya Büyükşehir Belediye ve Bornova ile çekişeceğiz play-off için.

Alt sıralardan Daçka, üstten Banvit bizim için kretik maçlar oynayacak.

Daçka rakiplerimizle olan maçlardan galibiyetle ayrılırlarsa hesapları alt-üst eder. Örneğin bu hafta Tofaş'ı yenseler çok iyi olur. 2 hafta sonra Antalya ile oynuyorlar.

Bu hafta Telekom FbÜlker'i yenerse, Banvit Ülker'i sıkıştırır. Ülker'in Bornova'ya maç vermesi zorlaşır. Banvit'in iyi gitmesi de bizim açımızdan önemli.

Biz, kalan beş maçımızı alalım rakiblerimiz mutlaka kaybedecek yeterki biz hata yapmayalım.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Biz, kalan beş maçımızı alalım rakiblerimiz mutlaka kaybedecek yeterki biz hata yapmayalım.

5 maçı alırsak bence rahat rahat gideriz. Hatta Erdemir'i de altımıza alıp 7. olarak Ülker'le eşleşebiliriz.

Benim lig sonu tahminim şöyle:

7-ERDEMİR 43
8-GALATASARAY 43

9-BORNOVA 43
10-ANTALYA 43
11-ALİAĞA 41
12-TOFAŞ 41
13-MERSİN 41
14-RENO 39
15-KEPEZ 39
16-DAÇKA 36

5te 5 yaparsak 43 olur.

Bornova Kalan maçlar:(37)

kepez (D)
erdemir
banvit (D)
ülker
GS (D)

bize kesin kaybettiğini varsayarsak(en az 7 farkla) diğer 4 maçta 3 tane alması çok zor. 7 olup ülkere 1-0 geride başlamaktansa, 8. olup efese seyirci avantajı kurup 0-0 başlamayı tercih ederim

Geçen Seneki 25.Hafta sonu

3408.jpg

Bu seneki 25.Hafta sonu

3423.jpg

Buda Geçen senenin Sonu.

3451.jpg

Geçen yıl Daçka 35 puanda ve play-off sınırı 37 iken kalan 5 maçta play-off yapmış.

Bizim de puanımız 34 ve play-off sınırı bu yıl da 37 puanda 25. hafta itibariyle.

1 puan neleri değiştirecek, neler getirip neler götürecek göreceğiz...

ne yapıp edip bu takımın play-off oynaması şart...biz play-offa girersek moral olarak hepsinden üst seviyede olacağız...zaten efes serisi 0-0 başlıyor bu seride çok değişik sonuçlar çıkar kanımca..

Erdemir'in de kalan maçları zor.
Aliağa
Bornova d
Oyak Renault
Kepez d
Efes Pilsen
Karşıyaka'nın kalan maçları
Antalya
Mersin d
Türk Telekom
Beşiktaş d
Aliağa

Kalan maçlardan Antalya ve Aliağa maçlarını kesin alırız.Mersin(D),Telekom ve Beşiktaş(D) maçlarındanda birini alıcağımızı düşünüyorum.

Bülent Aydın' Alıntı:
Kalan maçlardan Antalya ve Aliağa maçlarını kesin alırız.Mersin(D),Telekom ve Beşiktaş(D) maçlarındanda birini alıcağımızı düşünüyorum.

Mersin, Beşiktaş ve Bornova içerde, Telekom ve Aliağa dışarda.

Tayfun Dursun' Alıntı:
[quote="Bülent Aydın":zuojtz9w]Kalan maçlardan Antalya ve Aliağa maçlarını kesin alırız.Mersin(D),Telekom ve Beşiktaş(D) maçlarındanda birini alıcağımızı düşünüyorum.

Mersin, Beşiktaş ve Bornova içerde, Telekom ve Aliağa dışarda.[/quote:zuojtz9w]

O arkadaş Galatasaray taraftarı değil.(Karşıyaka taraftarı)

Sazanspor olduk:)

En korktuğum maç çok ilginçtir ki dışarıdaki Aliağa maçı...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
http://www.turkbasket.com/haber/index.php?option=com_content&view=article&id=8751:alklar-cim-boma&catid=174:ayhan-kalyoncu&Itemid=432

bizi öven bir yazı.....

Savunmamıza da dikkat çekmiş, umarım yediğimiz 72 sayılık ortalamayı biraz daha aşağılara çekebiliriz.

Tüm basketbolseverlerin (FbÜlkerliler hariç) beklentisi Galatasarayımızın play-off'lara katılması yönünde. bunu görmek de çok sevindirici.

Kepez, Bornova karşısında önde 24-17 Bornova ve Aliağa bugün kaybederse mükemmel olur.

İlk yarı sonucu:

Kepez 37-34 Bornova

Saldır Kepez!

Farkı iyice kapattı Bornova ya.İnşallah ikinci yarı duraklarlar.

Kepez 41-35 Bornova

3.Periyotta son 8 dakika

umutcan çok sayı atmışsa ve shipple smith sayı atmamışsa bornovanın işi zor.

Geri