Los Angeles Lakers

Evet bende bu koç varken favoriyiz, ezer geçeriz diyemiyorum. Takas iyi ama sene sonunda bir kontrat daha yapmak gerekecek Howard ile. İşte o zaman Gasol'u elde tutmak neredeyse imkansız gibi bir şey. Magic yönünden bakarsak bedavaya elden çıkartmamak için uğraştılar. Eğer biraz daha bekleselerdi çok daha kötü bir takasa kalırlardı.

Mitch Kupchak müthiş bir yönetici. Gasol işin içine katılmadan Bynum'a karşılık Howard alınmış oldu. Belki 1-2 gömlek üstü ama Howard ismi yeter. Lakers 4 lü takasın kazananlarından oldu. Gerçi Orlando'dan başka herkes kazandı. İyi bir kadro kuruldu. Batı finali OKC ile NBA finali Heat ile olur. 2 takımında üstüne çıkıldı.
LeBron'da yüzüğü tam zamanında almış kendisi kadar Stern'in de payı var o yüzükte. He takasta Orlando kaybetti dedikte takasın kaybedeni kesinlikle Durant oldu. LeBron'un efsanesini ilerletmesi içinde karşısına iyi bir rakip çıktı.

Mitch Kupchak müthiş bir yönetici. Gasol işin içine katılmadan Bynum'a karşılık Howard alınmış oldu. Belki 1-2 gömlek üstü ama Howard ismi yeter. Lakers 4 lü takasın kazananlarından oldu. Gerçi Orlando'dan başka herkes kazandı. İyi bir kadro kuruldu. Batı finali OKC ile NBA finali Heat ile olur. 2 takımında üstüne çıkıldı.
LeBron'da yüzüğü tam zamanında almış kendisi kadar Stern'in de payı var o yüzükte. He takasta Orlando kaybetti dedikte takasın kaybedeni kesinlikle Durant oldu. LeBron'un efsanesini ilerletmesi içinde karşısına iyi bir rakip çıktı.

Ağır favorisiniz anladık da, bırakın artık şu LeBron masalını..

Bence Miami'nin ilk senesi neyse aynı durum bunlar içinde geçerli 'bence' rezalet bi benchi var lakersın. Ama Lakers-Miami finali izleyebiliriz bu sene.

kadro kağıt üstünde eyvallahta,
iyice su perisine dönen Gasol
koşmaya takatsiz Nash
ve artık isminin UFO (tanımlanamayan uçan obje) olması gereken Metta
yanlarında Kobe'nin kalan son gücü ile Howard'ı tank olarak kullanıp neler yapabilir
ben şüpheliyim açıkcası...
hani bu oyuncular 20 li yaşlarında yan yana gelmiş olsa o lig oynanmasın derdik ama şuan tek atımlık kurşun gibi duruyor takım...
Laker Nation sakinlerinin beklediği dominant ve Lebron'u ezicek takım olursa bu ilk senedeki heyecanla olur...
2. senesine bile çıkamaz bu takım bu haliyle...

Nash'in yedeği ->Blake ve Duhon
Kobe'nin ->Jodie Meeks ve Goudelock
Artest'in -> Ebanks
Gasol-Howard ikilisinin de -> Jamison,Jordan Hill ve Earl Clark

Bu müthiş ve pahalı 5 üstüne bu bench hiç fena değil, 3 numara harici pozisyonlarda sıkıntı yok ki oradaki 2 kişi de iyi ama Artest'in güvenilmez hali malum.

kadro kağıt üstünde eyvallahta,
iyice su perisine dönen Gasol
koşmaya takatsiz Nash
ve artık isminin UFO (tanımlanamayan uçan obje) olması gereken Metta
yanlarında Kobe'nin kalan son gücü ile Howard'ı tank olarak kullanıp neler yapabilir
ben şüpheliyim açıkcası...
hani bu oyuncular 20 li yaşlarında yan yana gelmiş olsa o lig oynanmasın derdik ama şuan tek atımlık kurşun gibi duruyor takım...
Laker Nation sakinlerinin beklediği dominant ve Lebron'u ezicek takım olursa bu ilk senedeki heyecanla olur...
2. senesine bile çıkamaz bu takım bu haliyle...

payton-malone-kobe-shaq senelerinde de aynını denemişlerdi ve ellerinde patlamıştı...

nash yerine ramon olmalıydı ki savunmada da direnç gösterebilecek bir guardları olsun...

kısaca olmaz bu takımdan...playofflarda minnesota'ya elenirler hoha :D

Koç Brown değil de Jackson olsa Sessions'ın olması belki daha iyi olurdu. Ama zaten koçun hayrı yokken Nash'e çok iş düşecek. O sebeple Nash iyidir.

Gasol'u göndermeden Howard'ı almak büyük iş. Ama bence Phily de çok iyi iş yaptı bence. Zaten topla oynayan Holiday, Lou, Turner gibi yetenekli adamları var ve Brand'den verim alamıyorlardı. Onlar da iyi iş yaptılar.

Nash'in savunma yapmasına gerek yok, artest,howard,gasol zaten savunma yapıyor..Nash hücumda Kobe,Gasol,Howard'ı öyle bir oynatır ki adamların sayı ortalamaları fırlar. Yaş durumunun fazla engel teşkil edecegini sanmıyorum.

Kobe den Howard için görüş sanki sitemkar bir açıklama olmus bana öyle geldi memnun değilmiş gibi...

Kobe Bryant : "Muhtemelen iki ya da üç sene daha bu takımda olacağım. Lakers için mutluyum çünkü ben gittikten sonra da bu takımı sırtlayabilecek bir oyuncu kazandırdılar. Rekabati benimsemeli."