Los Angeles Lakers

Açıkçası benchin kötü olmadığını düşünüyorum. Tek sıkıntı Artest ve Howard mental anlamda düşük oyuncular kendilerini veremiyorlar. Ama yanlarında Kobe ve Nash gibi oyuncular var. Bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi Lakers'dır.
 
GSW 110 - 83 Lakers

David Lee(GSW) 19 Sayı 7 Ribaund
Klay Thompson(GSW) 18 Sayı 3 Ribaund 4 Asist

--

Bryant & MWP & Hill 10 Sayı / Howard oynamadı.
 
Lakers-Toronto takasa girebilir.... Jose Calderon=Steve Blake+Chris Duhon

Anlaşma olmazsa Lakers Earl Clark'ı da gözden çıkardı deniliyor...
 
Lakers hazırlık maçlarında kaybetmişti ama Dallas'a da yenildiler dün gece. Dallas da fena takım değil ama öyle deplasmanda Lakers'ı yenmelerini de beklemiyordum. Lakers Malone-Payton'ın geldiği seneki hezimeti yaşamasın bu sene de. :)
 
Takım yavaş yavaş oturur. Ya Kobe Shaq sonrası oynadığı iki sezona döner -ki bu saatten sonra zor ya da kenarda duran koç müsvettesini gönderip yerine yenisini bulurlar.
 
Hoopshype ve Espn dahil tüm kaynaklarda Phil Jackson'ın geri dönecegi yazılıyor.. Lakers'tan nasıl nefret etmeyelim.. Akasya Duragı gibi, Arka Sokaklar gibi..Aziz Yıldırım gibi..

Yardımcıları da Kurt Rambis ve Jim Cleamons olacakmıs, onların ismi bile basına sızmış.


Bence de dönsün..
 
Yazın okudugum en komik haber yine Ron Artest'ten gelmişti.. Gazeteciler Howard'ın geldigini duyunca ne hissettiğini sormuşlar.. O da "gölde yüzüyordum, bir iki adama rastladım, Dwight Howard'ın geldiğini söylediler , yüzmeye devam ettim " demişti.. Tabii gölde yüzdüğü sırada, Howard takası biteli 2 gün olmuştu. 2 gün olmuş ve adamın haberi yok.. Hiç garip değil Metta World Peace için.
 
Şu da gösterdi ki dünyanın hiç bir yerinde takım aşırı başarılı bir geçmişe sahipse kısa süreli bir başarısızlık bile kabul edilemiyor ki lakers yönetimi sonuna kadar haklı. Bu bizde olsa t.d kıyımı başladı diye haber olur.
 
Tüm kaynaklarda Phil dönecek derken nasıl bir anda D'Antoni oldu anlamış değilim. Hem de 3 sene anlaşılmış.. Bana göre yanlış tercih.. D'Antoni hızlı basketbola inanmış bir coach.. Phoenix'te işe yarıyordu ama Knicks'te tam felaket oldu. Burada da koşalım derse çakılır Lakers.. Nash topu koşturur da kendi pek koşamaz.. Kobe'nin durumu malum, Howard ha keza.. Messina kalsa daha iyiydi..
 
Ne maçı izledik ne özetlerini ama Sacramento'nun Lakers'ı yenebilmesi herhalde bir çok tesadüfün bir araya gelmesi gerekir.. Nasıl olmuş anlamadım.Sacramento'da 6 oyuncu çift hane atmış.. Bu ne iştir..
 

Üst