Los Angeles Lakers

LA Lakers, Anthony Davis ve Solomon Hill için New Orleans Pelicans'a; Lonzo Ball, Kyle Kuzma, Brandon Ingram, Rajon Rondo, Lance Stephenson, Michael Beasley ve 2 tane 1. tur draft hakkı teklif etti.

(via@sportandoTürkiye)

Çok saçma hamle olur.
Bütün takımı vermişler.
Kuzma ve Ball kalmalı...
 
Lakers, Ivica Zubac ve Michael Beasley'i Mike Muscala için Clippers'a gönderdi!

Los Angeles Lakers için Carmelo Anthony, an itibarıyla ciddi bir aday. (@BA_Turner)

Ne yapmak istiyor bu Magic Johnson?
 
Lakers ne yapmak istediğini kendi de bilmiyor sanırım. Hem Davis'i alamadı hem de kendi oyuncularının özgüvenlerini yerle bir etti bu hamleyle. Şimdi hepsi düşünüyordur bütün takım olarak bir Davis etmiyoruz diye. Ve hepsi kendini anında vazgeçilecek oyuncu konumunda görüyorlar. Lakers Davis'i büyük ihtimal alabilir ama şu süreci çok kötü yönettiler.
 
Magic ve Lebron takas sürecini gerçekten kötü yönetti. Bizim Modeste transferi gibi oldu. Lebron gelir gelmez bütün gençleri arkasına toplamıştı. Şu dedikodulardan sonra takımdaki durum ne hale gelecek merak konusu. NBA'in en önemli ve sözü geçen oyuncusu olsan da günümüzde bütün oyuncular ben merkezli. Ben merkezli olmasa da kolay değil. Gençler üstüne kurulan bir takım olarak görünürken bir anda kendini takas dedikodusu içinde bulmak moral bozar. Önümüzdeki süreci merak ediyorum.

Ayrıca Zubac gibi bir oyuncunun takaslanması ve üstüne bitmiş bir Carmelo alınması skandalın da daniskası.

Ama ne olursa olsun Boston'ı deplasmanda böyle yenmek paha biçilemez :).
 
Yazik oldu Lakers'a! Lebron Sakatlanmadan once cok iyi bir ivme kazanmislardi ama o yokken ve dondukten sonraki maclarin hicbirinde sakatlik oncesi verimini gosteremedi.

Icimde bir umut var hala Playoffa dair ama biliyorum neredeyse imkansiz.

Bu arada tum zamanlarin Nba sayi liderliginde Jordan'i gecerek 4. siraya yukseldi Lebron!
 
Lebron kariyerinin en büyük hatasını yaptı lakers’a gelmekle. Ne güzel doğuda tek başına geçinip gidiyordu. Takımına play-off yaptıramayan goat öyle mi ? Jordan’ı da izledim yaşım yetiyor adam maçı hiç bırakmazdı hiç. Asla havlu atmazdı. Lebron baktı maç gidiyor anında bırakıyor maçı, zaten yıllardır savunma yapmıyor o ayrı konu da hücumda da maçı bırakıyor. Ve iddia ediyorum bu takımda lebron olmasaydı bence play-off yapardı. Lakers davis için tüm takımı vereceğine lebron’la takas etsinler çok daha büyük hamle yapmış olurlar. 35 yaşındaki adamın üstüne takım kurulursa böyle olur işte.
 
Los Angeles Lakers'ın genç oyuncusu Brandon Ingram, sağ kolundaki sakatlık nedeniyle sezonu kapadı.
Bizde kapatmıştık zaten sorun değil.
Acil şifalar Brandon!
 
Esasen Lakers fani felan degilim. Sadece James nerede ben oradayim :)

Nba'de hep boyle oldu benim icin asla takim tutmadim, 80 li yillarin ortasinda ve sonunda Karim Abdul Cabbarliydim. 90 yillarin tumunde Jordan abimize hayran oldum. Sonra Kobeci olduk en sonunda da James !

Yani ben oyuncu odakli takim tutuyom. Ama sonra Jordan haric hepsinin yolu Lakerstan gecmis, haliyle icimde bir suphe yok degil acaba Lakerslimiyim diye de yani :)
 
Los Angeles Lakers, Luke Walton ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Önce Magic şimdi de Luke..

Güzel günler bizi bekliyor sanırım...

Edit:Luke Walton’un yerine getirilmesi beklenen isimler arasında en güçlü aday Tyronn Lue!

Malesef çok kötü hamle oldu bu...
 
LA Lakers, Anthony Davis için yeni teklifini sundu. Brandon Ingram, Lonzo Ball ve 4. sıra draft hakkı New Orleans Pelicans’a önerildi.

(🔗@TheSteinLine)
 
LA Lakers, Anthony Davis için yeni teklifini sundu. Brandon Ingram, Lonzo Ball ve 4. sıra draft hakkı New Orleans Pelicans’a önerildi.

(🔗@TheSteinLine)

Çok düşük bir teklif olur Davis için bu. Ingram zaten Bosh gibi değişik bir hastalığa yakalandı. Kariyeri ne olacak belli değil. Ball da zaten yetenekleri kısıtlı bir oyuncu. Ayrıca geçen sezon ortasındaki paket çok daha iyi değil miydi ? Kuzma, hart falan vardı o pakette. Onu reddeden takım bunu nasıl kabul etsin.
 
The long-awaited Anthony Davis trade is a done deal. The Lakers are acquiring the star forward in exchange for Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart and three first-round picks.

Cok sukur kavustuk sonunda :)
 
Lakers rüyasına kavuştu.

Lakers - Anthony Davis

Pelicans - Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart ve 3 tane 1.tur hakkı.

Kuzma'nın bu takasda olmayışı Lakers adına güzel iş.

Davis’ten sonra Kyrie-Kemba-Butler üçlüsünden birini de alırsak lige ambargo koyarız. Kralımız son şampiyon Toronto’yu her sene olduğu gibi yine tokatlayacaktır.

Kısa vadede güzel uzun vade de kötü bir tercih olacağını düşünüyorum...
 

Üst