Los Angeles Lakers

Lakers Bogdan'ı istiyor sacremento Kuzmayı değil o yüzden takas teklifi gelmez zaten hiç ihtiyacı yok. Kuzmayı minnesota falan ister en fazla. Bogdanda Denvera Gider Jokic etkisiyle hem Sacrementodaseç beğen al yapar ordan.
 
NBA'de Kyle Kuzma - Bogdan Bogdanovic takasının gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Kuzma, Lakers'ın yeni sisteminde henüz bir devamlılık sağlayamamıştı.

(@TheSteinLine)
 
Sacremento Kuzma ile ilgilenen takımlardan biri diye haber çıktı böyle bir saçmalık yok ya. Divac eski takımına kıyak yapmak istiyor heralde ya da lakers medyası yine zehirliyor ortalığı.
 
Los Angeles Lakers, yıldız ismi Anthony Davis'e maksimum kontrat teklifi sundu ancak Davis, serbest oyuncu statüsüne geçebilmek için bu teklifi reddetti.

Davis, önümüzdeki yaz 5 yıl için 202 Milyon $'lık maksimum kontrat alabilme hakkı elde edecek.
 
Los Angeles Lakers, yıldız ismi Anthony Davis'e maksimum kontrat teklifi sundu ancak Davis, serbest oyuncu statüsüne geçebilmek için bu teklifi reddetti.

Davis, önümüzdeki yaz 5 yıl için 202 Milyon $'lık maksimum kontrat alabilme hakkı elde edecek.
Tam anlayamadım. Lakers’ın teklifi de maksimum kontrat değil mi zaten ? Niye reddetmiş serbest oyuncu olunca daha mı fazla alıyor acaba ?
 
NBA'de bu sezon forması en çok satılan oyuncular ve takımlar açıklandı.

LeBron James ile takımımız LA Lakers, kategorilerinde ilk sırada yer alıyorlar...
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20200117_232107.jpg
    IMG_20200117_232107.jpg
    122.4 KB · Görüntüleme: 8
Hala kabullenemiyorum. Hala Kobe'nin ölümü o kadar saçma geliyor ki. Ne hala Kobe ile ilgili video izleyebiliyorum ne de arkadaşlarla muhabbetini yapabiliyorum. Çocukluğumdan beri bir süper kahramandı benim için. Hala öyle. Kendimden bir şey eksilmiş gibi hissediyorum. Bir de yanındaki kızı... Çok zor gerçekten. Benim gibi dünyada milyonlarca insanın kalbine girebilmiş bir insanın böyle zamansız ölümünü atlatabilmek ne kadar sürer bilemiyorum. Rip Kobe...
 

Bu ne hırs dostum.
Lakers büyük maç kazanamıyor dedik ama önce Denver ve Boston şimdi de üst üst Phila, Bucks ve Clippers galibiyetleri ile bizde varız dediler.
Bradley dışında LJ ve AD'ye yardım eden olmadı.
Lakers şampiyon olmak istiyorsa Kuzma ve Danny Green'den muhakkak katkı almak zorunda. Bence şu anda tek eksiklikleri şutör oyuncu. Bogdanovic gelseydi şampiyon olurlardı derdim ama şu aşamada çok zor...
 
Son maçlar, Memphis hariç hepsi zordu ve hepsini kazandı Lakers. Bütün rakiplerini hem yendi hem de mesaj gönderdi. Lebron James'in bu maçlardaki isteği ve hırsı gözlerinden okunuyordu. Ben hala NBA'in en büyük oyuncusuyum mesajını ilk Giannis'e sonra Kawhi'ye verdi. Anthony Davis de ayak uydurunca ortaya inanılmaz bir şey çıkıyor. Bu ikiliyi playoff'ta kesebilecek bir ikili ben şu an göremiyorum.
 

Üst