Los Angeles Lakers

umarım sadece dedikodudur. Dış şutu yok hadi Butler seviyesinde bir orta mesafesi var mı desek o da zor. Kuzma finallerde kötüydü ama bu kadar kolay vazgeçilmez. Ben Lebron'un 2020-2021 sezonu içinde şampiyonluğu mutlaka kazanmak isteyeceğini düşünüyorum.
 
Ibaka yanında Demar Derozan haberleri de düştü. İlginç bir yaz olacak Lakers adına. Kadro şampiyon oldu ama defoları belli bir takım. Bazı oyuncular geçtiğimiz senelerde iyi olup düşüşe geçen oyunculardı. Lebron’ın taşıyıcılığı ve uzun zamandır şampiyon olunmaması bu oyuncuların eski hallerine yakın performanslarını göstermesini sağladı ama bu ne kadar devam eder şüpheli. Bu yüzden kadroda değişiklikler yapılması şart. Ama oyuncu kontratları yüzünden hareket alanı çok da büyük değil. Nasıl oldurulacak merak ediyorum.
 
Los Angeles Lakers ve Oklahoma City Thunder, Dennis Schröder için Danny Green ve 28. sıra pickinin de işin içinde olduğu bir takas paketini görüşüyor. (ESPN)

Bizim için çok iyi takas olur 😀
 
Takas gerçekleşti! (@ShamsCharania)

Los Angeles Lakers - Dennis Schröder
Oklahoma City Thunder - 28. sıra hakkı.

Takasta Danny Green de Oklahoma City Thunder'ın yolunu tuttu. (@wojespn)
 
Hiç beklemediğim bir takastı açıkçası. Lebron'un yanına top yönlendirmeye yardımcı olabilecek bir kısa alınabilir diye düşünüyordum. Bu sene bayağı iyi bir sezon geçirdi. Kendisinden oyun kurmayı beklemezseniz çok iyi bir delici ve çok iyi bir bitirici. Oyun aklı bir kısaya göre iyi değil. Chris Paul o işi yapınca Schröder marifetini sergileyebilmişti. Lebron daha önce Kyrie Irving gibibir oyuncuyla da neler yapabildi biliyoruz. Elbette Schröder bir Kyrie kadar kaliteli değil ama tarz olarak benzerler.
 
Dwight Howard ayrıldı. KCP ile de uzatılacağını düşünüyorum ama Montrez Harell işini hiç beklemiyordum. Kimyaya ne kadar uygun olduğu tartışılır ama böyle bir fırsat transferi kaçırılmazdı bence. Schröder, Matthews derken sezona geçen yıldan daha güçlü girecek Lakers.
 
Dwight Howard ayrıldı. KCP ile de uzatılacağını düşünüyorum ama Montrez Harell işini hiç beklemiyordum. Kimyaya ne kadar uygun olduğu tartışılır ama böyle bir fırsat transferi kaçırılmazdı bence. Schröder, Matthews derken sezona geçen yıldan daha güçlü girecek Lakers.

Çok iyi hamleler.
McGee kaldı, Harell geldi Howard:a gerek yoktu ama onunda Lakers ile anlaşacağı haberleri var.
Lakers'a keskin bir şutör lazım bence.
 
Tristan Thompson'ın LeBron'la arkadaşlığı nedeniyle gelebileceği konuşuluyordu ama daha genci ve az buçuk daha yeteneklisi (en azından oyun zekası daha ileride) Montrezl Harrell geldi. Dennis Shröder'de verilenlere ve takımın ihtiyacına bakılırsa iyi hamle. Wesley Matthews'da bence yetersiz bir hamle. Onun posası çıktı ve seviyesi düştü. Bekledikleri katkıyı alamayabilirler. Eğer 2-3 rotasyonuna başka kimseyi almazlarsa Draft'ta seçtikleri Jaden McDaniesl direk süre alarak sezona başlayabilir. Ama ne olursa olsun Lakers geçen sezondan daha güçlü bir kadroyla giriyor bu sezona.
 
Avery Bradley, Miami Heat'le 2 yıl / 11.6 milyon dolarlık kontrat imzaladı. (@ShamsCharania)

Rondo, Lakers'a veda etti. Keşke kalsaydı özellikle play off'larda çok iyi katkı vermişti. Yerine sağlam birini bulmalıyız.

Bogdanovic içinde haberler var.
Çok sanmıyorum ama olursa acaip bir kadro olacak.
 
Toronto da tutabilirmiş Gasol’ü. Acaba teklifler ne kadar olacak. Mcgee üstüne Harrell varken Gasol için veteran minimum dışında kontrat verilmemeli.

Edit: Gasol için boşluğu Mcgee’nin takaslanabileceği konuşuluyor. O da draft hakkı karşılığında gider 4-5 civarı alıyordu zaten. Howard da hatta o yüzden gitmiş deniyor. 6-7 civarı teklif yapılır o zaman.
 
Son düzenleme:
Takas gerçekleşti. (ESPN)

Cleveland Cavaliers - Javale McGee, gelecek senelerden ikinci tur hakkı
Los Angeles Lakers - Jordan Bell, Alfonzo McKinnie

Lakers sanırım bu 2'liyi serbest bırakacak.

Marc Gasol, Los Angeles Lakers’ta! (@wojespn)

Sözleşme 2 yıllık olacak.

Sizce Harell ve Gasol potaaltı için yeterli midir? Bence kalıplı, savunması iyi ribauntçu birisi daha lazım. Harell kısa kalır, Gasol da yavaş kalır 5 numara savunması için. Ama hücumda tabiki geçen seneye göre 3 gömlek daha kaliteli olduk.

Hayırlı olsun...
 
Morris ile de tekrar anlaşılmış. Harrell-Gasol-Davis-Morris-Kuzma pota altı rotasyonuyla ligin en iyi pota altı rotasyonu Lakers da diyebiliriz. Ibaka iyi olurdu demiştim ama onun yapabileceklerini yapan bir Gasol üstüne Harrell ile iki farklı beş numarayla her oyunu oynayabilecek bir yapı oluştu. Kısa rotasyonunda bir takım eksiklikler var. Kcp-Caruso-Schröder ve Matthews var elde. Matthews geçen sene kötüydü. Bir şutör bir tane de oyun kurabilen biri de eklenirse her şey tamam gibi. Quinn Cook tutulsaymış keşke kontratı da uygundu.
 
Kostas Antetokounmpo, Lakers ile kontrat yenilemişiz. Benchte bol bol havlu sallar artık. 1 ve 3 numaraya rotasyon oyuncusu ve 5 numaraya da atletik ribauntçu savunması iyi birini bulmalıyız. Özellikle 3 numaranın iyi bir şutör olması gerekir. Keşke Furkan veya Cedi'den biri olsaydı...
 
Cedi Osman yıllık 8 Milyon Dolar alıyor. Lakers'a takaslanması imkansız. Hard Cap sınırına dayandı Lakers. Minimum kontrattan (yıllık 2-2.5 Milyon Dolar) başka bir kontrat veremezler. Birde G-League takımı için çift yönlü kontrat yapabilirler.
 
Son düzenleme:

Üst