Los Angeles Lakers

Cedi Osman yıllık 8 Milyon Dolar alıyor. Lakers'a takaslanması imkansız. Hard Cap sınırına dayandı Lakers. Minimum kontrattan (yıllık 2-2.5 Milyon Dolar) başka bir kontrat veremezler. Birde G-League takımı için çift yönlü kontrat yapabilirler.

İyi paraymış😀
Ana rotasyon iyi ama benchte zayıf kaldık sayıca zannımca...
 
Lakers formasıyla geçen sezon kariyerinin 2. şampiyonluğunu kazanan Quinn Cook, 2020-21 sezonu için Los Angeles’la yeniden sözleşme imzaladı.

Lakers, 2019 yılının Temmuz ayında 27 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Ancak Lakers, sözleşmesinin 2. yılı garanti olmayan Cook’u transfer döneminin başında serbest bırakmıştı.


Geçen sezon Lakers formasıyla 44 normal sezon, 6 da playoff maçında görev alan Cook; 5.1 sayı – 1.2 ribaund – 1.1 asist ortalamaları yakalamış ve üçlük çizgisinin gerisinden %36.5’la şut atmıştı.
 
Kuzma hamlesi yapılması gerekiyordu. Artık kendini kanıtlaması gerekiyor. Yoksa takas yolları gözükür. Takas açısından da iyi oldu. Çaylak kontratıyla takas yapmak pek kolay olmuyordu.
 
Kral yine mesajı verdi. Geçen sezon da bu tip maçlarda gereken mesajları vermişti. Lig tatil olmadan hemen önceki Bucks ve Clippers maçları gibi. İlk Clippers maçında bir yenilgi geldi ama olur o kadar. Lebron bu tip maçlar dışında kendini yine sakınacaktır. Artık Schröder, Harrell hatta kendini artık kanıtlaması gereken Kuzma gibi oyuncuların performansı normal sezonda lider mi olunacak yoksa daha alt sıralar yeter mi karar verecekler. Davis'i ise kestiremiyorum. İsterse normal sezon Mvp'liğine bile oynayabilir. Artık ona kalmış.
 
LJ Eski takımına karşı adeta kükredi..

46 sayı 8 ribaund 6 asist
19/26 FG 7/11 3PT 2 top çalma 2 blok

Kobe’den beri Lakers tarihinde +40 sayıyı geçen en yaşlı isim oldu.


Şu atışın estetiğine güzelliğine bakar mısınız 😍


Ya bu boğun güzelliğine ne dersiniz?

Bu lig hâlâ benim ligi diyor.
Ağır bir sakatlık yaşamazsa 2 3 sene daha götürür bu ligi.

Her şey Kobe aşkına❤️

RİP KOBE 🙏
 
Takım ilk Detroit'e yeniliyor sonrasında Boston'ı yenebiliyor :D. Her şey takımın o günkü motivasyon ve konsantrasyonuna bakıyor. Takımın şu hali bile NBA de ilk üçte bitirecek. Sonrası zaten play-off Lebron James...
 
IMG_20210730_004950.jpg

Takıma şutör ve takımı yönlendiren biri lazım dediğimizde temsili Rob Pelinka 👆
Yeni Big 3 hayırlı olsun.
Bu takıma net şutör lazım.
Bakalım nasıl takım kurulacak 😀
 
Hakkını delicilik ve beyinsizlikten yana kullanmış pelinka. Üstüne Lakers zaten savunma temelli takım oraya wb atmak savunmayıda düşürecek çok tuhaf hamle.
 

Üst