Luksa Andric

Re: Luksa Andric Galatasaray'da

Andiç konsuunda ciddi endişelerim oluştu Abd karşısında ilk yarıda oyunda olduğu dakikalarda çok etkisizdi. Ribaunt konusundada gerçekten çok zayıf.
keşke iyi ribaunt çeken iyi bir 4-5 oynayabilen bir oyuncu alsak

Aykut Ogut' Alıntı:
Andiç konsuunda ciddi endişelerim oluştu Abd karşısında ilk yarıda oyunda olduğu dakikalarda çok etkisizdi. Ribaunt konusundada gerçekten çok zayıf.
2 yıl izledik bu adamı Cibona'da. Mutasyon geçirmediyse sorun yok.

Aykut Ogut' Alıntı:
Zaten Ribaund'da cok etkili olmayacagi asikardi, istatistiklerine bakildiginda. Ama genc sayilabilecek oyuncu, belki gelistirir kendini.

Andric'in gerçek pivot olmadığını düşündüm şu 2 periyota bakarak,zaten bazı arkadaşlar yazıyordu da boyunun 2.10 olması dolayısıyla ve yine bazı söylenenler yüzünden içeride sertliği sağlayabilecek ribauntçu bir pivot olduğunu düşünmüştüm,şimdilik yanılmışım gibi gözüküyor.İnşallah yanıldığım konusunda da yanılıyorumdur :)

Oyuncuların Amerika karşısındaki performansı mı baz alınıyor :) Şaka sanırım bu :)

O zaman Hırvatistanlıların hiçbiri bizim ligimizde oynayacak oyuncu değil.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Oyuncuların Amerika karşısındaki performansı mı baz alınıyor :) Şaka sanırım bu :)

O zaman Hırvatistanlıların hiçbiri bizim ligimizde oynayacak oyuncu değil.

Aynen katılıyorum Amerika başka türlü bir basketbol oynuyor.

Sakatlandığında aklım çıktı. Bi ara oyun durduğunda benche döndü kamera ve Andric'in sağ bacakta buz ve suratta acı ifadesi vardı. Dedim yandık. Neyse ki bir şeyi yokmuş
Andric'i beğenmeyenler son derece haklılar. Ligde çok zorlanır Durant'a karşı :) :) :)

Yarın Slovenya maçında göstereceği performans önemli bana kalırsa.Dünki maça göre yorum yaparsak yanılırız.Dün sahada gerçekten ezip geçen bir Amerika vardı çünkü.

luska andic destek veren varsa maça gelsin apdi ipekçiye galatasaray forması veya atkısıyla ona destek onla resim çektirmek müsayit olan arkadaşlar varsa gelsin apdi ipekçiye

Erol Hakbilen' Alıntı:
SIRADAN BIR OYUNCU.

Bayanlarda yaptigimiz yatirimi neden erkek basketbolda yapmiyoruz ?

tabiki ya hemde çok sıradan,torpilli vs.

kasun-zizic giremezken bu adam giriyorsa vardır bir numarası.belki bakan çocuğu falandır hırvatistanda.

Erol Hakbilen' Alıntı:
SIRADAN BIR OYUNCU.

Şimdi yazdığımıza göre ABD'ye karşı izledim karar verdim sıradan anlamına mı geliyor ?

Yoksa zaten bildiğim Cibon'da takip ettiğğim ve sıradan olduğunu düşündüğüm bir oyuncu idi yeri geldi belirtiyorum anlamında mı ?

Erol Hakbilen' Alıntı:
SIRADAN BIR OYUNCU.

Acikcasi hemen hemen hic izlemedigim halde bu yorumuna katilmiyorum. Dinamo Zagreb gibi önemli bir Euroleague takiminda uzun süre almis, 10 sayi 5 ribaund ortalamasi tutturmus ve Hirvatistan gibi bir milli takimda oynuyor. Demekki iyi bir oyuncu.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Erol Hakbilen":zdkrwteo]SIRADAN BIR OYUNCU.

Şimdi yazdığımıza göre ABD'ye karşı izledim karar verdim sıradan anlamına mı geliyor ?

Yoksa zaten bildiğim Cibon'da takip ettiğğim ve sıradan olduğunu düşündüğüm bir oyuncu idi yeri geldi belirtiyorum anlamında mı ?[/quote:zdkrwteo]

ilk önce tamamen ironi.abd karşısında izleyipte ahkam kesenlere karşı.karşısında nba sayı kralı vardı adamın herhangi bir 4 numara değil.ayrıca hemen başta sakatlandığını biliyoruz.çok çabuk karar veriyoruz.
hırvatistan onu seçtiyse kasundan-sayı kralı zizicten çok ona güvenip formayı verdiyse vardır bir IŞIK.

kısaca destekçiyim ve luksadan umutluyum.

Yanı yuhh demek ıstıyorum nasıl sıradan bır oyuncu ya :S ozaman hırvatıstan takımı tamamen çöpe atalım cunku takım olarak sıradanlar :) ADam sahaya gırdı daha ılk dakıkasında sakatlandı ve sıradan oldu. Ayrıca Hırvatıstan mıllı takımı oyuncusu olup sıradan olabılmesıde ayrıca tartısılır.
Yanı sanıyorum daha once sokakta gorseler tanımıcak arkadaslar adam hakkında olumsuz yorum yapabılıyor helal olsun valla.

Cem Diken' Alıntı:
Yanı yuhh demek ıstıyorum nasıl sıradan bır oyuncu ya :S ozaman hırvatıstan takımı tamamen çöpe atalım cunku takım olarak sıradanlar :) ADam sahaya gırdı daha ılk dakıkasında sakatlandı ve sıradan oldu. Ayrıca Hırvatıstan mıllı takımı oyuncusu olup sıradan olabılmesıde ayrıca tartısılır.
Yanı sanıyorum daha once sokakta gorseler tanımıcak arkadaslar adam hakkında olumsuz yorum yapabılıyor helal olsun valla.
Arkadas ironi yapmis, son mesajini okursan :)
Siradan oyuncu diyenin basketbol bilgisinden süphe ederim, bizim daha Türk milli takiminda oyuncumuz yokken Hirvatistan'da oynayan oyuncuya siradan deme gibi bir lüksümüz olamaz.