Luksa Andric

Re: Luksa Andric Galatasaray'da

Slovenya maçında Vidmarla eşleşti ve top Vidmarda kötü bi pozisyondaydı, çaprtırmak istedi topu Luksaya.Top Luksadan sekip vidmara çarpıp dışarı çıktı ...
Fenere gol atmış gibi sevindim.

Re: Luksa Andric Galatasaray'da

Bugün 11 sayı atmış 29dkda 4te3 ikilik 7de5 serbest atış 2de0 üçlüğü var.

Re: 12 # Luksa Andric

Hakkında yazılanlar da seyrettiğimiz oyuncu da ortuşuyor aslında. Bazı eksiklikleri, belki hiçbir zaman ust duzey oyuncu olmasına izin vermeyecek. Savunmada bu kadar çabuk ve kolay faul alışı(Hırvatlar faul makinesi diyor) ve hucumda bitiricilik sorunu. İkisinin de temelinde guç eksikliği ve bazı motor alışkanlıkların yeterince yerleşmemesi yatıyor. 24 yaşında ve sanırım bu handikaplarını çok fazla kapatamayacak.

En iyi yaptığı iş savunma.Onun yanı sıra bitiriciliği yok gibi duruyor.Süreleri paylaşması için muhakkak bir uzun alınmalı zaten ama ben Andric'in kendini geliştireceğine inanıyorum.

Böyle biri değil, emin olun. Fiziksel bazı sorunları vardır belki.

Umarım siz haklısınızdır. Kabus gibi Petersburg performansı izledik. Eskilerden Eric Meek ayarında bi uzunumuz olsa Müthiş olacak takım. Andriç ten öyle biperformans beklemek haksızlık olur ama en azında şu hücum ribaundlarında yaptığı hücum fauller yüzünden gidiyordu maç. Hiç iyimser değilim umarım yanılırım Andriç konusunda

Yararlı olacağından kuşkum olmasa da serbest atış çizgisine geldiğinde Alexander Koul sendromu yaşatıryor malesef.

Luksa hakkında güvenilir kişiler tarafından övgü dolu şeyler söylendi...Geçen yıl izlediğim adamda hiç fena bir uzun değildi...Bazı eksikleri var ancak bunlar giderilebilir...Zamanla çok daha iyi bir uzun izleyeceğimize eminim...
Bu arada verdiğimiz para ve oyuncu karşılaştırması yaptığımızda oldukça başarılı bir transferdir Andric...

Dünya Şampiyonasında da bana aynı görüntüyü vermişti. Ne zaman düzelmesini bekliyorsunuz ?

Geçen sene Mike hakkında ilk geldiği haftalar da olumsuz konuştum ama çok şükür yüzümü kara çıkardı. :)

Şu anda Luksa iyi bir transfer gibi gözükmüyor,İnşallah o da ilerleyen zamanlar da yüzümü kara çıkarır. :roll: ;)

Andric'in, kısıtlı pota altı etkinliği(savunma ve hucumda), iyi bir orta-uzun mesafe sutu, çabukluğu ve hızı dusunuldugunde; yerine benzer becerileri olan Porto Riko'lu Ricky Sanchez alınabilir miydi diye dusunuyorum.