Lütfi Arıboğan

Eski basketbolcumuz ve kulüp CEO'muz Lütfi Arıboğan, TBF başkan adaylığını resmen açıkladı, hayırlı olsun.

Umarım seçilir ve yıllardır özlemini çektiğimiz adil yönetim zeminini oluşturur.

Ayrıca şer cephesi, 3 Temmuz şike sürecinden dolayı Arıboğan'ı sevmez, başkanlığa seçilmesini istemeyeceklerdir. Görelim bakalım neler olacak..

Güzel haber..
Ama, Harun'da aday olursa Arıboğan'ın seçilme şansı çok düşük Demirel'in Harun'u desteklediği bir ortamda..

Çok ama çok ilginç tweetler gördüm bugün. Malum takımın taraftarları Lütfi Arıboğan'ı , TFF ve takımımızda yaptığı görevlerle bildiği için neymiş efendim Lütfi Arıboğan'ın ne işi varmış basketbolda. Lütfi Arıboğan'ın basketbol adamı olduğunu bilmeden yorum yapıp kendilerini komik duruma düşürenler sayesinde epey kahkaha attım bugün.

Lütfi Arıboğan düşündüğümüzden de etkili bir isim bence. Bu süreçte Galatasaray Spor Kulübünün Arıboğan için fazlasıyla kulis yapması lazım. Harun Erdenay'da iyi bir isim ama eğer seçilirse Demirel'in gölgesinde bu görevi yürüteceği için kendisine sıcak bakmıyorum. Galatasaray kulübü artık şampiyonluklarının çalınmasını istemiyorsa Lütfi Arıboğan'ı gereğinden fazla desteklemelidir.

Harun bildiğin Turgay rezilliğinin devamı demektir. Tabii Lütfi'nin adaylığı şikecilerin hoşuna gitmemiş. Kuduz gibi sağa sola saldırıyorlar. Çarklarına çomak sokulacak ya tutuştu şeref yoksunları. Ama kuş beyinlilerin bilmediği birşey var. Biz bizi kayıracak bir yönetim değil, herkese eşit mesafede duracak, onun bunun maşası olmayacak, adil olacak bir yönetim istiyoruz!

Yeni TBF başkanının belli olacağı Genel Kurul'un gün ve saati de resmen açıklandı; 27 Mayıs 2015, saat 11:00'de.

Bir tarafta Turgay Demirel destekli ve Fenerbahçeli Harun Erdenay, diğer tarafta Lütfi Arıboğan.

Yıllar boyu şikecilerin hükmettiği TBF zihniyetinden kurtulabilmek, emek hırsızlıklarına son verebilmek, adil bir yönetim düzenine kavuşabilmek için önümüzde tarihi bir fırsat var ama ne yazık ki bu sürece kulüp olarak en aciz zamanlarımızdan birinde yakalandık. Zira şu an ağırlığını koyabilecek, yön verebilecek bir Galatasaray Yönetimi'nin varlığından bahsedebilmek imkansız. Bu şans kaçarsa çok yazık olacak.

Lütfi Arıboğan'ın RTE'den icazet almadan bu işlere gireceğini düşünüyor musunuz? Kendisi Ülker grubunun adamıdır. Başkan seçilir ve Turgay dönemi ne ise o devam eder.

Lüftü Arıboğan seçilmesinin bizim lehimize olacağını beklemek bana fazla iyimser geliyor. Unutmayın ki, Turgay Demirel de sözde Galatasaraylı idi. Zaten camia olarak ne çektiysek, Galatasaraylı olduğunu söyleyenlerden çektik.

Diğer tarafta da Turgay'ın gedikli yancısı Harun Erdenay var. Neticede bizim için 40 katır mı, 40 satır mı tadında bir kongre olacak.

Lütfi Arıboğan'ın RTE'den icazet almadan bu işlere gireceğini düşünüyor musunuz? Kendisi Ülker grubunun adamıdır. Başkan seçilir ve Turgay dönemi ne ise o devam eder.
Son dönemde Ülker grubu paralel bağlantılar öne sürülmesi nedeniyle RTE ile mesafeli. Benzer iddialar Arıboğan için de dile getirilmişti sosyal medyada. Bu bilgiler doğruysa RTE desteği zor.

Son dönemde Ülker grubu paralel bağlantılar öne sürülmesi nedeniyle RTE ile mesafeli. Benzer iddialar Arıboğan için de dile getirilmişti sosyal medyada. Bu bilgiler doğruysa RTE desteği zor.

Murat Ülker'in Türkiye'nin en zengin adamı olmasını sağlayan RTE. Ahmet Özokur da başbakanın damadı kısaca Ülker ile AKP arasında sorun olması imkansız.

RTE, net Galatasaray düşmanı. Adama cumhurbaşkanlığı forsu şeklinde baklava yapılıyor haliyle sarı kırmızı, Fenerli olanını yapsaydın keşke diyecek kadar fanatik. Arıboğanda gelse, Harun Erdenay da gelse ipleri RTEnin elinde olacak. Bizim için değişen birşey olmayacak. Ben bu şekilde gitmesine razıyım, yeter ki kulübüm bu adamların önünde eğilmesin, kimsenin eteğini öpmesin.

Ülker ve RTE kavgalı bu bilinen gerçek.Gecen sene Fenerbahçe ile ilgili bir tape vardı bilmem hatırlar mısınız orada Ahmet Ozokur hakkında Baba Oğul Erdoğan ciddi şeyler söylüyorlardi ayrıca hükümete yakın çevreler Ülker'den rahatsız.Ulker onların istediği klasik kafa ile gitmiyor Koç Holding ile de bazı temasları var.Davutoglu gelince Hükümet ve Ülker yeniden barışır gibi gözüküyordu(Davutoglunun kızı Ozokur ile evli idi) ama bu evlilik sona erdi deniyor yani bu Ülker RTE arasındaki kriz Başbakanın kızının evliliğine bile yansımış durumda.

Öte yandan Lütfi Arıboğan konusuna gelirsek herkes destekliyor ben bu işi pek anlamadım umarım yararimiza olur diyorum sadece

Lütfi Arıboğan'ın adil bir yönetim sergileyeceğini düşünüyorum. Umarım değişmez ve onun bunun kuklası olmaz. Sadece şu hakemleri yola getirsin yeter başka birşey istemiyorum.

Rezilliğe bak arkadaş ya...

[video=youtube;Wq1nBLQq3Qs]https://www.youtube.com/watch?t=47&v=Wq1nBLQq3Qs[/video]

TRT Spor’da Arıboğan depremi! Haber Müdürü görevden alındı

15 Mayıs 2015

TRT Spor’da geçtiğimiz gün yaşanan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Adaylarından Lutfi Arıboğan’a yönelik haberin ardından TRT yönetimi harekete geçti ve TRT Spor haber müdürü Ahmet Fisünoğlu görevden alındı.

TRT Spor içinde iç soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken TRT yöneticilerinin Lutfi Arıboğan’a ulaşarak olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdikleri ve gerçekleri yansıtmayan bu korsan haber ile ilgili gerekli tüm iç soruşturma kanallarının harekete geçirildiğini ilettikleri öğrenildi.

basketdergisi.com

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, nutkum tutuldu cidden.

Sözkonusu haberi yaptıran elin, Fenerbahçe tarafı olduğu çok bariz. Ama devletin kanalında, tek taraflı geçirme cümleleriyle süslenmiş böyle bir haberi girme cüretinde bulunan kanal sorumluları da resmen "intihar saldırısı" yapmaya kalkışmış, yani bu tür bir skandalın ardından hiç bir tepki görmeyeceklerini, başlarına bir şey gelmeyeceğini düşünecek kadar gerizekalı değillerdir herhalde. Çok ilginç hakikaten.