Arkadaşalar hepinizin içi rahat olsun araştırdım ve öğrendim bu maç bizim evimiz yani Ahmet Cömert'te ligin ilk yarısında oynadığımız maç deplasman bu maç ise evimiz gözüküyor zaten bu maçtan sonra 2 deplasman maçımız var önce efes sonrada Bandırma'da Banvit'le ölüm-kalım maçımız var kısacası haftaya AHMET CÖMERT'te bayram yapacağız tabi (ben malesef haricim) 8) 8) 8)ultrAs Daçka' Alıntı:Bu maç kesinlikle Ataköy'de oynanmalı.
arsameia' Alıntı:Macı alırsak Arda bizi Reina'ya götürecekmis, di mi baskan ? :wink:
ARdaQue' Alıntı:arsameia' Alıntı:Macı alırsak Arda bizi Reina'ya götürecekmis, di mi baskan ? :wink:
Reina değil; Ritz' de MIO ya da BOUTIQUE den birine gideriz
ARdaQue' Alıntı:Kazanırsak ( ki buna inanıyorum ); ben her türlü giyerim kim ne karışacak? Bazı arkadaşlar, öyle giremezsin deme cüretini gösteriyorlar da hahaha bugüne kadar nereye gitmişiz de kapıdan dönmüşüz acaba
selim53' Alıntı:GELİYORUZ!!!beyler acil bi org yapalım...korna alalım 50 tane...birisi şu orgu üstlensin...dershanede yatılıyım desin biri biz çağlayandan bi 4 korna alırız....ralph_gs malzemeciyle sokarız filan demişti kornaları...güzel bi org yapalım...
Bu hafta fistür gereği galatasarayımızın evinde yani Ahmet Cömert'te olunacak daha sorulmasına gerek yok!!!!!!!!!!SKYLİNE' Alıntı:beyler maç kesin nerde bilen varmı?