Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Arkadaşalar hepinizin içi rahat olsun araştırdım ve öğrendim bu maç bizim evimiz yani Ahmet Cömert'te ligin ilk yarısında oynadığımız maç deplasman bu maç ise evimiz gözüküyor zaten bu maçtan sonra 2 deplasman maçımız var önce efes sonrada Bandırma'da Banvit'le ölüm-kalım maçımız var kısacası haftaya AHMET CÖMERT'te bayram yapacağız tabi (ben malesef haricim) 8) 8) 8)ultrAs Daçka' Alıntı:Bu maç kesinlikle Ataköy'de oynanmalı.
arsameia' Alıntı:Macı alırsak Arda bizi Reina'ya götürecekmis, di mi baskan ? :wink:
ARdaQue' Alıntı:arsameia' Alıntı:Macı alırsak Arda bizi Reina'ya götürecekmis, di mi baskan ? :wink:
Reina değil; Ritz' de MIO ya da BOUTIQUE den birine gideriz![]()
ARdaQue' Alıntı:Kazanırsak ( ki buna inanıyorum ); ben her türlü giyerim kim ne karışacak? Bazı arkadaşlar, öyle giremezsin deme cüretini gösteriyorlar da hahaha bugüne kadar nereye gitmişiz de kapıdan dönmüşüz acaba![]()
selim53' Alıntı:GELİYORUZ!!!beyler acil bi org yapalım...korna alalım 50 tane...birisi şu orgu üstlensin...dershanede yatılıyım desin biri biz çağlayandan bi 4 korna alırız....ralph_gs malzemeciyle sokarız filan demişti kornaları...güzel bi org yapalım...
Bu hafta fistür gereği galatasarayımızın evinde yani Ahmet Cömert'te olunacak daha sorulmasına gerek yok!!!!!!!!!!SKYLİNE' Alıntı:beyler maç kesin nerde bilen varmı?