Ankaradan geliyoruz!!!!!!
Çok doğru bir yazı, ama ben buranın yine de bir çok siteye oranla bu konularda daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Yine de herkesi bu konuda sağduyulu olmaya davet ediyorum şahsım adına.qb' Alıntı:Buranında çivisi çıktı galiba.
ezik-mezik, bilet-milet
Herkes rakibine saygı duymak zorunda Fenerbahçeye ezik diyerek kendini tatmin etme yoluna gitmeyi hiç bir zaman anlayamamışımdır.
Neyse devam edin...
turnusol' Alıntı:istanbulda olup da bu maça gitmeyen fenerli olsun neyse ya şaka bir yana arkadaşlar bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Salon bizim,seyirci bizim... son haftalarda biz daha formdayız.Ayrıca fenerde mrsic dışında bizde direk ilk 5 oynar diyebileceğiniz kimse var mı? bire bir karşılaştırınca bence bizim kadromuz fenerden daha iyi...
turnusol' Alıntı:istanbulda olup da bu maça gitmeyen fenerli olsun neyse ya şaka bir yana arkadaşlar bu maçı kazanmamamız için hiçbir sebep yok. Salon bizim,seyirci bizim... son haftalarda biz daha formdayız.Ayrıca fenerde mrsic dışında bizde direk ilk 5 oynar diyebileceğiniz kimse var mı? bire bir karşılaştırınca bence bizim kadromuz fenerden daha iyi...
turnusol' Alıntı:ahmet cömert kaç kişi alıyor?ben 2500 diye biliyorum umarım daha fazladır.Peki fenerlilere ne kadar yer verilecek? 200 fenerli olsa 2300 kişi bizden olur...acaba bu 2300 kişilik yere 3000 kişi falan girebilir mi?off ya çok heyecanlıyım keşke istanbulda olsam ya..kaçmaz bu maç...