Maça Çıkmıyoruz!

Hadi bir tepki koyacağız ortaya ben şöyle bir seçenek sunardım : " Takımızın sahaya çıkacak elini topa sürmeden duran adam pozisyonda maçı protesto edecek " ne bileyim daha çok etki olurdu ülke sınırlarını aşan bir tepki olurdu en azından maça çıkmıyoruz demekten bin katlı daha iyiydi...

duygulandığım, gururlandığım ve sonuna kadar arkasında olduğumuz karar.iyi ki galatasaraylıyız be.bu yönetimi geldiğinden beri eleştirdim, hiç beğenmedim ve gitmesini istedim ama bu yaptıklarından sonra sonuna kadar destekleyeceğim.belkide tarihimizde aldığımız en doğru karar.yeter artık ulan, hakemlerle her sene şampiyo oluyorlar, federasyon hep arkalarında buna karşı dik bir duruş sergilememiz artık sesimizi çıkarmamız gerekiyordu ve bu yönetim bunu başardı.teşekkürler herkese

Ağızımı bozmayayım diyorum ama bu TBF zorla bozduracak. Aziz babanız sizi tehdit ederken neden açıklama yapmadınız? Recep Ankaralı'nın o "birkaç pozisyon" hatası bizden maçı alıp FB'ye verdi. Siz kime neyi anlatıyorsunuz? memlekette hakem mi kalmadı da bu skandal adamı son maça tekrar atıyorsunuz?

Siz bu masalları gidin Aziz babanıza ve ükürisine anlatın. Giderken yanınızda o çok değerli kupayı da götürün. Bir taraflarına beraber monte edersiniz.

Bu saatten sonra değil seyircisiz,maç ABD de bile oynansa çıkılmamalıdır.aleme maskara oluruz.recep ankaralı hala başhakem.

Marjinallik yapmak, popüler olmak, konuşulmak vs. uğruna muhalefet yapmaya çalışanlar ve gerçekten fırsat kovalayan körü körüne muhalefetçiler.
Bir buçuk gün daha dayanın, maça çıkmayalım.
Ondan sonra ne isterseniz yazın, çizin, söyleyin. Zaten yönetmelikte olmayan bir cezayı bize itelemek için ihtiyaçları olacak size, ucuza gitmezsiniz..

Sözüm meclisten dışar, sayfanın açılmamasından anladığım kadarıyla çok takip eden var. O yüzden diyorum...

Bunlar en küçükten en büyüğe kimseyi; işinden attırmakta , taraftarın önüne atmaktan (hakaretemi uğrar, vurulurmu düşünmeden) gram çekinmeyenler insanlar...Kaan Kural'da bu işin son örneğidir..Kaan Kural'ı Galatasaray taraftarı olarak değil, insan olarak destekleyelim lütfen...Tek kutuplu destek kariyerine ciddi anlamda zarar verebilir şimdilik....Ama uzun vadede hertürlü kazanır, dürüst adam..

Turgay Demirel, Fenerbahçe yöneticileri ve taraflı medyanın halini gördükten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anladım.

Başkanıyla, medyasıyla dört koldan ağlıyorlar.
Olayın özünü kavramaktan acizler veyahut işlerine öyle geldiğinden sadece rekabet içinde değerlendiriyorlar duruşumuzu.

Kesinlikle kararlılığımız devam etmeli, kirli düzenin ekmeğine yağ sürülmemeli.
Baskılara boyun eğmeyeceğiz.

Yönetime çağrı yapalım yarın akşam takıma Abdi İpekçi'de antrenman falan yaptırsınlar,bizlerde gidip destekleyelim, herkese gösterelim GALATASARAY'ı,olmaz mı?

Kaan Kural'ın Fenerbahçe Ülker de ceza almalıydı söylemlerinden sonra Murat Özaydınlı aşağıdaki tweeti atmıştır. Tarihe not düşülsün şike ve terör örgütü aleni bir şekilde insanları işinden edeceğine dair tehditler savurmaktadır. Muz Cumhuriyetimiz giderek meşrulaşmaktadır.

https://pbs.twimg.com/media/BqaC2xsIUAE7X3U.png
Eurosport bile haberini yapmış.

Özaydınlı'dan Kaan Kural için şok tweet - Futbol - Eurosport

Attığımız adımın ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdiği için Özaydınlı'ya teşekkür ediyorum. Kaan Kural, TBF ve Tanjevic'i eleştirdiği için yasaklıydı zaten. Ne Lig Tv ne NTV maçları yorumlatmıyordu. Bu yüzden kaybedeceği bir şey yok.

Basketboldan soğudum arkadaş, bu nasıl bir düzendir. Resmen basketbolunun içine ettiler. Aslında yazılacak çok daha ağır sözler var ama insan utanıyor. Yorumcuları tehdit etmede başladı. Murat efendiye saha kapatılmalı lafı ne çok koymuş öyle. Bu saatten sonra maçı çıkıp kazansan ne olur? Yönetim geç te olsa dik durdu ve duruşunu aldığı kararla gösterdi. Bu karardan asla dönülmemeli? Ayrıca hocada görevi bırakmak için hala neyi bekliyor? Sahtekarlarla çalışmak mı istiyor?

ergin hocanın aziz şerefsizinden özür beklemesi çok saçma olmuş 2 avans verdim ve hakemi eleştirdiğim için gerekirse özür dilerim demesi hiç hoş olmamış

17 Haziran Duruşumuz Sürecektir!

Galatasaray Spor Kulübü’nün dün yaptığı tarihi açıklamanın sadece bir güne özel ve bir maçla ilgili tavır olmadığını herkesin bilmesini istiyoruz.
Kararlarımızın arkasındayız.

Türkiye’de her alanda sporun öncüsü olan Galatasaray, sporda adaletli ve ahlaklı bir düzenin kurulması için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir.

17 Haziran açıklamamızda yer alan, Erkek ve Kadın Basketbol takımlarımızın önümüzdeki sezon lig yarışından çekilmesi seçeneği dahil başka adımların ilgili kurullarımızda değerlendirileceği hususu da; bu bağlamda ciddi bir uyarı olarak alınmalıdır.
Galatasaray Spor Kulübü’nün bu şubelerimizi kapatmak ve küçültmek gibi bir düşüncesi asla olmamıştır ve olmayacaktır.
Bütün mücadelemiz, Türk sporunun ona zarar verenlerden arınması içindir.
Ahlaklı ve adaletli bir spor düzeninde, Galatasaray Erkek ve Kadın Basketbol takımları da, her branştaki sporcularımız da Türkiye’ye yeni ve onurlu zaferler armağan edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

17 HAZİRAN DURUŞUMUZ SÜRECEKTİR! - 18.06.2014 15:34 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

GS yönetimi bu saatten sonra geri adım atıp tükürdüğünü yalarsa, maça falan çıkmaya kalkarsa benim gözümde yok hükmündedir. İlk defa adam gibi bir duruş sergilediniz, onun da arkasında durun bari. Şikecilerden bir farkımız kalmaz yoksa.

Yıllardır yapılan pislikler, haramilerin kurmuş olduğu saltanat... Artık yeter! demek gerekiyordu ve bunu en iyi şekilde göstermek artık elimizde. Adamlar artık twitterdan bile alenen tehdit edebilir hale gelmişken böyle bir kararı çok geç bile aldık. istediği hakemler maçlara atanıyor, federasyonu maşaları gibi kullanıyor, basını istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Yönetim en son yaptığı açıklamada da kararın arkasında duracaklarını belirtmiş. Yarın akşam umarım bir milat olur ve bir takım şeyler değişir. Artık yeter !