zaten o salonda dolmassa yuhh bize
ben dolacağına pek inanmıyorumbiglion' Alıntı:zaten o salonda dolmassa yuhh bize
kempes89' Alıntı:ben dolacağına pek inanmıyorumbiglion' Alıntı:zaten o salonda dolmassa yuhh bize
Cidden bu nokta çok önemli.Salonu lehimize çevirmeliyiz.RalphGS' Alıntı:Bu salon cok tehlikeli bir salon,Eger iyi kullanılırsa oldukca iyi olur,ama olayları abartirsak gercekten cok zararlı bir salon ...
Seyircinin mutlaka bilincli olması gerekiyor,bunca yıldır takip ediyorum ,gecen seneki kadar taraftarla basketciler arasinda diyalog yasanmamistir ...
Fenerbahce maclarındaki durumumuz malum...bu salonda tamamladigimiz fener maci yok neredeyse ..neredeysesi bile fazla ...Hersey bizde bitiyor ...insallah bu sene hersey güzel olur...
Bide Salon acayip Galatasaraysızlık kokuyo.Yani taraftar ve takım harici Galatasarayla ilgili pek bişi olmuyo genelde.Ülker bisküütleri kokuyo heryer yani mesela salona Galatasaray bayrakları asılabilir salonda Galatasaray marşları çalınabilir ne bilim böyle bi kaç ayrıntı olumlu etki ederkoch' Alıntı:Cidden bu nokta çok önemli.Salonu lehimize çevirmeliyiz.RalphGS' Alıntı:Bu salon cok tehlikeli bir salon,Eger iyi kullanılırsa oldukca iyi olur,ama olayları abartirsak gercekten cok zararlı bir salon ...
Seyircinin mutlaka bilincli olması gerekiyor,bunca yıldır takip ediyorum ,gecen seneki kadar taraftarla basketciler arasinda diyalog yasanmamistir ...
Fenerbahce maclarındaki durumumuz malum...bu salonda tamamladigimiz fener maci yok neredeyse ..neredeysesi bile fazla ...Hersey bizde bitiyor ...insallah bu sene hersey güzel olur...
Geçen yıl Ali Emre abi önderliğinde marş ve anons olayı bir dönem yapıldı bu sene de yapılırsa iyi olur.Bayrak ve sarı-kırmızı flamalar salonda cidden iyi durur.kempes89' Alıntı:Bide Salon acayip Galatasaraysızlık kokuyo.Yani taraftar ve takım harici Galatasarayla ilgili pek bişi olmuyo genelde.Ülker bisküütleri kokuyo heryer yani mesela salona Galatasaray bayrakları asılabilir salonda Galatasaray marşları çalınabilir ne bilim böyle bi kaç ayrıntı olumlu etki ederkoch' Alıntı:Cidden bu nokta çok önemli.Salonu lehimize çevirmeliyiz.RalphGS' Alıntı:Bu salon cok tehlikeli bir salon,Eger iyi kullanılırsa oldukca iyi olur,ama olayları abartirsak gercekten cok zararlı bir salon ...