bencede ben baska bi topictede dedim abdi ipekci bizi simdilik aasaar orda hicbi atmosfer yaratamayız ahmet comert daha iyi hem trubunlerde sahaya yakın super bogarız rakıbı
uacaglar' Alıntı:Takım arka arkaya 1-2 galibiyet alsın takıma destek o zaman artar..Çünkü uzun zamandır baskette iddialı olmayı unuttuk.Herkez şimdilik uzaktan izliyor ama en ufak bir kıvılcımda salonlara gelmeye başlar...Umarı bu sene çıkış senemiz olur....
bacılar güzel olur orasının tayfası bayağı sağlam...ama abdi ipekçi olacağına ahmet cömert olsun daha iyi...yaylaslan' Alıntı:salon konusu çok büyük bir problem.ne abdi ipekçi(çok büyük) ne de ahmet cömert(tek tribün+iki portatif uyduruk tribün) galatasaraya yakışan salonlar değil.ben derimki maçlarımızı sürekli oynayacağımız bck.nin akatları alması gibi bir salon bularım.bunun için iki tane önerim var.1.si bağcılar spor salonu 3.500 koltuk kapasiteli,dört tribünlü bağcılar merkezde buraya mecidiyeköy,eminönünden otobüs,topkapıdan da minübüs var. bu bölge galatasaraylı nüfusun yoğun olduğu bir yer.aynı zamanda yürüyüş mesafesinde yerleşim yerleri çok yoğun.burası galatasaray basketbol takımının mabedi olabilir.
ayrıntılı bilgi için
http://www.ibb.gov.tr/IBB/TemplateFree/ ... gcilar.htm
2.si ise haldun alagaş spor salonu 5000 kişi kapasiteli anadolu yakasında ümraniyede merkezi ve yoğun nüfüsun olduğu bir noktada. burasının olmasının en büyük avantajı anadolu yakasındaki galatasaraylıların takımlarına destek olmasını kolaylaştırmak ve anadolu yakasındaki ifb hegomanyasını bir nebze de olsa kırmak.tek dez avantaj zaman zaman ifb bask. takımıda bu salonu kullanıyor. bu iki salondan biri sürekli basketbol takımımızın kullanımına açılırsa herşey çok güzel olur