ayhan sahenk hem taraftar hemde reklam açısından iği bir salon murat özyer de demisti zaten biz bu salonu hem takımı motive edebilmek hemde reklam almak için kullanırouz die
Kadıköy'den Beşiktaş vapuruna biniyorsun, Beşiktaş'ta inince Maslak minibüsüne biniyorsun, Derbent'ten geçer mi, yada Darüşşafaka'dan geçer mi diyorsun sağlama almak için. Sonra oraya gelince iniyorsun, zaten sokak başında bırakır, 100-150 metre hafif yokuş aşağı yürüyünce solda kalıyor salon.osmanovski19' Alıntı:ben kadıköy de oturuyorum
maslak nerdedir bilmiyorum
nasıl gidilir
tarif edicek bir arkadaş
olursa çok mutlu alocum.
Ftw' Alıntı:Hayatımdaki en güzel ,en duygulu anları geçen yılkı Bjk maçında yaşamıştım Ahmet Cömert'te.O ne güzel bir duruş,takım sevgisini yansıtmaydı hala unutamıyorum.Bjklılar basket atıyor,smaç basıyor,bizler inadına Cimbombomum sen çok yaşa diye bağırmaya devam etmiştik...
Hala o maçın son 10 dakikasını izlerim videolardan ...Spikerler bile 3-4 kere Gs yeniliyor ama taraftarı bugün müthiş diye söylemişler...
Özlücem...
canbulubay' Alıntı:bende de unutulmazlardandır o an...
boğazım düğümlenmişti...
rica etsem koyabilir misiniz?
Önder' Alıntı:Hakkaten o maç unutulmazlar arasına girdi taraftar olarak. Aynen bende zaman zaman izlerim son dakikaların videosunu. Beşiktaşlı oyuncular bile alkışlayarak çıkmıştı parkelerden.
Neyse artık yeni salonumuz Ayhan Şahenk. Hocamız cok istedi ve oldu. Artık görev bize düşüyor.Orada da bu atmosferi yaratacagımıza eminim...
arkadaşım saol teşekkür ederimcemcemgs' Alıntı:Kadıköy'den Beşiktaş vapuruna biniyorsun, Beşiktaş'ta inince Maslak minibüsüne biniyorsun, Derbent'ten geçer mi, yada Darüşşafaka'dan geçer mi diyorsun sağlama almak için. Sonra oraya gelince iniyorsun, zaten sokak başında bırakır, 100-150 metre hafif yokuş aşağı yürüyünce solda kalıyor salon.
radikal cmb' Alıntı:ayhan şahenk, yanlış bir seçim, bence. çok uzak orası. abdi ipekçide uygun saatte, en az 6 bin 7 bin kişiye oynardık. :atki