Maçlarımız Ayhan Şahenk'te

Ali Emre' Alıntı:
Ayhan Şahenk'in çatısında büyük problem var ve şu aralar hava yağışlı olduğu için sanırım bu haftasonu orada oynayamayacağız. Büyük ihtimal TED Kolej maçı Ahmet Cömertte ama kesin değil haberiniz olsun arkadaşlar


Ne demiştik :roll:

Bazen enteresan kaynaklardan haberler almak çok daha bilgilendirici olabiliyor.
 
evet tamamen değişiklik olmuş durumda !

Beko BL | Maçımız Ahmet Cömert’e Alındı

Galatasaray Cafe Crown’ın 4 Kasım 2006 Cumartesi günü oynayacağı Casa TED Ankara Kolejliler maçının yeri ve saati değişti.

Beko Basketbol Ligi 5. haftasındaki maçımız, Ayhan Şahenk Spor Salonu’ndaki çatı tadilatı nedeniyle Ahmet Cömert Spor Salonu’na alındı. Karşılaşmanın başlama saati ise 17:00 olarak belirlendi.

Yapılan diğer değişikliklerle birlikte Beko Basketbol Ligi’nde 5. hafta programı şöyle:

4 Kasım 2006 Cumartesi
15:00 Darüşşafaka-Beşiktaş Cola Turka (Abdi İpekçi Spor Salonu)
16:00 Banvit-Fenerbahçe Ülker (Kara Ali Acar Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
16:00 Tekel-Pınar Karşıyaka (Haldun Alagaş Spor Salonu)
17:00 Galatasaray Cafe Crown-Casa TED Ankara Kolejliler (Ahmet Cömert Spor Salonu)
17:00 Tofaş-Alpella (Bursa Atatürk Spor Salonu)
18:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Selçuk Üniversitesi (Edip Buran Spor Salonu)

5 Kasım 2006 Pazar
15:00 Türk Telekom-Efes Pilsen (Ankara Atatürk Spor Salonu / NTV Canlı Yayın)
16:00 Beykoz-Oyak Renault (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu)
 
İlk gördüğümde fazlasıyla korktum kesin dönüş mü yaptık diye.Bir haftalık birşeyse önemli değil.
Pardon da biz Darrüşşafaka'ya bu salon için eşek yüküyle para vermiyor muyuz?Tofaş maçından sonra 3 hafta geçmesinden sonra neden önlem almamışlar?
 
neden artık ayhan şahenkte oynamaya başlamadık ne bitmez bir çatıymış....
KSK maçında ceza almamamızın bir sebebide A.cömerttir portatif tribünlerden tek çıkış saha kenarından olduğu için en ufak bir taşkınlıkta arka taraftan çıkış olmamasından saha içine giriyor bazı dengesizler artık bize yakışan bir salonda oynamaya başlayıp oraya alışmalıyız....
 
Ben kaan kurala karşıyaka macın da sormuştum büyük olasılıkla Ahmet Cömerte kalcakmışızz dedi ama burası basket camiyası burda hicbirşey belli olmaz
 
ayhan sahenk e gecip bazi sorunlari asmaliyiz. kendi seyircimizin dezavantaja dönüsmesi gibi. ahmet cömert bize yakismiyor bir. holigan yuvasi oldu bu da 2. olmuyor iste olmuyor.
 
Seyircisiz Daçka maçının ardından içerideki ilk maç Oyak Renault maçı.O maçla Ayhan Şahenk'e dönüş yapmalıyız.Güzel bir galibiyetle dönmüş oluruz yeni salonumuza.
Ahmet Cömert'in bizi kaldıramadığı belli oldu işte,belki de sezonun dönüm maçı olacak Efes maçını seyircisiz oynadık.Altın tepsideki fırsat kaçtı.
 
Can Ayhan Şahenk yapısı itibariyle Ahmet Cömert'e nazaran sahaya girilmesi daha zor, Ahmet Cömert'te hele ki karşı tribünde olunca kenardaki oyuncuya değme mesafesindesin. Şahenk'te sadece bir pota arkası sahayla aynı seviyede, orda da bir kaç metrelik bir mesafe var. Tabii niyet sahaya girmek olursa heryerde girilir ama Ayhan Şahenk dizayn olarak daha zorlaştırıyor.

Ömer uzaklık göreceli bir kavram heleki İstanbul gibi 4 bir yanında insanların oturduğu bir şehirde. Ama şunu bil ki mesafe olarak da, arabayla gitme süresi olarak da Ayhan Şahenk sana daha yakın.

Ben 1,5 ay gibi bir süre önce gittim en son bir hazırlık maçı için Şahenk'e, orada konuştuğum insanlar bizim gelmememizden memnun gözüküyorlardı.
 
cemcemgs' Alıntı:
Can Ayhan Şahenk yapısı itibariyle Ahmet Cömert'e nazaran sahaya girilmesi daha zor, Ahmet Cömert'te hele ki karşı tribünde olunca kenardaki oyuncuya değme mesafesindesin. Şahenk'te sadece bir pota arkası sahayla aynı seviyede, orda da bir kaç metrelik bir mesafe var. Tabii niyet sahaya girmek olursa heryerde girilir ama Ayhan Şahenk dizayn olarak daha zorlaştırıyor.
Ben de bunu ifade etmeye çalıştım Can abi.Ahmet Cömert'e ilk gittiğim maçta Burak kaptanın olayı oldu.Erman Kunter dönemindeki ve 2 yıl önceki Fenerbahçe maçlarında salondan atıldık,son olarak da KSK maçı.
Tribün bir günde değişmeyeceğine göre...
 
kendime çok yakın olduğu için yapmıyorum bu arada yorumlarımı ona göre =)
objektif olmaya çalışıyorum....
--------
cemcemgs nin de dediği gibi girecek adam heryerde girer...
olaylaırn hepsi ahm cömertte olduğu için bu antipati oluştu bana göre ;)
hayırlısı olsun =)
 
Ayhan şahenk cok daha modern bir salon orda oynamak lazım ama benim de pek ümidim kalmadı artık ...
 
lütfen şubeyle irtibatı olan arkadaşlar iletsin a.şaheknte oynamak istediğimizi!!!
 
ya arkadaşlar bende ümitlenmiştim sezon başında bu sene ayhan şahenkte oynuyacağımıza ama her hafta hayal kırıklığına uruyorum

3 büyük takımın taraftarları arasında basketbol açısından en kaliteli taraftar topluluğu bizimki
çünkü biz nerde bağırıp nerde ıslıklayıp nerde susucağımızı biliyoruz
bu nedenle yönetim elinden geleni yapmalı ve maçlarımızı ayhan şahenkte oynatmalıdır
 
gs taraftarı her yerde vardır.iyi bir takım olursak ilerliyen zamanlarda lig de bir iddamız olursa dolduramıyacağımız salon yoktur.ahmet cömert te karşı portatif tribünde konu ile ilgili sohbet ettiğim bir kaç arkadaşım biz ataköy de mutluyuz hem ahmet cömerte de alıştık burayı evimiz sayıyoruz diyolar küçük bir tadilat la bence çok güsel bir salon olabilir ahmet cömert.ayhan şahenk e hiç gitmedim açıkçası tv den parkeleri kötü gözüküyo tabi canlı gözle görmek daha bir farklı, bir de pota çemberlerinin hiç beğenmemiştim.abdi ipekçi de tribünler uzak iyi bir ambiasn sağlamak için ikik kişilik bağırmak gerekir.(taraftar açısından)bence bu konuyu hangi salonda oynamak istiyor oyuncularımız diye yöneltilebilir??salon yapacak bir yönetimimiz yok malesef hayal dahi kuramıyoruz yeni salon için !
 
Bencede Ayhan Şahenk'te oynamalıyız maçlarımızı iki salonada gittim Ayhan Şahenk çok daha modern bi salon...

Ayrıca taraftar baskısının daha iyi hissedilceği görüşündeyim Ayhan Şahenk'te...
 

Üst