Maçlarımız Ayhan Şahenk'te

yonetımın sahıp cıkmasından kasıt amator branslara daha buyuk butceler ayırmaksa , bellı olmaz belkı baslarına taş düşer ve yaparlar gereklı yatırımları.iddaalı takımlar kurulacaksa eyvallah.ama umudum yok.yonetımın sahıp cıkmasından kasıt branslardakı macları elden geldıgınce takıp etmek , subelerde dogru ısımlerı gorevlendırıp her turlu sıkıntıyı bırebır gozlemleyıp cozmekse yıne umudum yok.
tum amator subelerımız yıne kendı öksüzlüğünde bırakılacagından ötürü hiç değilse taraftar kendını rahat hıssetsın , alıstıgı yerde olarak.
 
Emre Özdoğan' Alıntı:
Eyüp YILDIZ":387f3][url="http://www.ultraslan.com/Fotos/05-06/galatasaray-fenerbahce-basketbol-ipekci/069.jpg' Alıntı:
http://www.ultraslan.com/Fotos/05-06/ga ... ci/069.jpg[/url]
Eyüp abi bu fotoyu neden koydun ya? Halil Üner'i görünce korktum bir an. :)[/quote:387f3]hocayı görmemiştim.
ama karizma duruşu var.
 
Ya belki biraz saçma olacak ama ayhan şahenk teki yazıyı kaldırırlarmı, eşek kadar "darüşşafaka" yazıyor. Yani ne bileyim şöyle güzel bi galatasaray arması koysalar yada galatasaray arena filan iyi olmaz mı
 
Salonun ismi zaten Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S. değil mi?Ayrıca bir gazetede köşe yazısı okumuştum.Yazar okulun mezunlarından biriydi sanırım ve salonun yapılışı sırasında Ayhan Şahenk'ten maddi destek alındığını bu yüzdenyhan Şahenkin isminin salona verildiğini söylüyordu.Yi,ne de salonun isminde Darüşşafaka'nın geçtiğini de belirtiyor;ancak kimsenin salonun ismini söylerken Darüşşafaka demediğini anlatıyordu.Adamların kendi salonlarında Darüşşafaka yazması en doğal hakkı.Staples Center'daki gibi maçtan maça yazıları değiştirme yapmak da uzak bir hayal olduğuna göre yapacak bir şey yok.Zaten önemli de değil bence.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emre Özdoğan":5ac57][quote="Eyüp YILDIZ":5ac57][url="http://www.ultraslan.com/Fotos/05-06/galatasaray-fenerbahce-basketbol-ipekci/069.jpg' Alıntı:
http://www.ultraslan.com/Fotos/05-06/ga ... ci/069.jpg[/url]
Eyüp abi bu fotoyu neden koydun ya? Halil Üner'i görünce korktum bir an. :)[/quote:5ac57]hocayı görmemiştim.
ama karizma duruşu var.[/quote:5ac57]



O karizma duruşlar bizi kümeye getiriyordu her neyse :)
Ayhan Sahank te iyi bir hava yakalanmalı her ne olursa olsun
 
a.şahenk çok doğru karar.
umarım çok güzel ve dolu bir sezon geçirip ordan a.ipekçi'ye geçeceğiz.
 
ayhan%20%FEahenk.jpg
 

Üst