Malik Dixon

serdarmengi' Alıntı:
Arkadaşlar sezon başında, sezon içinde Bülent Tulun ayrılsa idi kimse bir şey demeyecekti ayrıca tüm emekleri için teşekkürler ama Bülent Tulun öyle ekstra bir şey yapmadı. Bu eleştiriler biraz bağcı dövme işine benziyor.
gerets i bülent tulun getirmedi mi? oyuncuları ikna etmedimi? gerets in dediği gibi en büyük destekçileri degilmiydi? insanı paradan önce yürekten gelen duygular motive eder.bülent tulun da gs nın degerlerini biliyordu buna göre oyuncuları fatih goksen le beraber motive ettiler.
eger tulun un yerinde baskası olsaydı onca laf eder sonra giderdi.o gs yı seviyor anlamak zor değil.
hem burda konu canaydın ın azizliği yukardaki yazıları okursan anlarsın abi
 
bence gitmicek ya.gitcek olsa şimdiye kadar giderdi.kalmaya meğili var ki bekliyor ama imza olmadan bişey sölememiz dogru olmaz.baksana videnov bile uçtu gitti ki malik e teklif yagmıstır.bu zamana kadar beklediğine kalcak inşallah
 
Vallaa benimde her geçen gün Malik'in kalması yönünde umudum artıyo ama bakam kalcakmı? umarım kalırda bizde derin bi nefes alırız. bana göre şu ana kadar Malik'e teklif yapmayı düşünen çoktur fakat bildiğim kadarıyla resmi bişey yok ortada. yani bu durumda Malik'in kalma ihtimali gitgide artıyo gibime geliyo bana. umarım bu düşündüğüm gerçek olur ve Malik önümüzdeki senede bu takımın başarısı için ter döker. ayrıca ben Malik'in bundan önceki yabancılara göre Galatasaray'ımızı daha çok sevdiğini düşünüyorum ve buda görülüyo zaten. yani bütün bunları göz önüne alırsak Malik'in takımımızda kalma ihtimali yüksek sayılır. tekrar tekrar söylüyorum umarım Malik bu takımda kalır. umarım bizi yalnız bırakmaz çünkü biz onu çok seviyoruz...
 
evet yani bende dicektim de biraz çömezim belki tek ben bilmiyorum diye ses etmedim.malum yer neresi abi
 
yazık bn anlasırlar diye bekliyodumm bole bir yıldız bırakılmamamlıydıı isallah hersey bitmemeizdir de anlasırlar
 
gitseydi halil üner acıklama yapardı dixon iyi değil takım oyuncusu değil her maç iyi oynamıyo diye:)
halil üner suç atmaya başlamadıysa bi şans var
 
öyle böyle değil şubenin kopukluğu ortada.adam bi basın toplantısı felan düzenler.bu kadar iletişimsizlik olmaz.kim gitcek kim kalcak anlayalım.dixon konusu ne halen bilmiyoruz.
 

Üst