G
Guest
Misafir
yaw dixon kendi başına 25 atıyorsa mithat'ın hazırladığı pozidyonlarda 50 atar
elden ne geliyorsa yapilmali hatta dixonla ilgili 1 basin toplantisi düzenlenmelivolverin' Alıntı:Ya arkadaşlar bir çare murat ozyerle konussun buyukler nasıl para bulunmaz biz biraz yaklassak dixonda iner lutfen bir care tamam takım iyi oldu ama dixon olursa cok daha iyi luruz her turlu
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Galatasaray ne zamandan beri sadece Bir(1) oyuncuya odaklandı.Dixon'ı ben de çok seviyorum.Ama adam gitmek istiyormuş.Bizden çok para veren takımlar olsa da arada pek fark olacağını zannetmiyorum.Bu da önemli bir gerçek...Bizden aldığının çok üstünde bir para da beklememeli Dixon.
Takım oyunu oynayacak bir takım,sistemli bir takım olma yoluncayız.Sistem oturduğu vakit takımdan a oyuncusu ayrılsın yerine a' oyuncusu gelsin pek bi fark etmez.Biz bu seneyi sistemi oturtmak için feda etcez.Ama ilk 4'e girmemiz de çok büyük bir olasılık.Kalite olarak bakarsak bunu da yaparız.
Bırakın artık,GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZİMDİR...
dirk nowitski' Alıntı:bütçesi 2 milyon dolar olan bir takım bu paranın 4te 1ini dixona vermemeli.dixon çok iyi bir oyuncu ama adam şutunun dışında hiç yok.güçlü rakiplere karşı hep etkisiz kaldı bence gitmeli
bence 500 bine 300 daha ekleyip marcus brownu getirebilirizBuRaKGS' Alıntı:dirk nowitski' Alıntı:bütçesi 2 milyon dolar olan bir takım bu paranın 4te 1ini dixona vermemeli.dixon çok iyi bir oyuncu ama adam şutunun dışında hiç yok.güçlü rakiplere karşı hep etkisiz kaldı bence gitmeli
kardesım ona verme buna verme mezara mı gıdecek bu para ayrıca 500 bın dolar dıo onu 400 bın dolara baglrlar bence ayrıca 2 mılyondoar sadece ulkerden gelen para onun dısında baska paralrla o butce 2,5 mılyon dolar olur.
ya basarı ıcın artık bıseler sart ..
tekrar dıom ADMINLER VE SITENIN BUYUKLERI murat hocayı arasınlar bırsey yapsınalr seneye baslarken umudumuzu kırmasınlar ..
guard= mıtchell,mıthat
2 numara= tufan,dıxon
bole bı takımı durdurabılır allah askına
dıxon bence turkıye lıgıne gelmıs ıkıcnı m arcus brown dur
bence 500 bine 300 daha ekleyip marcus brownu getirebiliriz[/quote:2161a]dirk nowitski' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:[quote="dirk nowitski":2161a]bütçesi 2 milyon dolar olan bir takım bu paranın 4te 1ini dixona vermemeli.dixon çok iyi bir oyuncu ama adam şutunun dışında hiç yok.güçlü rakiplere karşı hep etkisiz kaldı bence gitmeli
kardesım ona verme buna verme mezara mı gıdecek bu para ayrıca 500 bın dolar dıo onu 400 bın dolara baglrlar bence ayrıca 2 mılyondoar sadece ulkerden gelen para onun dısında baska paralrla o butce 2,5 mılyon dolar olur.
tekrar dıom ADMINLER VE SITENIN BUYUKLERI murat hocayı arasınlar bırsey yapsınalr seneye baslarken umudumuzu kırmasınlar ..
guard= mıtchell,mıthat
2 numara= tufan,dıxon
PinitiGs' Alıntı:bence 500 bine 300 daha ekleyip marcus brownu getirebilirizdirk nowitski' Alıntı:BuRaKGS' Alıntı:[quote="dirk nowitski":b66b7]bütçesi 2 milyon dolar olan bir takım bu paranın 4te 1ini dixona vermemeli.dixon çok iyi bir oyuncu ama adam şutunun dışında hiç yok.güçlü rakiplere karşı hep etkisiz kaldı bence gitmeli
guard= mıtchell,mıthat
2 numara= tufan,dıxon
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:Yazıların bazılarını hayretle okudum...
Özür dilyerek soruyorum:Siz maçlara Dixon hatırına mı gittiniz...Galatasaray'ın adı bir sporcunun adının yanında ezilmemeli.Lütfen,zaten bizim verdiğimiz parayı veren olmaz.Yine de kalma ihtimali var ama benden bir tavsiye maçlara SADECE Dixon için gidiyorsanız hiç gitmeyin daha iyi.(Yanlışım varsa pardon)....
ARdaQue' Alıntı:Yanlışlık olmasın yarım milyon $ dan bahsediliyor. :shock:
Yeni 1 numara guardlar D.Mitchell+M.Demirel (+İ.Hacıoglu)
Yeni 2 numara guardlar M.Kaya+T.Ersöz (+S.Çetin)
Bu kadro yapısına göre M.Dixon' a yıllık 500 bin $ vermek ne kadar mantıklı sizce?
Şu an itibariyle ligde gercekten de çok can yakabilecek bir arka alana sahibiz. Pek tabi ki bu dörtlüye M.Dixon' ın eklenmesi bu alanı mükemmel hale getirebilir ama bence olmazsa olmaz bir durum söz konusu değil. İstediği ücreti daha makul bir seviyeye çekmesi gerekiyor.
Kalan 3 yabancı hakkımızı T.Tekinalp+B.Sezgin+H.Demiral+F.Solak ' ın bulunduğu 3+4+5 numaralar için kullanmamız daha mantıklı diye düşünüyorum. Hele bu saydığım mevkiilere gerçekten de kalburüstü yabancı isimler transfer edilirse, ligde şampiyonluk kovalamak içten bile değil.
Ne o hayal mi görüyorum sizce ? 8)