dixondan iyisini bulamazlar çok kendine oynuyor falan gibi bahanelerde bulamazlar çünkü ibrahim kutluay daha çok kendine oynuyorbiglion' Alıntı:kocumuz murat ozyer malik icin kalma sansi biraz artti tabi bunu kesin solemek icin ozyerin transfer listesini gormemeiz gerekir
ibrahim guard degil onun isi zaten sut atip sayi yapmak dedigini anladim ama pek iyi bir kiyaslama olmamis1905' Alıntı:dixondan iyisini bulamazlar çok kendine oynuyor falan gibi bahanelerde bulamazlar çünkü ibrahim kutluay daha çok kendine oynuyorbiglion' Alıntı:kocumuz murat ozyer malik icin kalma sansi biraz artti tabi bunu kesin solemek icin ozyerin transfer listesini gormemeiz gerekir
bencil oynadiktan sonra mevki farketmez sayi üretme yetenegi her oyuncuda olmaz böle 1 yetenek verildiyse bu kullanilmali diye düsünüyorum dixon bencil oynamiyor çünkü asist kralliginda 5,2 asistle 2. siradabiglion' Alıntı:ibrahim guard degil onun isi zaten sut atip sayi yapmak dedigini anladim ama pek iyi bir kiyaslama olmamis1905' Alıntı:dixondan iyisini bulamazlar çok kendine oynuyor falan gibi bahanelerde bulamazlar çünkü ibrahim kutluay daha çok kendine oynuyorbiglion' Alıntı:kocumuz murat ozyer malik icin kalma sansi biraz artti tabi bunu kesin solemek icin ozyerin transfer listesini gormemeiz gerekir
ewet katiliyorum diger oyuncularimiz istikrarli sut atsa dixon keremi asisttede geçerdikamil' Alıntı:aslında dixon kerem geçerdi ama olmadı çünkü kerem içeri giriyor dışarıya top çıkarıyor arkadaşlarıda atıyo sonra bu assist olarak yazıyo bizde malik içeriye rahatçı dışarı çıkarıyo arkadaşları çemberleri dövüyo aradaki farkta bu yüzden
allah korusunsarpemre' Alıntı:Malik Dixon Bulls'un yaz ligi kadrosuna girmiş.Her ne kadar zor görünse de belki de seneye NBA'e kapağı atar.(bildiğim kadrıyla kendisi Chicago'da ün yapmış bir sokak oyuncusu)
nba e oyuncu genç yaste gelir genellikle.nba de yaslanir bu oyuncularspawn1905' Alıntı:beyler NBA i bilmiyenler icin soliym..NBA sadece genclerin oynadigi bir lig diildir..her takim kadrosunda tecrubeli oyunculara her zaman yer ayirir..NBA de normal sezon tamiyle bi play-off hazirlik sezonudur..takimlar kadrolarinda paly-off da genc oyuncularin sahip olmadigi tecrubeye sahip oyunculari bulundurmaya herzaman ozen gosterirler..bir cok oyuncu var su anda NBA de oynayan ve yaslari 35 civarinda..son 10 senede bircok oyuncuda 40 yas civari basketbolu birakti..bence problem bizim turkiyedeki mantiletede..bi oyuncu yasi 30 u buldumu yasli,32-33 u buldumu tamam artik yaslandik birak demeye basliyoruz..malik dixon in yasi 32 skorer gucu ve tecrubesi ile NBA de kendine yer bulabilecek bi oyuncu..su ana kadar NBA de tutunamamasinin en buyuk nedeni NBA in sert oyun yapisina uygun bi vucut yapisinin olmamasi,ii savunma karsisinda,sert savunma karsisinda oyundan dusmesidir...genede ben onun avrupada oynamaya devam edicegini dusunuyorum,tabi ii bi kontrat almazsa orda...NBA de min.sozlesme su an 400-500 bin dolar civari yanlis bilmiyosam..buda avrupa icin ii bi para..ama avrupada senelerdir 30 dk. ustunde sure almaya alismis bircok ligde sayi krali olmus bi oyuncu olarak orda az sure almaya katlanacagini dusunmuyorum...