Marina Kress

Re: Marina Kress Galatasaray'da

Hayırlı olsun :)
Biraz fazla abarttık rakiplerin hiç değilse şampiyonluk şevki vardı,şimdi o da yoktur. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Kısa rotasonuna da bir bakarsak;

Işıl-Yaso
Esra-Tuğba
Seimone-Kübra

Ee zaten burada pek hoca değişiklik yaptırmaz. Seimone 30 dakika altı oynayacağını düşünmüyoruz heralde. Işıl'da 25 oynasa ki, Yaso 15 dakika küçük maçlarda kaldırabilir. Tuğba, Esra da 20-20 alır zaten. Pek tasalanacak birşey yok.

Eheh daha kısa rotasyonuna Vj'i koymadım onuda belirtim. Her takımın bizim takım gibi böyle sıkıntılı kısa rotasyonu olsa artık ne olur bilemem...

Kısaca;

Geliyoruz !!!

Not: Bu kadar Zogota Jekabsone aşığıda olmayan. Daha büyüğü geliyor.

Işıl,özellikle Avrupa maçlarında 30 dakikanın üstünde süre alacaktır,ayrıca Esra da PGye kaydırılabilir hoca tarafından.Gökçe'nin yazdıklarına ek oalrak düşünmüştüm.

Gökce Başaran' Alıntı:
Marina Kress transferi akıllıca bir transfedir. Ben Korel'e pek süre verilmeyeceğini hesap ettiğim için Taj'ı yedekleyecek birine sonuna kadar ihtiyac vardı. Uzun rotasyonu;

Yasemin-Bahar
Taj-Marina-Korel olarak oluşturulmuştur. Korel zaten çoğu maçta kenarda oturacaktır. Aldığı ücrette çok cuzidir.

Size iyi bir haber vereyim. Sophia da bir aksilik olmazsa Ocak ayında geliyor hemde Türkiye'den ve avrupa'dan birçok takımın istemesine rağmen. He şimdi bana diyeceksiniz ee nasıl olacak. Bayan basketbolunda 3++1+1 sistemi bulunmakta. 3 sahada oyuncu bulundurabilirsin, bir kenarda, birde tribünde. Bu tribündeki de Sophia gelince Marina olabilir. sadece Avrupa maçlarında oynayacaktır. Yada bir sakatlık olur gerekmez. Artık orası Cem hocanın oyun sistemine kalmış.

Marina çok gerekli olmasada Avrupada kupa almak için önemli bir hamledir. Hoca orasını Korel'den daha çok Marina ile oynayarak daha çok güvendiği bir ele teslim etmenin rahatlığı olacaktır ki Marina ciddi anlamda iyi bir oyuncu. Şutu olan, ribauntları "aşırı" iyi olan, savaşan bir oyuncu. Bu yüzden tasalanmaya gerek yok.

Kısa rotasonuna da bir bakarsak;

Işıl-Yaso
Esra-Tuğba
Seimone-Kübra

Ee zaten burada pek hoca değişiklik yaptırmaz. Seimone 30 dakika altı oynayacağını düşünmüyoruz heralde. Işıl'da 25 oynasa ki, Yaso 15 dakika küçük maçlarda kaldırabilir. Tuğba, Esra da 20-20 alır zaten. Pek tasalanacak birşey yok.

Eheh daha kısa rotasyonuna Vj'i koymadım onuda belirtim. Her takımın bizim takım gibi böyle sıkıntılı kısa rotasyonu olsa artık ne olur bilemem...

Kısaca;

Geliyoruz !!!

Not: Bu kadar Zogota Jekabsone aşığıda olmayan. Daha büyüğü geliyor.
Başka oyuncuda mı alınacak?Gökçe abi bilgilendirirsen sevinirim.Ya da ben yalnış anladım.Vallahi ben onun hastası değilim ama çok skorer birisi olduğu için takımımıza yarar sağlayacağını düşünüyorum.
Birde vallahi ben oyuncunun boyuna değilde basketbolu nasılmoynadığına bakarım.Tuhafıma gitti sadece ama sizde yüzüme vurmayın canım... :? ;) :)

Gelirse Ocak ayında Sophia Young gelecek, okadar.

Hoş geldin Marina KRESS...

Gelmesi potansiyel gücü bir nebzede olsa artıracaktır.Sophia Young'un eksikliğini giderilmesi açısından önemli bir transfer oldu.Umarım büyüleyici ribaundlarını ve yaptığı etkili savunmayı oynayacağımız her maçta da gösterir.

Yapılan transferler süper sözüm yok ama kötü bir durum var. Artık şampiyonluk yarışı diye bir şey yok ki. Ne rekabet diye bir şey kalır, ne derbi maçları diye bir şey kaldı.

En sevindiğim nokta fbyi Ayhan Şahenk'te 3500 kişilik seyircimiz önünde eze eze, çıldırarak, cehennem atmosferinde ezici bir farkla yeneceğiz ya işte o günü bekliyorum!!

Burak Ceyhan' Alıntı:
Hoş geldin Marina KRESS...

Gelmesi potansiyel gücü bir nebzede olsa artıracaktır.Sophia Young'un eksikliğini giderilmesi açısından önemli bir transfer oldu.Umarım büyüleyici ribaundlarını ve yaptığı etkili savunmayı oynayacağımız her maçta da gösterir.

Yapılan transferler süper sözüm yok ama kötü bir durum var. Artık şampiyonluk yarışı diye bir şey yok ki. Ne rekabet diye bir şey kalır, ne derbi maçları diye bir şey kaldı.

En sevindiğim nokta fbyi Ayhan Şahenk'te 3500 kişilik seyircimiz önünde eze eze, çıldırarak, cehennem atmosferinde ezici bir farkla yeneceğiz ya işte o günü bekliyorum!!
İşte o gün ÖSS sınavı olmazsa kesin Şahnek teyim.Ne olursa olsun.
Adnan Polat artık biraz iyi düşünmelidir. :( Çünkü 2 sene sonra rekabet diye birşey bırakmayacak ülkemizde.Bu sene bayanlarda ,gelecek sene futbolda ondan sonraki sende erkekler basketbolda rekabeti bitirecek.Çünkü çok güçlü kadro oluşturuyor her branşta. :p :? :) ;)

yunustaylan' Alıntı:
sophia young artık yok.yabancı kontejyanımız doldu.bazı arkadaşlara katılıyorum vickie johnson yerine tecrübeli kısa alınabilirdi.
vickie zaten tecrübe kokuyo ondan daha tecrübeli birini nerden bulacan :)

peki bşi soracağım.
sophia gelince avrupa da oynayamayacak demi?
bide mesela augustusla tajı avrupada seçtk bu seçimleri sophia ve vj le değiştirme hakkımız var mı?gerektği zaman sakatlık vs...

Anlaşılan Avrupa´yı riske etmek istemiyoruz. Türkiye´de zaten bize rakip olabilecek takım yok. Sophia da gelecekse fuzuli bir transfer gibi duruyor.

Neyse şubenin takdirine saygı duyup, hayırlı olsun diyeyim.

'Galatasaray B Takımı çıkarsak, ligde 1. ve 2. sıraları paylaşırız' diyebilecek duruma geldik.

Hayırlı olsun.

Onur abi fuzuli bir transfer olarak bakmayalım.
Petradan daha iyi bir oyuncu aldık.Sırtı dönük çok iyi oyunları var artı olara süper bir ribaundcu kenarda oturmaya değil ciddi katkılar vermeye geliyor.

24ünde takıma katılacak 15 gün yeterli bir süresi var uyum için 11inde Ankara'da bir göz atarız :)

Biri bizi durdursun.Bayan baskette ortalık toz duman olacak.Kadro mükemmel eksik yok.Artık 4 kupayı da almak bu takım için farz olmalı :)

Ya olumsuz eleştiren arkadaşlar yapmayın ya... Gercekten su kadro şampiyon size kesin olarak söylüyorum marina kress in istatistiklerine baktım süre aldıgında 10-12 sayı atıp 8-10 ribaund yapacak bir oyuncu yani işini rahatlıkla yapıyor.Bizde garanti olarak 15+süre alcak o zaman daha konuşmaya gerek yok..Bu arada sophia gitti diye bir topic acmıştım..Herkes yarı gelecek dediler gördük ki gelmiyecek...Sophia işallah digerki seneye gelir...

bence erkek takımına kızlardan takviye yapılsın

hayırlı olsun marin kress 8)

ya bence Federasyon sampiyonu simdiden belirlesin GALATASARAY olarak ve bosuna terlemeyelim ligde :ehue .. biz AVRUPA ya konsantre olalim ve kupa getirelim :atki :atki

Bu transfer yerinde gayet. Avrupa'da şampiyon olacağız. Başka yolu yok artık bu transferden sonra. Ama Sophia gelirse gereksiz olan Sophia olur. Para varsa önümüzdeki sene kullanalım yahu :)

Nereye yazacağımı bulamadım, yeni konuda açmak istemedim. Ama taraftar olarak yanlış yoldayız. Şöyle ki;

Fazla gaza gelmeye başladık. Herkes unutmaya başladı son yıllarda bu lige daamga vuran takım Fenerbahçe'dir ve şampiyonluk apoleti hala bu takımdadır.

Burayı okuyanlar herşeyin çok kolay geleceğini düşünüyordur ama maçlar sahada kazanılıyor ve bunu ligde yapan en iyi takım Fenerbahçe.

Nasıl ki 1999'a kadar bunu biz yapıyorsak 2000'den sonra bu ivmeyi Fenerbahçe yakalamıştır. Bu yüzden asla ve asla Fenerbahçe'i küçümseyemeyiz.

Belki şuan kadroları karşılaştırsak 2 kat daha güçlü bir kadroya sahibiz ve kağıt üstünde bu ligi yenilgisiz tamamlamalıyız. Ama Fenerbahçe'nin hem saha içinde hem saha dışında ne kadar güçlü olduğunu unutmaya başladık. Bu da bizim sonumuzu getirir.

Hep inandığım bir söz vardır.

"Yarışı kazananlar yavaş ve devamlı gidenlerdir"

Geçen sene bir işe başladık ve bu işe devam ettirmeeye kararlıyız. Takımımıza güvenim, sonuna kadar desteğimizi verelim. Ama hala karşımızda nekadar zor bir rakibin olduğunuda unutmayalım.

Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmamıştır.

Gökçe'ye ciddiyetle katılıyorum..Bunun en önemli nedenlerinden biri de yapılan her transfer ; takım oyununa katkı için yapılmasına rağmen .. Ana transfer topiği , Korelin transferinden bu yana durmuştur.. marina Kress çok önemli bir oyuncu : Geyikten başka birşey yazılmıyor!