Marina Kress

Re: Marina Kress Galatasaray'da

Tevfik.H.Senyuva' Alıntı:
Gökçe'ye ciddiyetle katılıyorum..Bunun en önemli nedenlerinden biri de yapılan her transfer ; takım oyununa katkı için yapılmasına rağmen .. Ana transfer topiği , Korelin transferinden bu yana durmuştur.. marina Kress çok önemli bir oyuncu : Geyikten başka birşey yazılmıyor!
Tanınmadığı için sanırım.

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Tevfik.H.Senyuva":50fqif5v]Gökçe'ye ciddiyetle katılıyorum..Bunun en önemli nedenlerinden biri de yapılan her transfer ; takım oyununa katkı için yapılmasına rağmen .. Ana transfer topiği , Korelin transferinden bu yana durmuştur.. marina Kress çok önemli bir oyuncu : Geyikten başka birşey yazılmıyor!
Tanınmadığı için sanırım.[/quote:50fqif5v]
Ben de pek bilgili değilim ama ,normalde Petra dan kariyerli bir oyuncu.. Petra gibi yürekten oynarsa değme keyfimize.. ama sana kötü haber ..2 takımla oynarsak ligde : 2. takım düşmeye oynar.. Sevgiler

Kurulan takım heyecan verici şampiyonluk favorisidir ama takım toplanmadan sahada 5 sarı kırmızılı sporcu görmeden bir şeyler söylemek zor alınabilecek kötü sonuçlardan sonra hangi konu başlığının en üstte olacağı bellidir şu kadar oyuncusu milli rakip takımdan şu kadar daha güçlü takımız şampiyonluk kaçtı denir antrenör sadece baskılı savunma yaptırıyor kolay denir oyunu belirli oyuncular kuruyor denir onun için bekleyelim görelim.

Olimpiyat maçlarının istatistiklerine bakınca birinci sınıf Avrupalı pivotların neredeyse hepsinin Rusya'da oynadığını gördüm. Marina Kress ile Petra'nın istatistikleri birbirine çok benziyor. ( Umarım o da aynı performansı gösterir. ) Bence bu sene uzunlarda Taj ve Yasemin, kısalarda Işıl ve Augustus bizim yolumuzu çizecekler. Ancak Murat Baylan'nın dediği gibi önce takımımızı sahada bir görelim.

Suat Aydın' Alıntı:
1.92 boyunda ve pivot dimi yalnış anlamadım.Yahu 1.92 lik pivot mu olur?Dalga mı geçiyosunuz.
Ayrıca bence çok gereksiz bir transfer bence..Korel,Taj,Yasemin,Bahar ve şubat ayında gelecek olan Sophia varken çok gereksiz bir seçimdir.Eğer gelmişsede Sophia nın gelmesi çok zor artık.
Bence onun yerine Avrupa da Vj in yerine oynayacak skorer bir oyuncu alınmalıydı.Bunu da daha önce belirmiştim.Seimone nin Dinamo Moskova dan takım arkadaşı Zogota Jekabsone olmalydı.
Kısacası çok gerksiz bir transfer ama İnşallah takımımıza hayırlı ve faydalı olur.
İstatistikleri hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.Şimdiden sağolun.
HOŞ GELDİN MARİNA !
Erkek Takımına Değil Bayan Takımına Yaptılar bu transferi :)

Takımımıza hayırlı olsun yeni transferimiz marina kress.Bu oyuncu hakkında kimsenin pek bilgisi yok galiba.Ama bence yinede uzun rostasyonumuzda önemli görevler yapacaktır özellikle avrupa maçlarında.Bu arada sophia young ocakta gelecekmi.Ona bu takımın çok ihtiyacı var.Bu yıl wnba şampiyonu apoletinide takabilir.Mutlaka takıma ocaktada olsa kazandırılmalı.Onun gibi iyi şutu olan bir 4 numarayı bulmamız mümkün değil.Augustusa özellikle türkiye liginde 2li hatta 3lü sıkıştırma yapacaklar.İşte bu noktada sophia'nin bulacağı kolay istikrarlı boş atışlar ihtiyacımız var.Bunu da bu kadro içinde yapacak tek oyuncu Sophia Young ve tabiki Esra şencebedir....

Marina Kress İstanbul'da

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Marina Kress dün akşam İstanbul'a geldi. Gün içinde Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde testlerden geçen Belaruslu oyuncumuzun sağlık durumunun gayet iyi olduğu görüldü.

Kontrollerin ardından takıma katılan Marina Kress, ilk idmanına bu akşam çıktı.
Kaynak:Gs resmi web sitesi

Ablam sakın sakatlanayım deme 18 ekim i özlemle bekliyorum...

Maçın bence gizli kahramanı idi. Taj ile Yasemin'in pota altında ribaunt konusunda sıkıntı çekebileceğini biliyordu cem Hoca. Marina bu yüzden bizim için çok değerli. Oyuna girdi ve yapaabileceği katkıyı verdi. Ribaunt aldı, gerektiğinde sayı attı, oyuncu kovaladı, atladı zıpladı. Ondan bekleneni kısacası iyi yaptı. Avrupada çok işimize yarayacak.

Bu seneki oyuncum Marina.f.b. maçının bence yararlı oyuncusuydu.Yasemin 5'den çok dışarıda oynadı(dış şutlarıda iyiydi)Bu nedenle ribaund sorununun yaşandığı dönemde oyuna girerek farkın oluşmasını sağladı.Gerçek bir savaşcı.Onu izlemek büyük zevk.Kazandıranlara sonsuz teşekkürler...

Petra gittiğinde çok üzülmüştüm ama dün Marina'yı izlerken gördüm ki Marina'da en az Petra kadar yararlı olacak iyi bir Avrupalı bulmuşuz.

Timur Saglam' Alıntı:
Su an için en verimli transferimiz.
Aynen Timur abi sana katılıyorum.Çok yararlı oynadı.Hiç sırıtmadı.Tam bir basketbolcu.Savaştı,sayı attı,,ribaunt aldı,savunma yaptı...
Marina yı kadromuza katan yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.