Re: 15 # Marina Kress
petra ve kress yürekleri yeter
petra ve kress yürekleri yeter
Young, Kress, Avrupalı uzun, Seimone. Bu mu olsun yani yabancılarımız?emel dizili' Alıntı:ben seneye kressin takımımızda kalmasını istiyorum .karanın yerine çok kaliteli bir avrupalı uzun alırsak kress,young,yasemin bize yeter.korelle de yollar ayrılmalı.
Young, Kress, Avrupalı uzun, Seimone. Bu mu olsun yani yabancılarımız?[/quote:3nloi4ip]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="emel dizili":3nloi4ip]ben seneye kressin takımımızda kalmasını istiyorum .karanın yerine çok kaliteli bir avrupalı uzun alırsak kress,young,yasemin bize yeter.korelle de yollar ayrılmalı.
...Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Young, Seimone, baba guard, baba uzun iyidir.
Uzun olarak sürekli Harper'ı öneriyorum.Ancak ondan daha iyisinide bulmak çok zor.Marina bencede gönderilmeli.Bu kadar faul yaptıkdan sonra kalmasının bir anlamıda olmuyor.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Kress kalmamalı seneye,Young ve Bahar varken gerek yok, baba bir uzun lazım.
Young, Seimone, baba guard, baba uzun iyidir.
Doğruya o işleri Türkiye'de fenerbahçe yapıyor.Yalnız pota altında güney takımlarımızda oynayan türk statüsündeki yabancı oyuncular var diye biliyorum.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Fenerbahçe'de oynarsa yapılır Serkan. Bir an unuttun hangi takımın taraftarı olduğunu sanırım. :roll: