Marina Maljkovic ile yollarımızı ayırma kararımız bana göre doğru bir karar . Hoca ilk senesinde o düşük bütçeli genç - tecrübeli oyuncu harmanı kadrosuyla iyi işler yaptı kuşkusuz . Bunun da en büyük göstergesi tam saha pres ile rakibi oyundan düşürme ve Jefferson 'ın efektif oyunuydu . Ancak Maljkovic'in bunun üstüne daha fazla birşey koyamayacağı çok açıktı . Bunu da bu sezon gördük zannederim . Takıma iyi oyuncular katıldı , ancak kadro mühendisliği kesinlikle yanlıştı. Takım aylarca tek pivot ile oynadı , hoca oyun içerisinde de çok yanlışlar yaptı . Quigley'in sakatlığı tabii ki bunda da etkendi ama bence tek mazeret de bu olamazdı . Şimdi herkes Eurocup kazanmış bir hocanın gönderilişini sorgulayabilir , eleştirebilir de. Ancak ben bu durumu Euroleauge maçlarıyla da eşleştiriyorum. Bu takım ilk haftalardaki USK Prag maçının dışında hedef bir maç kazanamadı , ligde maalesef küme düştüğümüz sezondan sonraki en kötü konumuna geldi . Eurocup'da üzülerek söylüyorum Girona gibi bir takımı bile zar zor geçebildik . Bana göre buradaki en büyük başarımızda Avenida serisini kazanabilmemizdi , zaten o seride bizi şampiyon yapmıştı . Venezia serisini zaten geçerdi bu takım , onu da yaptı zaten .