Icardi sadece buyuk oyuncu, golcu, ikon olmasinin disinda bugun buyuk karakter oldugunu da gösterdi...
su yazdigin yorumuna utanirmisin bilmem. bide haram olsun yazmis iki senedir sampiyon yapan adamaBatshuayi deli gibi pres yaparken, sen kadınlardan daha sık rengini değiştirdiğin apaçi saçınla treking yapıyordun. Bu sezon aldığın para haram olsun. Git reklamda oyna.
Bu hesabın hala Galatasaraylı olduğunu mu sanıyorsunuz? Yönetim neden izin veriyor anlamıyorum.su yazdigin yorumuna utanirmisin bilmem. bide haram olsun yazmis iki senedir sampiyon yapan adama
Bu yorumu yapan ve altında beğenen arkadaşlara soda öneriyorum. Renkleri belli. Adam geçen sene %70 bu sene %50 'si ile 2 yıldır ligi donunda sallıyor..Batshuayi deli gibi pres yaparken, sen kadınlardan daha sık rengini değiştirdiğin apaçi saçınla treking yapıyordun. Bu sezon aldığın para haram olsun. Git reklamda oyna.
Otur ağla.Batshuayi deli gibi pres yaparken, sen kadınlardan daha sık rengini değiştirdiğin apaçi saçınla treking yapıyordun. Bu sezon aldığın para haram olsun. Git reklamda oyna.