Mauro Icardi

Derdi ne bilmiyorum ama sahada yürüyerek futbol oynanmaz. Oynamıyorsa yedeğe çekeceksin, koşanı oynatacaksın. 10 kişi oynamanın alemi yok sahada.

Mentali inanilmaz guclu.Kendi kalesine sanssiz bir gol atti sonrasinda ikinci yari basinda kafa vurusuyla takimini one gecirdi.Inanilmaz kritik bir penalti kacirdi ama ustune 1-2 dakika sonra cok kritik bir gol atip geri donus atesini yakti.

Ayni sekilde Manchester deplasmaninda da penalti kacirdiktan 5 dakika sonra muazzam bir gol atip maci kazandirmisti.

Winner oyuncu teriminin sahadaki karsiligi resmen.Hagi’den beri gordugum en winner ve mentali en kuvvetli oyuncumuz.Sneijder ve Drogba bile bu kadar degildi.

Erdoğdu Mutlu'nun rengini beğenilerinden biliyoruz, haklısınız. Önder Çiçekoğlu'nun uzun yıllardır tercihidir, farklı takım taraftarlarının Gsbasket'te var olması ve yazması. Bozulduğum dönemler de oldu. Yakın dönemdeyse server gitse; Galatasaraylılar olarak antoloji yazmış olsak uçacak, verinin geleceğe taşınamaması maddeyle desteklenmeyen sanalın somut gerçeği diyerek zihnimde öne almıyorum. Bu noktada rahatsızlık duyuyorsanız Önder abiye özelden ayrıca yazın lütfen, tabi hakkınızdır.

Yaman Tarcan'sa şikayet eden her üyeden yıllar yılı eski ve yerleşiktir Gsbasket'te. Provokasyon, etkin bir performans ve sonuç alma yöntemidir diyerek Gsbasket'te yazıyor olmasını bilakis destekliyorum.

Daha bugün Doğu Ataşehir'de onlarca Galatasaraylıyla kısa kutlamalar yaptım. İçerik Schopenhauer'e gelene dek, Galatasaraylıların mutluluğunu bölmek gibi bir yaklaşımım oldum olası söz konusu değil. Haliyle konuyu Kopenhag'dan çok bizim stadımız olan Parken'e getirmiyorum. Şunu söyleyerek noktalayacağım; Mauro İcardi 2010'lar ve 2020'lerde doğan kuşaktan etkin Galatasaraylılar yaratan bir figür. Bununla birlikte, Gheorghe Hagi'nin son maçında Ali Sami Yen'deydim. Haliyle Mauro İcardi'ye tapmak Gsbasket bünyesinde bir zorunluluk değil, bir tercih.

Aldigin para sonuna kadar helal olsun.Hagi ile kiyaslayip uclarda gezinerek Icardi’nin degerini azaltma cabasina girmeye gerek yok.Icardi bu ulkeye gelmis en buyuk golcudur.En buyuk golcu oldugu gibi en ikonik karakterdir ve simdiden bir Galatasaray efsanesidir.

Galatasaray, son 25 yılda 7 Avrupa kupası kazanarak uçların kulübü oldu Mehmet Bey. :) Bu 7 Avrupa kupasından 2'si; kriz zamanlarında finansal anlamda tekeri döndürebildiğini kanıtlayan tek kültürel alan olan erkek futbolda kazanıldı. Kendisinden de beklenti bu haliyle, muhtelif yönlerde çaba geliştirsek dahi nesnel durumu ve Galatasaray'ın çıtasını değiştirmez.

Gayet iyi organize edilmiş, konjonktürel olarak da insanların patladığı bir kutlama haftasındayız. Şampiyonlar Ligi'nin formatı da değişiyorken adaptasyonun hemen her kulüp adına zaman alacağı aşikar. Tarihe yazılan maçları, alelade sonları bir arada barındıran bir sezon yaşamışken; yakın geçmiş ve bugünde kalmak hepimiz adına en yapıcısı gibi duruyor. Geleceği konuşabilmek bizlerden çıkmış durumda zira.