Medical Park Sponsorluğu

Arkadaşlar Medikal Park ile anlaştığımız kesinmi? Bayan basketbol ve bayan voleybolda da olduğu gibi erkek basletbol takımımızın da adı GALATASARAY MEDICAL PARK mı olacak? Bu konuda kesin bir bilgi veya kaynak varmı??

Salon için sponsor Galatasaray gibi bir camiada tabi ki bulunur.Yalnız bu dönemde GSYİAD'ın salon yapmak gibi bir projesi olmadığını belirteyim.Evet geçen sene bu proje çok ciddi şekilde gündeme geldi, görüşmeler yapıldı fakat kulüp tarafından beklenen ilgi gösterilmediği için rafa kaldırıldı.Ayrıca bulunan arazi Aslantepe'ye yakın denilecek bir mesafede, Şişli civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Umarım bir şekilde yönetimimiz salon konusunu ciddiye alır ve üstünde yoğunlaşır.Arazi bulduktan sonra sponsor bulmak çok da zor olmayacaktır.

Resmi olarak yan sanayi sponsordan kurtulduk ya yeter.

Teşekkürler Café Crown

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’mızın Yıldız Holding'in en değerli markalarından Café Crown ile son beş sezondur devam eden sponsorluk anlaşması sona ermiştir.

Bu dönem içerisinde ULEB Eurocup’ta Dörtlü Final’e kalan, Türkiye Basketbol Ligi’nde ise 21 senelik aranın ardından finale yükselen Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’na sağladığı katkılardan dolayı Café Crown markasına teşekkür ederiz.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın yeni sponsoru hakkındaki gelişmeler önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü

Şunlardan kurtulduk sonunda hayırlı olsun.. Yazılan çizilenlere bakarsak Medical Park ile anlaşacağız, daha iyi bir sponsor bulabilirsek güzel olur aslında ama hayırlısı artık..

Arkadaşlar MP olması iyi bir gelişmedir. Zira hiç sevmesem de MP, RTE güdümünde olan bir şirket onları şu günlerde takım olarak arkamıza almamız takımın geleceği açısından çok olumludur. Nasıl Ülker gurubu hükümete çok yakınsa MP onlardan daha yakın. Bize bu takımın haklarını savunmak için güç verecektir.
İnşallah iyi bir bütçe yaratarak hedefi Eurolegue 4 final olarak belirlerler.

Bence isim misim önemli değil. Galatasaray'ın büyüklüğünün farkında olan bir sponsor bulalım yeter.

Dün Eyüp abiyi dinlerken; Beşiktaşın yaptığı sponsor görüşmesinde sponsor 1 m euro teklif etmiş.

Böylelerine çatmayız umarım.

Medical Park yeni sponsorumuz fakat bende Türk Telekom'un şubesini kapatıp bize sponsor olmasını tercih ederdim. Ama baktığımız zaman Medical Park ile gelen bütçede EL ve lig için yeterli bir bütçe olacak.

T. Telekom ile geniş çaplı bir sponsorluk anlaşması yapmak eskiden bize cazip gelebilirdi, ellerinde kaliteli yerli oyuncular olduğu için ama günümüz şartlarında Türk Telekom´da ısrar edenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Hani Ankara kulübünü tanımasam; onların bir basketbol kültürü, Türkiye ve Avrupa basketbolunda lobisi var da onu kullanmayı düşünüyorlar diyeceğim ama...

Türkiye ve Avrupa basketbolunda üç Türk markasının ağırlığı var; Ülker, Efes ve THY. Bu üçlüden birisi olmadıktan sonra -ki olmayacağı da çok açık- önemli olan tek şey sponsorun sağlayacağı bütçe. Gerisi laf-ü güzaf.

Kadın takımımızın sponsoru errea olacak diye duydum ben. Umarım erkek takımının da forma sponsoru olmaz. Nike ve adidas olmuyorsa bari And1 ya da Fila ile anlaşma yapılabilse keşke...

5-6 sene önce kappa giydiğimiz yıllarda arma sanki esaret altında gibi gelirdi bana, iki forma vardı ve biri siyah diğeri beyazdı. tasarım iğrençti ve asla cimboma yakışmıyordu. sonra lesconla biraz daha kaliteli formalar giydik eşzamanlı takım oyununu da kuvvetlendirerek. ve nihayet adidasla(özellikle parçalıyla) gerçek kimliğimize kavuştuk. tek adam basketbolu oynadığımız yıllarla, bakarken içimin sızladığı o formalar hep paralellik gösterdi aslında. ne zamanki takım oyununu, çağdaş basketbolu oynamaya başladık, ona paralel de armaya yakışır formalar giydik. errea konusunda şüphelerim var ama bekleyelim görelim.

and1 yakışır ama çevrende başka bir and1 olmamalı, renkler dışında birebir aynısı oluyor. parçalı forma için adidas nikedan daha uygun bence. errea nerden çıktı hiç anlamadım. şayet telekomunki gibi yapacaklarsa yandık.