Medical Park Sponsorluğu

Tabiki ortada büyük bir amatörlük var bu yaşananlar savunulamaz. Ancak sakin olmalıyız. Biz tribünlerde takımımıza en büyük desteği verirsek diğer sponsorlar kapıda dizilir.

Yönetimin haberi bile yokmuş apar topar sabahın köründe ameliyata alınmasından.

Irmak Kazuk hastane çıkışı Fatih Terim i yakaladığında Fatih Terim ne yaptığının farkında olsa gerek çok huzursuz oldu görüntü vermekten ama arkada acıbadem yazısı konuştu biraz kısa kesmeye çalıştı, hah dedim yeni kriz kapıda. Bu FT deki inat, basketbolu sponsoru vs iplememesi de nedir yahu kabak tadı verdi artık. FTerim diğer şubelere sponsorluklarına anlaşmalara Oktay Mahmudiye filan biraz saygın olsun.

Sapla samanı karıştırmayalım Fatih Terim saygı duysun vs deniliyorsa ozaman basket takımının sponsorluğuna Fatih Terim'in takımı şart koşulmayacak. Sen futbol takımını bağlamak için basket takımını kullandırıyorsan ozaman hiç kimsenin laf söyleme hakkı yok.

Kaldıki oyuncu kendi cebinden verdiği sürece istediği hastanede istediği doktora ameliyatını yaptırmakta,tedavi olmakta özgürdür kulubün yapmış olduğu kurumsal anlaşma bireyleri bağlamaz. Kulüp ne zamanki Acıbadem'i yada başka bir X hastaneyi adres olarak kullanır ozaman işin rengi değişir.

Açıkçası benim umrumda değil MP defolsun gitsin, sözleşmeyi mi neyide iptal ediyorsa etsin çeksin gitsin. Zaten ödedikleri rakamda zerre mutlu değilken birde vasat sağlık hizmetlerine bağlı kalmak benim canım sıkıyor.

Görünen köy kılavuz istemiyor Medical Park voleybola baskete yatırım yaparken akıllarındaki en büyük hedef futbol takımı dahil bütün takımların sağlık sponsoru olmak idi.
Medical Park'ın verdiği parayı bende vasat buluyorum ama başka varda mı biz tercih etmedik gibi bir durum oluşuyor.Medical Park yöneticisi olsam bu durumu bende yediremezdim kendime en büyük rakibim Fbye sponsor oldu diye bize sponsor oluyorsa ve bütün takımlarına sponsor olduğum kulüp rakip şirkette işlerini hallediyosa orda büyük bir sorun vardırr
Olaya hastane sağlık yönünden bakmayın çünkü araya milyonlarca dolar ticarete döndüğü zaman herşey işin içine girer.
Bence Fatih Terim'in çok güvendiği yakın arkdaşı Acıbadem'ın yonetim kurulu üyesi ve hisseside olması lazım bu yüzden onla bu konuda ilişkileri çok iyi zaten...

Adamlar haklı hem sana sponsor olacak sende gideceksin futbolcunu başka hastanede ameliyat edecen ozaman elalem demezmi adamlara sponsor oluyor başka hastanede ameliyat oluyorlar siz olsanız ne yaparsınız. Adamlarda kendiimajını niye zedelesin.

Ya nasıl Fatih hocanın suçu yok sağlık sponosrumuz Medical Park arkadaşlar nasıl gidip kulüp doktorunu acıbademden seçer tabiki kızmakta haklılar koskoca Medical parkta bir tane adam akıllı doktor yok mu yazık günah ya .

madem bu kurum sağlık sektöründe hizmet veriyor..ilk bilmeleri gereken şey hekim seçme hakkıdır..bilmiyorlarsa yardımcı olalım kendilerine..ayrıca basket takımlarına sponsor oldular diye kulübü satın aldıklarını sanmasınlar..kulüp doktoru Sarper Çetinkaya dır ve kendisinin hangi sağlık kuruluşu altında çalıştığını yeni öğrenmiş olamazlar..

“Hasta, hekimini özgürce seçme hakkına sahiptir.”(Lizbon Bildirgesi 1981),

“Hastalar, sağlık sisteminin işleyişi ile uyumlu olarak, hekimlerini veya diğer sağlık personelini ve sağlık kurumlarını seçme ve değiştirme hakkına sahiptir.” (Amsterdam Bildirgesi 28-30 Mart 1994 ),

“Hasta özel veya devlet sektöründe olmasından bağımsız olarak hekimini ve hastanesini veya sağlık hizmeti veren kurumları özgürce seçme ve değiştirme hakkına sahiptir. Hasta herhangi bir aşamada diğer bir hekimin görüşünü alma hakkına sahiptir.” (Bali Bildirgesi Eylül 1995),

“Yeterli bilgiye sahip her birey farklı tedavi prosedürleri (yöntemleri) ve tedaviyi verecek kişiler arasında seçim yapma hakkına sahiptir. Hasta, hangi teşhis ve tedavi yöntemin kullanılacağı ve doktor , uzman veya hastane seçimi konularında karar verme hakkına sahiptir. Sağlık hizmetleri, bu tedaviyi uygulayacak çeşitli merkezler (sağlık kurumları) ve doktorlar ile alınan sonuçlar hakkında bilgi vererek bu hakkın kullanılabileceğini temin etmelidirler. Bu hakkın kullanımını kısıtlayan tüm engeller kaldırılmalıdır. Doktoruna güvenmeyen bir kişi başka bir doktor talep edebilir(seçebilir).” (Hasta Haklarına İlişkin Avrupa Statüsü (Ana Sözleşmesi) Temel Dokümanı Roma, Kasım 2002),

Üzülmemek elde değil nasıl böyle yaparlar bazı haberlere bakıyorum dürüst ve albayrağın haberi yok diyelimki doğru bunu terim kararını kendi kafasına göremi almış eğer aldıysa bu zaten başlı başına skandal terim kulüp çalışanıdır kendi başına karar alamaz baskette yapılanma çok güzel giderken seneye belkide euroligde kafaya oynayacak takım kurulacak ama işler istendiği gibi gitmiyor terim bir türlü egosunu yenemiyor buda onda benim en sevmediğim özellik.

Ben şahsen resmi siteden bu konuda bir açıklama bekliyorum bir taraftar olarak.

Yekta Fatih Terim'in haberi olmadan hayatta ameliyat olamaz orada. :)

Aslında Yekta ve Terim haberlerinden sıyrılıp basketbola dönmek gerekiyor. Haberin kesinliği var mıdır?

Fatih Terim'e sallayan arkadaşlar hocanın son döneminde bu takımın basketbolcularına cebinden para ödediğini çabuk unutmuşlar galiba. İşin kolayına kaçmayın. Merak etmeyin hoca en az sizin benim kadar düşünür kulübün menfaatlerini. Canınız çok sallamak istiyorsa üç kuruşluk sponsorluk için futbol takımıyla basketbol takımını ayıracak anlaşma yapmaktan aciz yöneticilerinize sallayın. Medikal Parkta doktor mu yoktu sorusunu soran arkadaşlar önce resmi kulüp doktorunun hangi hastanede çalıştığını bir zahmet öğrensinler sonra da yöneticilerine bir söylesinler, belli ki kendileri gibi onların da haberi yok. Ayrıca, her insanın hekim ve hastane seçme hakkı vardır. Bunu hiç bir ticari anlaşma ENGELLEYEMEZ!!
O zaman Nike da Adidas ayakkabı giyen futbolcularımız sebebiyle forma sponsorluğundan çekilsin. İyi vallaa ya!!

Sponsorlugu etkileyecek bir durum yokmus arkadaslar. Bu ameliyat mevzusunu oyuncu tercihine birakacak ozel bir madde oldugu soyleniyor.

Kisacasi basinda cikanlar dogru degil sanirim.

Sponsorlugu etkileyecek bir durum yokmus arkadaslar. Bu ameliyat mevzusunu oyuncu tercihine birakacak ozel bir madde oldugu soyleniyor.

umarım öyledir. eğer ki durum dediğin gibiyse belli ki medya fenerbahçeyi ligde yalnız bırakıp rahat rahat şampiyon olması için elinden geleni yapıyor. galatasaray ne zaman maç kazansa iyi görüntü çizse buna benzer lekelemeler çıkıyorç üstelik kadir çetinçalıdan çıkıyor bu haber

lakovic,gordon,shipp ve songailayı gönderip.mcclebb,kaukenas,jasaitis ve kerem gönlümü almak maliyetlerde nasıl bir yükselme yapar acaba?

Tipik yandaş medya haberleri işte...Kaale alınacak bir durum değil.Ayrıca sırf bu yüzden sponsorluk anlaşması bozulacaksa da bozulsun arkadaş.Geçimini spordan kazanan bir sporcunun ameliyat olurken doktorunu ve hastanesini seçmesi kadar doğal ne olabilir ki?