Medical Park Sponsorluğu

Sonunda :).
Hayırlı olsun. Umarım imzalar atıldıktan, resmi siteden duyurulduktan sonra yıllık ne kadar vereceklerini de öğrenebiliriz.

Sponsor demişken malzeme sponsorumuzda hemen hemen netleşti gibi. Kadın takımının antreman formaları errea ve de bence beklentilerin üzerinde güzel. Resmi sitede basketbol bölümüne tıkladığımızda errea'yı sol üstte görüyoruz. Erkek takımının da ürünleri yüksek ihtimal errea oldu herhalde hayırlı olsun. Umarım güzel formalar olur.

Yazılı ve görsel basında çıkan her habere şüpheli bakarım bizim resmi organlarımız haricinde ise. Sponsorluk görüşmelerini sekteye uğratan Terim hamlesinin de doğru olmadığını düşünüyorum, umut ediyorum.

Acıbadem´den ne hayır gördük ki yıllarca, şimdi tekrar onlara emanet edeceğiz şubeleri. Darius BJK karşısında oynarsa sporculuk kariyeri tehlikeye girer raporu verildi, çıktı aslanlar gibi oynadı. Muhtemelen o sezon küme düşmemezin önüne geçti o günkü başarılı oyunuyla. Ha Medical Park´ın da yanlışları tespit edildiyse Burhan Uslu´ya reddedemeyeceği bir teklif yapılsın. Türkiye´deki açık ara en iyi spor hekimi o değil mi zaten?

Düzeltme: Havanda su dövdüm muhtemelen yazdığım satırlarla, aklıma geldi de Eyüp Bey Medical Park ile anlaşma sağlandı demişti.

Sıkıntı var deniyor bu konuda? Sanırım Eyüp Abi twitterda yazdı öyle birşey.

Evet sponsor konusunda bi sıkıntı var ama işin garibi durumun Basketbol şubesi ile zerre kadar ilgisi yok Yarın ayrıntıları yzarım biraz daha net öğreneyim, daha doğrusu öğrendim bişeyler ama yarın bi ka kişiye daha soracağım. Dediğim gibi bu sponsorluk er yada geç olacak MP bizi çok istiyor ama Basketbol dışında bazı sorunlar var doğrudur.

Evet sponsor konusunda bi sıkıntı var ama işin garibi durumun Basketbol şubesi ile zerre kadar ilgisi yok Yarın ayrıntıları yzarım biraz daha net öğreneyim, daha doğrusu öğrendim bişeyler ama yarın bi ka kişiye daha soracağım. Dediğim gibi bu sponsorluk er yada geç olacak MP bizi çok istiyor ama Basketbol dışında bazı sorunlar var doğrudur.

Abi peki sezon içi prosesleri etkileyecek bir sorun mu var ortada. Sonuçta transferler falan yapıldı?

Medikal Park bence biraz saçmalıyor. Ne var Fatih Terim sizin doktorları kullanmadıysa? Kimin haberi vardı bundan siz böyle naz yapmadan önce?

İnşallah çözülür olay ama Medikal Park olay çıkarmasa kimse bilmeyecekti bile bu olayları. Kendileri reklam yapıyor boşuna.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS de Erkek Basketbol Takımı içn M.Park ile yapılan sponsorluk görüşmeleri Terim'in sağlık heyetini değiştirmesi nedeniyle zora girmiş!