Şu detayları ben de özelden alabilir miyim acaba? Merak ettim söylediğiniz gerçekleri doğrusu.
Galatasaray MP yazıyordu bu sayfada ama birileri olaya el atıp "GS ın bu takımda bir Allah'ın kuruşu hakkı yoktur" mu dedi acaba bilemedim ki? birilerinin bişeyler dediği kesin ama..evet şu sayfaya bakınca "fb ,ülkerle birleşti biz mp ile sadece sponsor olarak anlaştık bu yüzden onlarla bizi kıyaslamayın" diyenlere mikrofonu uzatalım..alttaki tanıtım yazısı olmasa kulübün Galatasaray olduğunu kimse anlamaz..
http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=GAL&seasoncode=e2011
Kesinlikle katılmıyorum acıbademle beraberken yaşadıklarımız ortada kaç oyuncumuz 2 hafta sonra gelecek diyip 2 3 ay sonra geldiğini biliyoruz . Benim merak ettiğim Fatih hoca doktorları değiştirmişti o yüzden sponsorluk imzalanmıyordu o sorun nasıl halloldu geri adım mı attı Fatih hoca ?Bu sponsorluktan sonra futbol ve erkek basketbol takımlarında ciddi sakatlıklar yaşıyoruz.. Gerçekten çok ilginç.. Bir önce ki sponsorumuzun ahı mı tuttu ne ???
Artık yeter şu Medical Park sponosrluğunda her gün bir olay . Söylenecek çok şey var aslında biraz çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor malesef Medical Parkla sponosrluk sözleşmeni imzalıyorsan doktorunuda ordan seçeceksin Acıbademin bizde ne işi var !!!
Oyuncun sakatlanıyor gidip Acıbademe ameliyat ettiriyorsun sonra gelip sponsorluktan para verin diyorsun adamlar neden versin aldığım son duyum ve çok sağlam bir gazetecidir kendisi malesef iptal edilmiş hemde tek taraflı bir kuruş tazminat olayıda yokmuş maddeyi çiğnediğimiz için tazminat istemimiz de yokmuş. Yazık günah Fatih Terim hocamızın inadı yüzünden büyük bir sponsorluktan olduk bence .
Ayrıca önümüzdeki günlerde Engelsiz Aslanlarımızada yıllık 700bin dolarlık bir sponsorluk geliyordu . Yine sponsor arayacağız anlaşılan en çok Maaş ödeminde korkum var umarım biri bulunur .