Yapma Eyüp beni en iyi sen tanırsın,mevzu Galatasaray olunca babama bile karşı durmuşum 6 aydır abim Kaan'la konuşmuyorum.Sen o programda kantarın topuzunu kaçırdın,ben seni aradım gece saat 2 civarı yarım saat konuştuk.sen bana ne dedin hatırla.Gelelim sponsorluk olayına,ben bu meblağı takım için yetersiz buluyorum.Bakın elde sıfır başarı varken C.C.yapılan antlaşma 5 sene 35 mil. dolardı arada 3 mil. dolar daha alındı.Şimdi yenilmez armada şahlanmış,euroleuge katılıyor 3 sene için 23 mil. dolar.Şimdi vadofon olayı biliniyor,T.T. olayı malum,Zorlu gurubu belli,son olarak T.H.Y. talip iken sen bu antlaşmayı nasıl beğenirsin.Ben son 12 senede bu şubede neler döndüğünü iyi bilirim.kimlerin ne yaptığını iyi bilirim.Hatırla ayhan şahenkte olan olayı,ben geldim dışarda bir sürü taraftar,içeri alınmıyor,sonuç ne olduğunu sen söyle yukarı toplantıya çıktım,maçın devre arasında sonra kiminle yan yana oturup maçı seyrettim o kişi sonra bayan takımına ne oldu.
Şimdi bazı genç arkadaşlarım beni ispata davet ediyor olabilir,beni tanımadıkları için gayet normal,ancak ben daha önce bu forumda kimi eleştirdiysem bana hep mualif olundu,sonra hepsi benim fikrimi benden fazla savundu.Şimdi ben diyorum ki M.P. hastanesi bizim stadın oraya yapılmayacak bizim stadın oraya devlet hastanesi yapılıyor,oraya da Okmeydanı ssk hastanesi taşınacak.Şimdi senin dediğin hastane yapımı doğru olabilir ama yeri aslantepe değil.Kaldıki o hastaneden gelecek para 4 yıldan önce gelmez zaten.
Ben bir kez daha söylüyorum bu sponsorluk bizi ucuza kapatmak olmuş,marka değeri borsada işlem hacmi,taraftar gücü,karşılığı bu meblağ küçük bir rakam.