Melih Mahmutoğlu

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Re: Melih Mahmutoğlu Galatasaray?da

Üstelik daha 8 dakika var ve Furkan Aldemir 12sayı,16 ribaundda Allah nazarlardan saklasın bu çocuğu...Bizimkiler bugün vasat ama Göksenin üç hanede hep birşeyler yapmaya gayret ediyor.

Malih Mahmutoğlu son 6sayısını taktik faullerden olmak üzere 9sayı 1 ribaund,Göksenin 6sayı,4ribaund 2asist,Sertaç 2sayı ile maçı tamamladı.Furkan Aldemir 14sayı 21 ribaund ile yıldızlaştı.Ümit milli takımımız maçı 66-61 kazanarak 3 te 3 yapmış oldu.

21 Ribaunt Furkan'ın :)

turgut atakol turnuvasında gönüllü görevli olduğumdan dolayı günde 3 maç izliyorum :D ve bütün genç yetenekleri çıkardım kendi adıma :D hırvatların 10 numarası rusyanın 9 ve 12 numarası çok iyi oyuncular,özellikle hırvatların 10 numarsı çok iyi bence,milli takımızda ise yetenekli oyuncu sayısı daha fazla bana göre.Melih ilk maçta bana göre turnuvanın en zayıf takımına karşı rahat bir savunmaya karşı 20 sayı attı ama yetenekli olduğu kesin tek negatif yönü biraz artist(ler) fransa karşısında biraz heycanlıydı sanırım ama yine iyi oynadı kritik dakiklarda 4de 4 attı sanırım,ayrıca bizim bir oyuncumuz daha var 9 numara onuda çok beğenidim ama tabi 5 numara bay kol :D favorim Melih ise rotasyon için alındı ama görev verildiği sürelerde beklenenden çok fazlasını yapıcak bence hayırlı olsun :D

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
21 Ribaunt Furkan'ın :)
Aslan Furkan,Şu çocuk en sevdiğim Türk Basketbolcu ve büyük bir yıldızın kariyerini başından sonuna kadar takip edebileceğim için şanslı hissediyorum kendimi.Bize gelmese bile onun olduğu Karşıyaka'ya hep sempati duyacağım,Nba'e giderse inşallah gideceği takım Boston olur : )

melih polonya maçında son 2 dk 17 sayı 2 asist 4/8 üçlük 2/2 ikilik 1/4 serbest atış çok iyi istatistikler ayrıca ilkan karaman 25 sayı 11 riband

Melih yıllardır aradığımız oyuncu kritik dakikalarda aldığı sorumluluklarla Nejat Sayman'da yazısında Melih eli titremediği için derbilerde atacağı kritik basketlerle
2-3 derbi maçı kazandırır diyor. Geçmiş sezonlarda kritik anlarda benchten gelip katkı verecek oyuncumuz yoktu. Bu sezon Melih ve Haluk bu görevi üstlenir. Kritik anlarda soğuk kanlılıklarıyla maçı bize çevirirler.

Trt 3 te maçı yayınlıyorlar.Şu anda üçüncü periyottayız.İzlemek isteyenlere..

final maçında hirvatlara karşı melih çoşmuş 4/4 ikilik, 5/10 üçlükle 25 sayı milli takımın en skoreri olmuş hadi bakalım 2 sene sonra aslan gibi bir milli takımda banko oynayan bir aslan yetişiyor

MELİH MAHMUTOĞLU: Basketbola Efes?te ilk başladığı günden itibaren takip ettiğim bir oyuncu. Yeni bir Ufuk Sarıca olarak gördüğüm Melih?in iki handikabı var. Biri, Fizik olarak Ufuk Sarıca?yı yakalayamadı. İkincisi eksiklerini gidermek için Allah vergisi kabiliyetlerini geliştirmek için çok çalışmadı. Ancak bu halinle bile senelerce basketbol sayesinde ekmek yer. Yıldız olmak! Eh o zaman kolları sıvayıp çok çalışması, durarak şut atmak yerine hareketli şut atmayı başarmalı.

İsmet Badem

Melih 28 dakika 44 saniye 2/8 üçlük 1/2 serbest atış ile 7 sayı atmış.

Sertaç Şanlı 14 dakika 35 saniye 2/2 iki sayı 3/4 serbest atış 7 sayı

Hüseyin Göksenin Köksal 14 dakika 44 saniye 2/4 iki sayı ile 4 sayı atmış.

Melih 7 sayı 2 ribaunt 1 Asist

Sertaç 7 sayı 2 ribaunt 1 asist

Hüseyin Göksenin Köksal 4 Sayı 3 Asist 1 Ribaund

http://live.fibaeurope.com/netcasting/d ... =undefined

Ümit Milliler 0/2 ...

Şu anda montenegro ile mücedelemiz var 55-59 gerideyiz,melih şu anda 16 sayı ve şut yüzdesi ile furkan ile beraber takımın en iyisi:)

Karadağ'da dukonovic diye bir oyuncu var %100'le oynamış.
2'de 2 iki sayılık,3'te 3 üç sayılık 4'te 4 serbest atış isabeti.

Melih maçı 16 sayı 2 ribaunt 1 asist ile tamamlamış.

Ümitler Hollanda ya da yenildi.63-68

Melih:15 sayı 2 ribaund

Hüseyin:4 sayı 1 ribaund 1 asist

Sertaç:3 sayı 5 ribaund 1 asist

Maçın en skoreri Melih

Ümit m.takımdan ilk galibiyet.

Türkiye:75 Almanya:65

Melih:20 sayı 4 ribaund

Sertaç:6 sayı 3 ribaund

abi sayıları tamam iyi güzel ama bir şutör guard 11de 2 üçlük atamaz yada 19da 5 saha içi isabetle oynayamaz bilemiyorum ne diyeceğimi şüphe uyandırdı gözümde .

Saim Karakuzu' Alıntı:
abi sayıları tamam iyi güzel ama bir şutör guard 11de 2 üçlük atamaz yada 19da 5 saha içi isabetle oynayamaz bilemiyorum ne diyeceğimi şüphe uyandırdı gözümde .

WNBA başlığına yazdıklarınızla buradakiler birbirine tamamen zıt.

Sebebi nedir? Biz de genç oyuncular kötü şut atınca asılıp kesiliyor demişsin de Melih'i şurada ilk yargılayan da sizsiniz.