Melih Mahmutoğlu

  • Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
şu an tt-antalya maçını seyrediyorum. Melih Mahmutoğlu kumaşının iyi olduğunu gerçekten gösteriyor 3/4 üçlük attı 8-10 dk. da, iyi de oynuyor. Bu arada tt'de kambala, mehmet okur , d-wash gibi isimlerde oynuyor o yüzden bir hazırlık maçı da olsa benim çok dikkatimi çekti. Umarım bu seneyi iyi geçirip, seneye takımımıza kazandırılır.
 
2 numarada Türkiye'nin en önemli yetenegi. bu aksam fb'ye 18 sayi atmis. görünüse göre Antalya'nin önemli skor opsiyonlarindan olacak. buda bizim acimizdan olumlu bir gelisme.
 
Göksenin'e büyük haksızlık olmuş. Hücum alanında evet, genel olarak alakası yok.

İkisini de altyapıda çıplak gözle defalarca izleseydiniz, açık ara haklısınız diyordunuz şu anda :) Melih'in özgüveni BBL seviyesinde kendine gelirse milli takımın da Galatasaray'ın da en önemli isimlerinin başında gelecek. Gelecekte en iyi Türk şutörlerin başında gelecek bana kalırsa.
 
Valla o fizikle ve savunmayla çok zor Melih'in işi. Çok ama çok çalışması gerekiyor.
Göksenin şu an çok önünde Melih'in (şut hariç).
 
Melih Mahmutoğlu hala bizim oyuncumuz sanırım twitter'ında "basketball player for galatasaray & antalya buyuksehir " şeklinde bir ibare var.
 
Melih, Antalya'da çok iyi oynuyor istatistiklerden takip edebildiğimiz kadarıyla.Umarım eksiklerini büyük ölçüde kapatarak bize döner.3'lük tehdidi olan bir yerli 2 numaraya ihtiyacımız var.Hem milli takım hem de Galatasaray için söylüyorum.
 
Bu sene bazı maçlarda iyiydi çift haneleri bulmuştu. Sanırım bazı'da takılı kaldı. Dünkü oynadığımız kupa maçında izledim oyunda kaldığı sürede hiç olumlu iz bırakmadı. Seneye takımda olmaz gibi. Çıkmadık candan ümit kesilmez ama...
 
Ben hala üst düzey bir takımda etkin bir oyuncu olamayacağını düşünüyorum. Sadece şut atarak bu seviyelerde basketbol oynamak çok zor.
 

Üst