Melih Mahmutoğlu

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Re: 6 # Melih Mahmutoğlu

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Galatasaray'a geldiğine pişmandır herhalde şuan.

Maçın koptuğu zamanlarda oyuna girer umarım.

Ya Gazanfer sana diyecek bir şey bulamıyorum. Yemin ederim sinir bozmaya birebirsin.Allah mantıklı düşünmeyi nasip etsin sana. İyi geceler kardeşim.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Galatasaray'a geldiğine pişmandır herhalde şuan.

Maçın koptuğu zamanlarda oyuna girer umarım.
Çok talihsiz bir açıklama bana göre.

Melih ayaklarını hızlandırmadığı sürece ne ilk 5 başlasın ne de sonradan girsin . Basketbolu çok hantal oynuyor gördüğüm kadarıyla .

Top elindeyken güven veriyor bana, aha simdi ikili sikistirma geldi kaptiracak endisesi olmuyor bende.

Gerçekten çok güzel bir maç çıkardı.Kendine güveni , sağlam oyunu herşey güzeldi ve daha da iyi olacak inşallah.

Bu arada salondan baya tepki geldi Melih'e.Herkesin birbirine dönüp kim bu ya , nerden çıktı , mahvetti bizi vs. konuşmalarına şahit oldum.

Kötü başladığımız maçta sorumluluk alarak, olası bir süprizi önleyen isimlerden biriydi bugün.

Mahmuti görev verdikçe çıkışını devam ettireceğini, gelecek yıllardaki rotasyonun en önemli parçalarından biri olacağını umut ediyorum.

Dün çok güzel bir maç çıkardı,o sayıları atmaktan çok o sorumluluğu alması kendine olan güvenin büyük bir kanıtı ve bu durum bana da güven veriyor...

Oktay Hoca,Melih ve Göksenini kral yap bize :)

Güven kokan şutlar ve turnikeler bir tarafa savunmadaki gayreti takdire şayan gerçekten,en çok çabasını beğendim,böyle devam eder umarım,hiç bozma...Sezon başında iki numarada sıkıntı yaşarızmı acaba diye düşünürken şimdi en rahat bölgemiz orası oldu,tabi bunda Göksenin ve Melih'in çabası çok önemli bir faktör...

Bu cocuk icin simarik, vurdumduymaz vs. denmiyor muydu adinin bizimle ilk anildigi dönemlerde?

Öyle şeyler deniliyormuydu yada kim diyordu bilmiyorum ancak bize gelmeden önce şutumla ben ekmek yerim arkadaş tarzı bir duruşu olduğu doğru idi...Ancak artık öyle değil...Çok bariz birşeyleri istiyor...

Bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu ama ben son maçlarda Melihi daha bir dikkatli izliyorum. Macın bitmesine son 2-3 dk kala daha cok oyunda kalmasına rağmen muthiş yuzdeli şutlar atıyor. Oyunu çok iyi okuyor. Benim dikkatinizi çekeceğim nokta surası. Önce Telekom macında son 1 dk da yanlıs hatırlamıyorsam 8 sayı attı. Sonra Aliağa macında aynı sekılde son dakıkada 7 sayı attı ve dunde son girdiği dakika da 3lük yolladı. Ve neredeyse şut kaçırmadan. Ciddi bir şekilde Oktay hoca onun şut yeteneğinin üstüne gittiğinden şüphem yok ve 1-2 seneye ciddi patlama yapacaktır.

Muthıs bır ozguvenı var ve son dakıkalarda ozellıkle topları kullanıp sankı bır mesaj verıyor gıbı.

Dünkü maçtada oyuna son anlarda girdi ve girer girmez ilk 3'lük denemesinde soktu.Helal olsun ısınmadan bile eli düzgün.Çok ümitliyim ondan.Maç sonunda GSTV'ye verdiği demeçtede çok keyifliydi.Aynı oyunla devam edip bütün maçlarımızı kazanacağız dedi.Kendinden okadar eminki sanki Kerem Tunçeri tecrübesinde bir oyuncu gibi.İnşallah çok daha başarılı olur.Yalnız bütün oyuncularımızın performansında Oktay hocanın etkisi biyük.

Anıl Yılmaz' Alıntı:
Umarım kerem tunçeli seneye kadromuza katılır,onun gelmesi melihin gelişimini çok etkiliyecektir.

Yetiştiği kulübe vefa borcunu ödemeli muhakkak,seneye inşallah takıma katılır Tunçeri...

İnternette dolaşırken gördüm.Kendisinin 2 sezon önceki 2.lig performansı inanılmazmış.
24 sayı,3 rebound,2 asist,1 top çalma