sadece yenmısız bu kadar sayı yenır mı ya farkla almamız gerekırken epeyce zorlanmısız takım bır an once toparlan haftaya kus avına cıkacaz
ultrArif' Alıntı:haticeye değil neticeye bakmak lazım açıkçası ilk yarı sonucunu görünce biraz 3 buçuk attım ama 90-94 yenmişiz deyince boşverdim yenelim de fark etmez :muhaha
onuryavuz' Alıntı:Takım istatistiki bilgilerine ulaşamadım ancak Galatasarayımız Mersin BB 94-90 mağlup etmiş.
BuRaKGS' Alıntı:ultrArif' Alıntı:haticeye değil neticeye bakmak lazım açıkçası ilk yarı sonucunu görünce biraz 3 buçuk attım ama 90-94 yenmişiz deyince boşverdim yenelim de fark etmez :muhaha
zaten bız hep hatıceye baktıgımız ıcın bu durumlara dustuk ya
gene de galıp gelmek guzel kımse yorum yapmasın macla ılgılı cunku ne bı ızleyen var ne bı duyumu olan sadece ıstatıstıklere gore yorum yapmak da epeyce yanlıs olur dusucesındeyım
ultrArif' Alıntı:TBF Web Sitesi'nden Alıntı:
TBL'de 16.hafta mücadelesinde Galatasaray Cafe Crown, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 92-94'lük skorla mağlup etti.
BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI
Oyuna iyi başlayan Galatasaray Cafe Crown, ilk çeyreği 17-21 önde tamamlamasına rağmen devreye 44-43 geride girdi. Üçüncü çeyreği büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyesi periyodu 69-68 önde tamamladı. Heyecan fırtınası şeklinde geçen dördüncü çeyrekte rakibine oranla son bölümlerde daha az hata yapan Galatasaray Cafe Crown, karşılaşmadan 92-94 galibiyetle ayrılmayı başardı.
SALON: Edip Burhan Spor Salonu
HAKEMLER: Fatih Dalay - Zafer Yılmaz - Ali Şakacı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 90: Murat 2, Fırat 19, Lucas 18, Melih 2, Reha 27, Serdar 2, Jaja 12, Benjamin 2, Sherrer 8
GALATASARAY CAFE CROWN 94: Randy 4, Malik 35, Şemseddin 10, Umut 2, Hadley 4, Serhat 2, Fatih 11, Glen 10, Burak
1.PERİYOT: 17-21
2.PERİYOT: 29-22
3.PERİYOT: 25-25
4.PERİYOT: 21-26