Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Yorgunluktan göremedim.Kusura bakmayın :( Cuma günü erken diye düşünüyorum.Bu takım salı günü maç oynayacak.Ancak geçen sene Beşiktaş Cola Turka'ya da aynısı oldu. Salı günü avrupada oynayıp,cuma günü ligde de oynadıkları oldu.O yüzden şaşırmamak lazım.
 
evet zor maç olacak... çünkü mersin b.ş.b bu sene kadroyu güçlendirdi ama maçı alacağımızdan eminim! Ayrıca Savaş Abi yine uğurlu gelirsin inşallah ;)
 
Salı maç..çarşamba idman olmaz yola çıkarlar.Perşembe çift idmanlada maça çıkarlar.Ne kadar mantıklı dimi.
 
olabilecek en kötü tarih oldu gecenin köründe trende bulamayız otobüste.bir yolunu bulmamız gerekiyor...

yönetime sesleniyorum lütfen admin abilerimizde yardımcı olsun(eyüp abi,önder abi,arda abi,murat abi)
mersin emniyet müdürüne dilekçe yazmaları gerekiyor taraftarımız maça geliyor diye yoksa orda can güvenliğimiz olmuyor salon çıkışı 2 sezondur taşlanıyoruz polise gidiyoruz bizi ilgilendirmiyor klübünüz bize başvurmadı diyor bu sıkıntıyı tarsustada mersindede çektik.umarım yardımcı olabilirsiniz.

maç hakkında konuşmuyorum kazanacaz zaten.
 
Bana Mersin maçları tehlikeli geliyor hep
Çekindiğimden değil de bilmiyorum işte
Ama bu sene hiç birşey geçen senelere benzemiyor
Kazanıcağımızı umut ediyorum
Umarım kazanırız
Arda Abi Mersin-Adana kaç saat gidicenmi maça :)
 
1 saat mert ama tren bulabilirmiyiz bilmiyorum otobüs kalmıyor o saate
hiç bişey bulamazsak araba kiralıyacaz bir tane
 
Re:

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
20:00da maç olurmu ya :? :?
Geçen sene Mersindeki maç 13:00'daydı
Bu sene 20:00 yapmalarındaki amaç ne acaba :roll:

sanırım (ve umarım) TV yayınıdır...
Ntv cuma akşamı ratingini bizden kotarmaya çalışıyor herhalde
8)
 
20:00 Cumaysa Tvden izleme imkanımız olsun lütfen ntv
Ntv ye mesaj atmamıza gerek varmı maçı koyub diye
Yoksa onlar kendileri yayınlarmı :)
 
Yayın için iyi güzelde oyuncular 6 günde 3 maçı kaldırabilirler mi :? 32 yaşındaki Hüseyin,30 yaşındaki Cüneyt :? ve diğerleri hiç sanmıyorum çok zorlu 4 gün yaşayacak oyuncular Girona maçında full olmalı artık salon.uA herhangi bir organizyon yapması çok hoş olur özellikle NİGHTMARE İS BACK AGAİN pankartını görsek epey güzel olurdu.
 
Biz de Adana'dan birkaç arkadaş ile günü birlik gidip dönmeyi düşünüyoruz.İstanbul'dan gelmeyi düşünen arkadaşlar eğer gece geri döneceklerse bilet vs konusunda yardımcı olabilirim.Yoğunluğum nedeniyle çok fazla online olamıyorum sitede.Bana pm atarsanız ilgilenirim.
 
vallaha kim verirse versin bizim yayın gelirlerine de baya ihtiyacımız var arkadaşlar bu arada dikkatinizi çektimi salonda ki reklamlarımızda baya artmış ya bu yıl işallah bizim için çok iyi geçecek ntv de maçı vermesi lazım vermesse gerçekten ayıp eder.

Uyarı: İleti Türkçe´ye uyumlu hale getirilmiştir. (O.Y)
 
Bizim için sorun yok ama Adana için çok kötü oldu maç saati.Dönüşte tren bulmanız cok zor arda abi olmadı bizim dernekte yatarsınız :D:D.

Evet maçta favori biziz ama Mersin BŞB hiç anlamadıgım şekilde bize karşı içerde çok iyi oynadı 2 senedir.Çok zor kazanmıştık o iki maçıda hemde yorgunluk yoktu takımda şimdi ise yorgun gelecek takım.Ben öyle çantada keklik görmüyorum bu maçı.

Mersin takımına gelince.Guard'ı bobcats'den gelen kevin burleson.Kolları uzun ve iyi bi savunmacı Dee'ye biraz sorun yaratabilir ama onn kadar hızlı degil tabiki.Diger guard ise bildiginiz gibi stefanov onu anlatmaya gerek yok takımı iyi yönlendiriyor.Pivot Eddy Fobbs ise ki ben bu oyuncunun baya bi sorun çıkartacagını zannedeyorum çünkü çok atlet ve kolları çok uzun.Hiç yerinde durmuyor çok zıp zıp bi adam :) HÜseyin'e sorun çıkartabilir.ve geldik artık Mersin'in simgesi olan Reha Öz..Büyük maçlarda çok iyi oynuyor onu mutlaka iyi tutmamız lazım .Öle içeriye falan girmez savunma yapmaz ama şuta kalktımı sokar 3 lükten .Reha for three yani :D.

Ayrıca ben maçın yayınlanacagını sanmıyorum.Çünkü geçen sene ntv'nin cok canı yandı burdan.Çekim yapamadılar salon cok küçük ve imkan yok.Ben biradaha gelmezler diye düşünüyorum.

ultrAslan Mersin !
 

Üst