Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Re: Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 9 Kasım Cuma 20:00

Türkiye Kupasında onlara yenilmiştik. Ama ordan buraya çok yol katettik. Bu maçıda alırız. eğer hedefler büyükse böyle maçlarıda kaybetmemliyiz. Zaten takımda oturmaya başladı. Hite te takıma alışarak kendini gösterir umarım...
 
e2 yayınlarsa harika olur en azından tv de izleriz bakalım inşallah yayınlarlar. Galatasaray'ımız bu maçı da alırsa artık ne denilir ki ? Haftada 3 maç 3 galibiyet =)
 
Benim de aklıma gelmiyor değil,mağlubiyet.Bildiğim tek şey var o da;artık haftada iki maç oynayacağımız;ancak her zaman salı-cuma oynamayız heralde.Deplasman yolculuğu yoracak bizim oyuncuları asıl.Bir de onun dönüş yolculuğu var.Oraya kadar gitmişken galibiyet alalım da ,o kadar yorgunluk boşuna gitmesin.Kadro olarak karşılaştırmaya fazla gerek yok aslında.Beni endişelendiren;yorgunluk ve salonun durumu.
 
Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
Mersin maçının yayınlanacağını sanmıyorum.NTV'nin Mersin deplasmanına Cuma maçı için gideceğini sanmıyorum.
Ntv Beşiktaş için cuma günü Bursa'ya gidip oyak maçını yayınlıyorsa .. bizim içinde bunu yapcaklardır..
en azından yapmalıdırlar :)
 
deplasmanda da kazanmayı ögrenmeliyiz artık
eger bu ligde üst sıralarda yer almak istiyosak mutlaka kazanmak zorundayız
zaten bu pahalı kadroda bu yüzden kuruldu..
 
Mersin maçında Murat,Erdem,Cemal,Fatih çok daha fazla oynamalı(15-20 dk gibi),Hüseyin 10-15 dk'dan fazla oynamamalı Cüneytte öyle...
 
Bana mı kaynak soruyorsun Arda...

Yakıştıramadım sana. :)

Türkbaskette Mersin ile ilgili bir haber vardı orada Cumartesi yazıyordu.
 
Arkadaşlar maç kesinlikle Cumartesi günü.Toplantıdan çıktım Önder Bey'i aradım ama ulaşılamıyordu.Büyük ihtimal maçtaydı :) Hatta saat ya 15 ya 17.Çünkü maçın gözlemcisi bizim bölgeden.Cuma günü yok maç.
 

Üst