Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Süpersin Murat hoca.Afeerin sana Erdem'i ancak kurtarıcı diye al oyuna başka zaman kullanma sırf istemedin diye.Yazıklar olsun.
 
Sadece bu maçta değil Kaç maçtır aynı durum devam ediyor rakib büyük bir seri yakalıyor ve bizim koç izliyor sadece ardından biz toparlanıyoruz ama iş işten geçmiş oluyor

Artık bu kadar saçmalık yeter bir takımın hiç mi taktiği olmaz
 
İnanılır gibi değil
50-47 ye getir skoru ve ondan sonra hiç sayı atma tam bir şok:( 53-50 iken hüseyin iki serbest atışıda kaçırdı ve bence maç orada koptu atsa bir sayıya inece atamadı ve 3 lük yedik.. 56-50 oldu..Çok üzgünüm..
 
Mersin bizden daha çok üçlük denedi bu arada.
Bu takım skor sıkıntısı çekmez diyen arkadaşlara selam olsun.
50 sayıdayız.
5 seri olurmu bir maçta çok merak ediyorum açıkçası.
 
Re: Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 10 Kasım Cumartesi 15:00

Girona ve Karıyaka'yı yenip Mersin'e yenilmeyi nasıl başara biliyoruz... Deplasman fobimiz var. Bu açık. O kadar geri geldiğimiz bir maçı ancak böyle kaybedebilirdik...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
ülker'e efes'e yenilsek bu kadar üzülmem lanet olsun.
Karşıyaka, Banvit, Girona gibi takımları yenip bu tip orta sıra takımları kaybetmemiz insanları kahrediyor...
 
Hele son periyotta bir üçlük yarışına girdik herkes sallıyor inanılır gibi değil ya bu takımın içeriden hucum gücü yokmu Hüseyin 8 sayı attı ikisi üçlük ya bu nasıl bir oyun mantığı şok biz deplasmanda maç nasıl kazanıcaz bu gidişle mümkün değil..
 
Gelmez tabi taraftar sen casa-mersin gibi zayıf takımları yenemezsen kimse gelmez tabi....
 
63-53 bitti maç.50-47 öne geçtikten sonra son 8 dakikada 16-0'lık bir seri yedik.Owens'ın son saniyede attığı üçlüğü de pek kaale almamak lazım.Son çeyrekte 5 sayı ürettik diyebiliriz yani,ikinci çeyrekte de 2 sayı.
 

Üst