Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Ya 20 sayı farkı kapat eşitle maçı sonra git bir daha ver pisi pisine. Neyse Avrupa maçını kazansınlar da bu maçın hayati önemi yoktu kazansak iyiydi ama..

Maçı izlemek için giden o kadar taraftarımıza yazık

Bu maçla alakalı değil ama Murat Özyerle yollar ayrılmalı diye düşünüyorum böyle yürümez

deplasman da mac kazanamiyoruz bu belli odlu. takim cok kötü sut atiyor. bir tane istikrarli adam yok. bir de kritik anlarda 7 kere ark arkaya üclük sallamasiz. hepsi basarisiz ve bunun sonucunda maglubiyet. hic bir oyuncumuz iceriye drive edip en azindan foul aldirmayi aklinin ucundan gecirmememiz. simdi Mersi'e yenilen takim Banvit, Karsiyaka, Beykoz deplasmanlarinde ne yapacak. Ilk 4 büyük takimi gectim zaten. nedir bu sorumsuzluk anlamadim. bu macin özrü olamaz. göz göre göre gitti mac. 7 kere ark arkaya üclük salliyorsun. hoca kenarda izliyor. bir baskete ihtiyac var maci koparmak icin 4 dakka da sayi bulamiyoruz. rezillik.

Bukadar istikrarsız bir takım olamaz!Maçtan maça istikrarsızlığı anlarım ama çeyrekten çeyreğe nasıl değişir bukadar.Murat Hoca artık kendinde ne eksik oturup düşünmeli biraz!!!
Mersin deplasmanında madar olmanın eşiğinde bukadar gezindiysek fb ve bjk deplasmanlarını düşünmek dahi istemiyorum.

NAsıl yok önemi sen daha Telekom,Efes,FÜlker,Beşiktaş ile karşılaşmadın bunları yenemiyorsan Akatlardan 40 yer çıkarsın...

Hem futbolda hem basketbolda deplasman fobimiz var !!

CASA'ya kaybettiler sesimizi çıkarmadık ama bu yenilginin hiçbir açıklamsı yok !!

Geçen sezon bile böyle sıradan maçları kazanabiliyorduk..Kaybettiğimiz takımlar hep kafaya oynayanlardı.

Sen Mersin'i deplasmanda yenemiyorsan BJK'yi nasıl yeneceksin merak ediyorum !!

Salon boş seyirci yok lafını kimse ağzına almasın !!

Bu takımı salona gidip desteklememiz için bize karşı birşeyler vermesi gerekiyor !!

üçlük beklediğimiz adamlar karavana atıyor, son saniyede owens öyle atılmaz böyle atılır diyor. kanıma dokunuyor kanıma koskoca periyot 2 sayı atılamaz bunu başka bir takım başaramaz.

saglik olsun beyler dunyanin sonu degil, benim bu takima daha halen guvenim var onumuzdeki hanzevast macina bakacagiz artik turkiyede disarda mac kazanamadik ama bu fobimizi hollandada kiracagimiza ve bundan sonra turkiyedeki dis maclarimizi kazanacagimiza inaniyorum ve takima guveniyorum.

Üçlük yüzdelerimize bakarmısınız;

Tufan 0/3 ( 2 sayı)
Hite 0/4 ( 0 sayı)
Murat 1/5 ( 5 sayı)
Dee 4/11 (16 sayı)
Cüneyt 0/2 (0 sayı)
Hüseyin 2/2 (8 sayı)
Owens 1/2 (12 sayı ama attığı son saniye üçlüğü )

21 boşa üçlük..

En kritik anlarda Hüseyin 0/2 Tufan 0/2 serbste atış son periyot bunlar, toplamda 3/8 serbest atış.

Yani insan nasıl üzülmesin şimdi. Bu kadar üçlük deneyeceğine 4 kısayala bu kadar süre oynayacağına içeriden garanti sayılara yönelsek ne olurdu sanki:( Ya kahrolmamak elde değil. Bu maç tek başına tabiki önemli değil. Ama takım olma anlamında istikrar anlamında bence çok önemliydi olmadı..

Ilk 4 dakikada 19 sayı attık.Son saniye 3lüğünü saymazsak kalan 36 dakika 31 sayı attık.
Maçın tüm özeti bu bana göre.

Ben yine de maçı izlemeden ya da en azından giden üyelerimizn mseajlarını okumadan önce kesin şeyler yazmamamız gerektiğin düşünüyorum.tbl.org'taki canlı yayından çıkarabileceğimiz sonuçları zaten yazıyoruz;ancak biraz daha sakinleşmemiz lazım aslında.

gercekten hic bir bahanesi yok bu macin. Casa macini kaybetti eyvallah kaza dedik ama bukadar da olmaz. sen daha hic bir büyük takimla oynamadin. 2 hafta sonra tas gibi takimla oynayacaksin. gecen yil böyle maclari Fitch tek basina aliyordu simdi masallah herkez potalari dövüyor.

Re:

Kadroda bile değildi.

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
Altya Özurgancı die bir gençmiz var inanıyorumki M.Kayadan daha iyi 3.lük atar..ve yapılıda eleman 1,98 boyu var 3.numara bile oynayabilir..

bu arada maçta en az 15 dakika 4 kısa oynamayı biri bana açıklamalı.Mutlaka açıklamalı.