Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Re:

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
Murat Kaya'ya kapı gösterilme daha ne zamana kadar patlama yapmasını bekliyeceğiz..19'luk genç oyuncuyu koysak daha iyidir...


Maçın istatistikleri elinize geçtiğinde takımın en çok asist yapan oyuncusuna bakmanızı tavsiye ederim..

Murat Kaya'ya kadar gidecek çok adam var bu takımda...
 
aman Özyer'i eleştirmeyelim şimdi fanatikleri bizi mahfederler biz Özyer yetersiz olmuyor derken herkes eleştiriyordu ben ve benim gibi düşünenleri şimdi şu geldğimiz duruma bak,girona maçında alkışladık tamam değişiyoruz dedik ama iyi aynı sahneler ben artık ilgilenmiyorum bu takımın başında Murat Özyer olduğu müddetçe hayrını görsün takımının nasıl olsa babasının çiftliği
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
Ilk 4 dakikada 19 sayı attık.Son saniye 3lüğünü saymazsak kalan 36 dakika 31 sayı attık.
Maçın tüm özeti bu bana göre.
Daha da kötüsü maçın son 8 dakikasında Owens'ın son üçlüğüne kadar sayı bulamamamız.16-0'lık bir seri yedik.Fatih'in de söylediği gibi bu maçın pek de mazereti olamaz.Sonuçta başka takımlarda Avrupa Kupaları'nda mücadele ediyor.
 
takımda öncelikle müthiş bir konsantrasyon eksikliği göze çarpmakta yani gidin ispanya da akasyavu yu yenen takım 1 milyon daolar bile bütçesi olmayan takıma yenildi diye.tek söyleyecekleri konsantrasyon eksikliğidir.takım kötü mü değil istediğimizde çok güzel hücum da yapabiliyoruz savunmada.peki bunu neden sürekliliğe kavuşturamıyoruz?büyük bir soru işareti takımda istikrar sorunu var ve aslında murat hoca da bu yüzden aralık ayına kadar tam hazır olamayacağını biliyor ve bu yolda mağlubiyetleri en hafife indirmek istiyordu ama yapmayın çokcuklar casa ted le mersin yani.ama görürsünüz biz hollanda da fark atıp dönersek kimse şaşırmasın
 
4. dakika 19-11

23. dakika 21-41

32. dakika 50-47

39. dakika 50-63

Kolej takımı dedik kolej takımı bile böyle bir maç oynamaz.
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
Ilk 4 dakikada 19 sayı attık.Son saniye 3lüğünü saymazsak kalan 36 dakika 31 sayı attık.
Maçın tüm özeti bu bana göre.
Aynen katılıyorum ve hocamızı, takımımızı çok sert bir şekilde eleştiriyorum. Mağlup oldukları için değil, ruhsuz oynadıkları, mücadele etmedikleri, 40 dakikanın 36 dakikası uyudukları için eleştiriyorum. Sezon öncesi hedef final hedef final naraları atıyordu bu yönetim, bu hoca. Final oynayacak takım bu mu? Yazık gerçekten çok yazık. 32-2 lik bir seri yemek ne demektir ya bunun açıklaması olabilir mi? Hafta içi maç oynadık takım yorgundu diyemez hiç kimse. 4.dakikadan sonra mı baş gösteriyor bu yorgunluk? Hiç kimse bu mağlubiyete bahane bulamaz. Murat hocadan da tek istediğim Galatasaraya yakışan bir oyun oynamadık, bütün maç uyuduk!!! şeklinde bir açıklama yapmasıdır. En azından taraftarı kandırmasınlar yada kandırmaya çalışmasınlar!!!
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
4. dakika 19-11

23. dakika 21-41

32. dakika 50-47

39. dakika 50-63

Kolej takımı dedik kolej takımı bile böyle bir maç oynamaz.


Ben hayatımda bu kadar dengesiz bir skor dağılımı görmedim..Bırakın hayatımı basketbol tarihinde

yoktur böyle birşey.. Şaka gibi resmen !! 15 dakika 4 kısa ile oynuyorsun.
 
maçın 7. dakikası 16-6 Galatasaray üstünlüğü ile geçildi,zaten ne olduysa ondan sonra oldu.ilk yarı bittiğinde skor 37-21 di.Yani 31-5 gibi inanılmaz bi seri yakaladı mersin.2. periyotta sadece 2 sayımız var oda Murat Kayanın serbest atışları!

3. periyotta süper oynadık ve arkaya arkaya basketlerle farkı kapattık ve son periyoda 47-45 geride girdik.Son periyodada 5-0 lık bir seri ile başladık ve 50-47 öne geçtik.Sonrasını sormayın,mersin 16-0 lık seri ile 63-50 yaptı skoru ve son saniyede owensın üçlüğü ile maç bitti..
 
Neden dış atış kullanmayı tercih edeceğimize topu pota altına indiremedik sorusuna Girona maçını iyi

izleyenler cevap verebilir bence...Girona maçını da biz dışarıdan kazandık içeriden değil..Sanırım takım

hala o maçın etkisinde..girona maçında 45 sayı Tufan-Hite-Dee üçlüsünden geldi..
 
20071110165443pa1.png
 
Girona maçında zaten bize maçı kazandıran özellikle alan savunmamızdı. Adam adamaya dönünce Marc Gasol bizi zorluyordu. Dış şutlarda da yüzdeli oynamıştık o maçta. Umarım bu bizim için son kaza olur. Deplasmanda da galibiyet almaya Hollanda'da başlarız...
 
Valla maçın anlatımını yaparken fark 21 lere çıkınca o moral bozukluğuyla attım kendimi dışarı Arda Abi'den fark kapanıyor mesajları gelince de dedim ki uğursuzluk bende herhalde ALLAhım bende kapının önünde oturup gelen mesajlara baktım.Fark kapanınca dedim ki tamamdır uğursuzluk bende.Sonra gelen bu şok yenilgi beni yıktı mahvetti.Artık haftada 2 maça ayak uydurma zamanıdır.Olmaz böyle hocam.
 
Sezona büyük hedeflerle girip rakip olarak gördüğümüz iki takımı (Banvit, Karşıyaka) yenip önemsemediğimiz iki takıma (TED, Mersin) karşı ağır yenilgi almak kanıma dokunuyor.

Neyse bayrama daha bir ay var...
 
İşte mağlubiyetin sebebini buldum !!


manset_mersin_gsaray.jpg


Fotoğraftada göründüğü gibi top patlak.

Yahu işin geyiği bir kenara biri bana nedenini açıklasın böyle bir maçın lütfen.kafayı yemeden.

(Mersinlininde savaşta kaleye girer gibi surat ifadesi de ilginçmiş)
 
Bu arada polatların ikiside cosmus kocaoglu bizim maclarda hep atıyor.:S
 

Üst