Re: Re:
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tunç Altanlar":5c349][quote="Timur Saglam":5c349]Mac sonu acıklamalarında Murat Ozyer, macı kaybetmelerini
- Faullerle savunma direncimizin kırılmasına (dolaylı olarak hakemlere de)
- Mersin'in iyi bir takım olmasına ve Mersin deplasmanının zorluguna bagladı. Kendi oyunumuz acısından bir degerlendirme yapmadı.
hep bahane hep bahane bizim yenildiğimiz casa'yı ülker kırdı geçirdi hani şampiyonluğa oynuyoruz ya biraz kıyas yapalım,hadi mersin deplasmanı zordu kaç paralık takımsa ne kadar bütçesi varsa Mersin'in, casa deplasmanıda mı zor,millet deplasmanda 15 sayıdan aşağı maç kazanmıyor bizimkiler kem küm bu kadar büyük yatırım, geçtiğimiz senelere oranla iyi bir organizasyon, ama yanlış HOCA...[/quote:5c349]
Senin CASA'yı kırıp geçirdi dediği takımın Alpella'ya olan mağlubiyetini söylerim sana..
Olmadı Banvit'ten yedikleri farkı ve sayı miktarını hatırlatırım..
Alpella'yı biz mağlup ettik..Bana dersen ki Alpella maçının altında ''ALTYAPI'' yatıyor diye..
O zaman da derim ki sayı selinde boğuldukları Banvit'e ilk çeyrekte yaklaşık 20 sayı fark attık..
Yani şöyle böyle olsun hoca şuraya gitsin bunu götürsün..Hoca bavulunu alıp gitsin falan filan..
Herşey bitti iş hocaya geldi..Girona'yı yenen takımın hocası da Murat Özyer'di..Mersin' yenileninde..
Lütfen biraz destek...[/quote:5c349]
desteği verdik ama olmuyor demek ki, iki senedir gına geldi en sonunda lanet olsun diyeceğim sonuçları sadece teletex'ten takip edeceğim,herkes ülker maçına kadar yenilgisiz gideceğimiz konusunda hem fikirken şimdi aldığımız iki mağlubiyetle şok durumundayız.Ülker'e gelince onlar ciddiyetsiz oynadıkları için bu durumdalar hele hele Alpella maçında neler oldu o maçıda canlı takip etme fırsatı buldum Tanjevic eline silah alsa vuracaktı bütün oyuncuları,Ülker haftasonu 25 attı çünkü işi ciddiye almaya başladılar maçın başında patron benim mesajını verdi.
Diyelim benim dediğim gibi değil durumlar ülker her ikisinede öyle veya böyle yenildi, peki koskoca bir period boyunca 2 sayıda kaldığı bir maç oldu mu acaca bence bu soru çok önemli.Bu rezaleti kim nasıl açıklayabilir bu hocanın gerçekten yetersiz olduğunu gösteriyor,senin takımın iki satı atmış ve sen tahtaya başka oyunlar çizmelisin takımı canlandırmalısın,10 sayıda kalsan anlarım eyvallahta 2 sayı ne demek oluyor.
Sezon başından beri aynı olayları yazmaktan ben ezberledim takımın iki tane hücum aksiyonu var onları tıkarsa rakip işte böyle 2 sayı gibi rezaletler ortaya çıkıyor.Haftaiçi Hollanda takımıyla oynayacağımız maç bile benim için soru işareti durumunda,haftasonuda Darüşşafaka'ya 12'den az fark atmayacağız ama sonra oynayacağımız deplasman maçları yine soru işareti.İnşallah ülker maçında geçen seneki 30 sayılık fark tekrarlanmaz da bir rezillikte o maçta yaşanmaz.
Hani bu takım bayan takımımız olsa bir nebze anlayacağım oyuncular milli takımdaydı, daha takım tam oturamadı diye ama bu takımın ne bu kadar milli oyuncusu vardı ve yabancıları gelmesine rağmen hala oturan birşey yok,Beşiktaş bizimle aşağı yukarı aynı bütçede galiba ama içeride dışarıda fırtına gibi esiyor bunuda bir düşünmek lazım mağlubiyetleri var ama bir Telekom maçında oynadıkları basketbol beni gayet tatmin etti.