Mersin BŞB-GALATASARAY CC : 63 - 53

Eksik birşeyler var va çok can sıkıyor.Sinirden evdeki camları indirecektim.Böyle gitmez Ayhan Şahenk'te kazan,deplasmanda ver.Telekomunda kaybettiği bir haftada bu yenilgi çok daha acıttı içimi.Murat hoca umarım yaptıklarından memnundur.

Bu arada anladık ki her takım her takımı yenebilecek güçte.
 
Yani arkadaşlar çok abartıyorsunuz biraz sakin, gördüğüm kadarıyla en sakin adamlar bile çığırından çıkmış.Bizim taraftar olarak istediğimiz hırslı ve güzel oyun ile şampiyon olmak değil mi?.Bu gün sadece güzel oynamadık sadece bu kadar abartmayın!Bu demek değil ki tepki vermicez ama biraz daha usturuplu yazalım.Geçen sene bu zamanlar da ülker bizim gibi takım olma sıkıntısı çekiyordu ama adamlar şampiyon oldu.Bizde zamanla maçları tek tek kazanacağız inancındayım.Tekrar söylüyorum basketbol da önemli olan Play Offlarda iş yapmaktır.Pire için yorgan yakmayalım biraz sakin!
 
Murat Özyer'in stajer hoca olduğunu ve yetersiz kaldığını düşünüyorum.Acil yollanıp Oktay Mahmudi ile ya da olmazsa yabancı bir teknik adamla anlaşılması gerekir.20 yıl aradan sonra bulduğumuz en büyük bütçe ve kurulan takım stajer sayılabilecek bir antrenöre teslim ediliyor.

İkinci bir husus ise pota altında Gaines ve Owens birlikte oynadığında takım biraz kısa bile kalsa en doğru basketbolu oynuyor.Bugünkü maça da sanırım bu ikiliyle başlandı ve 4 dakikada 19 sayı üretilip savunmada da dirençli kalındı.Ne zamanki Hüseyin bu oyunculardan birinin yerine giriyor takım ivme kaybediyor çok açık şekilde.Ayrıca Cemal Nalga rotasyona muhakkak sokulmalı.Hücum gücü çok yüksek olmasada fiziği ve kuvvetiyle maç içinde önemli katkılar sağlayabilir pota altında.
 
herkez maçı izlemiş yorumlarını yapmış
ben konuşmycam çok felaket sinirliyim
bir maçın son periodunda tam 11 faul çalınırsa
ve 11 faulun 9 unu engin kenerman çalarsa ben bunda art niyet ararım
adamın niyeti açık ve netti 2.periodda fastbreak attırmadı bize dee 18 saniye kala orta sahayı geçti 8 saniye çaldı süre durduğunda hala 17 saniye vardı.ortada bir emek var ve bazı insanlar bu emeğe saygı göstermiyor yazıklar olsun.
 
Büyük bir hakem faciası ile maçı kaybetmişiz...

Öyle deniliyor.Umarım bugün veya yarın Galatasaray olarak bir basın toplantısı yapılır!
 
Arda,ilk önce canlı yayın için teşekkür ederim.Murat Özyer'i istifaya davet edenlerin düşüncesine saygı duyuyorum;ama ben öyle düşünmediğimi belirtmek isterim.Murat Özyer'in yerine kim gelebilir?Kimi istiyorsunuz?Şu an hangi hocalar boşta?Aklıma hemen iki isim geldi.Bunlar:Aydın Örs,Oktay Mahmudi.İkisini de bu takımın başında görmek istemem,şahsen.Murat Özyer,benim gözümde başarılıdır.Başarılı olmaya da devam edecektir.Çok sevdiğim ,saygı duyduğum biridir.Zaten görevden alınacağını ya da onun görevini bırakabileceğini düşünmüyorum.
 
sağol yiğit
şu adamın kıymetini bilin başımızda adam gibi bir adam var lütfen başarıya endeksli olmayın
girona maçında yapmadığınız övgü kalmadı mersin maçında söylediklerinize bakım
lafım herkese değil.
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Büyük bir hakem faciası ile maçı kaybetmişiz...

Öyle deniliyor.Umarım bugün veya yarın Galatasaray olarak bir basın toplantısı yapılır!
Hiç zannetmem abi futbolda o kadar haksızlık yapıldı aradan 1 yıl gecmişti ondan sonra yapmıslardı.Hele resmi sitesinde baskete fazla ilgil göstermeyen bir külüpün basın toplantısı yapacanı zannetmem.
 
bu alınan maglubiyet kotu oldu ama ligin daha basindayiz telekom da maglup oldu bence bunların telafisini galatasaray cafe crown alacaktir hic suphem yok
 
Mersin maçıyla beraber deplasman fobimizi yine yenemedik..Dış sahada ilk galibiyetimizi ne zaman alacağız çok merak ediyorum..(besiktas,kepez ..dacka'dan sonra üst üst'e 2 önemli deplasman)
zorluk derecesi yüksek deplasman maçları şimdi başlıyor..(besiktas,efes,fulkergazoz,telekom)
artık kepez maçını bekleyelim bi ümit :)
 
Ben anlamıyorum... Karşıyaka,Banvit'i yeniyoruz Casa'ya , Mersin'e yeniliyoruz bunda bir terslik olması gerekir hani ksk , banvit'e yenilip casa'yı , mersin'i yensek tamam dicem demek ki yeterli güce sahip değiliz fakat demekki güçlü bir kadromuz var ama oyun taktiği takımın yanlış 4 dakika da 19 sayı atan bir takımın (19-11) sonra 41-21 yenik duruma düşmesi 30-2 gibi bir seri yemesi düşündürücü...Eğer böyle birşey varsa ben hatayı oyuncularda değil hoca da ararım ; Murat Hoca hatalıydı!!

Gelelim oyunculara... İstikrarsız oynuyorlar Owens hariç hepsi öyle(bu maç için) ! Neden ama takım Girona gibi güçlü bir rakibi devirdi moral yüksek olması lazım yorgunluk olamaz maç 4 gün sonra oynanıldı maç! Ben takıma güveniyorum ama bu tür maçları kaybetmemeliyiz! Elbette yenileceğiz fakat böyle değil 30-2 gibi seri yemeden...Neyse sağlık olsun artık önümüzdeki maçlara bakalım ama zoruma gidiyor bu yenilgi...

Maç için dilediğim şeylerden birtanesi gerçekleşti ; Owens double-double yaptı ;)
 
Şimdiden söyllim ki ilk deplasman galibiyetimiz Beşiktaş'a karşı olursa kimse şaşırmasın...
 
Belkide önümüzdeki 4 yada 5 maçıda içerde dışarıda kazanıcaz.Bu mümkün.Ama bu demek değildir ki Murat Özyer güven veren Galatasaray'ın koyduğu ya da koymak zorunda olduğu hedeflere takımı götürebilecek bir hocadır.

Şurda anket yapsak ve herkes samimi fikrini söylese Murat Hocadan daha kapasiteli ve tecrübeli bir teknik adamı hemen hemen herkes tercih edecektir.Eminim ki Murat Özyer çok iyi,efendi bir insandır;bundan şüphem yok zaten.Ancak olay karakter değerleri değil coaching değerleri ve yeterliliği olmalı Galatasaray basketbol takımı antrenörünün.
 
uzaktan uzağa aşık olduğunuz ama bir türlüa çılamadığınız bi kız vardır,gece gündüz onu düşünürsünüz,adeta ulaşılmaz gelir size,onunla birlikte olmak asla mümkün değildir sanki.bir hayaldir sizin için.

ama birgün tüm cesaretini toplayıp çıkarsın karşısına,haykırırsın duygularını yumuşak bir sesle. o da ne..aylardır yıllardır seni farketmeyen kız,şimdi tatlı bi gülümsemeyle bakmaktadır gözlerinin içine. kabul etmiştir,hayalindeki değil,gerçekten senindir artık. koca bir ülke fethetmiş gibi hissedersin kendini ve içine sığdıramadığın bu mutluluğu annenle paylaşmak istersin. sevinçten zaman kavramın yok olmuştur ve akşam karanlığında eve varmışsındır. kapıyı açıp girerken bir yandan da anneee anneee diye bağırdığın sırada, yanağında şlaaak diye bi sesle kendine geldiğinde,karşında babanı görürsün: "nerdesin sen bu saate kadar"

sevinci kursağında kalmak böyle bişey olsa gerek...
 

Üst