Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

6 numaralı Lebron'u çok garipsedim valla.

Bu arada bizim üçlünün yanına Arroyo ve Joel Anthony hiç yakışmıyor yahu.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":35539f11]Udonis Haslem bu sezon Miami'de mi olacak ?

hayır.. denver veya dallas..[/quote:35539f11]

kendi yazdığımı yalanlamak zorundayım.. her yerde yazan, haslem'e çok iyi teklifler olduğu için kalmaktan vazgeçtiği idi ama demek ki değilmiş.. Dün akşam sahadaydı..

bu arada Wade'in maçın başında sakatlanıp 3 dakika oynadığı maçta Heat, Detroit'i farklı geçmiş.. Lebron ve özellikle Bosh çok yüzdeli atmış.

İlk periyotta LeBron resmen ezdi geçti Detroit'i. İkinci periyotta da yedeklerle birlikte Bosh ön plana çıktı. Sonrasını izleyemedim ama.

Bu arada Halem'ın kalması bizim adımıza çok iyi oldu.

Pota altında biraz sertlik sorunu yaşayabiliriz gidişata göre erken bir rötuş gelebilir ancak bugün için iyi gidiyoruz.

Wade sakatlanıp çıkması kötü oldu sanırım sağ dizine darbe aldı.Süper üçlüyü fazla bir arada kalmamış olmasına rağmen sayı dağılımı güzel olmuş 18 Lebron 20 Bosh atmış ortalama Wade 15-20 sayılarda bir rakama ulaşılacak olduğunu düşünürsek fix +60 ile başlayan takım :)

umarim top dağılımlari orantılı ve sorun çıkarmayacak şekilde olur yeni sezonla birlikte şampiyonluk yürüyüşümüz başlamıştır

Canlı izlemiştim. Salondakiler ve bench uzun süre alkışladı ama bence James özelinde normal bir smaçtı :)

diğer takımlar şampiyonluktan hala neden umutlular anlamıyorum..şu takımı durduracak tek güç kendi egoları..wade ve lebron'a olan ilgi en çok bosh'a yarayacak..ki ikisinin de ne denli pasör olduğunu biliyoruz..

halil tolga KARAAKIN' Alıntı:
diğer takımlar şampiyonluktan hala neden umutlular anlamıyorum..şu takımı durduracak tek güç kendi egoları..wade ve lebron'a olan ilgi en çok bosh'a yarayacak..ki ikisinin de ne denli pasör olduğunu biliyoruz..
Anlarsın yakında 8) 24 numaralı sarı formalı bi oyuncu var bi de uzun boylu uzun kollu tıfıl bi beyaz oğlanla takılıyor. O ikisi geçen 2 senede şampiyon olmuşlar öyle dedi bi abim. Bilmiyorum doğru mudur ama bir de kafası patatese benzeyen normal insan boyunda bi adamları varmış o da baya kritik maçlarda kritik üçlükler atıyormuş...

valla biraz iddialı olacak ama play offlarda bütün takımları süpürecek gibi duruyorlar..belki normal sezon maçları ama sadece wade'nin miami-lekes maçlarında nasıl oynadığına bakmak yeterli..
ki bu takıma sace lebron ve bosh değil,mike miller ve ılgauskas da katıldı..
bahsettiğimiz adamlar ray allen ve paul pierce değil..wade ve lebron ;)

Lakers'ta da ön iyi ön alan ve en iyi arka alan oyuncusu var. Playoff'a girmeye yeter heralde ama ilk turda elenirler gibi. Ha bir de takım oturmuş Lakers'ta ama ne önemi var ki sanırım 2k'den bahsediyoruz. Bence bütün maçları simulate yapın oynamaya bile gerek yok

halil tolga KARAAKIN' Alıntı:
valla biraz iddialı olacak ama play offlarda bütün takımları süpürecek gibi duruyorlar..belki normal sezon maçları ama sadece wade'nin miami-lekes maçlarında nasıl oynadığına bakmak yeterli..
ki bu takıma sace lebron ve bosh değil,mike miller ve ılgauskas da katıldı..
bahsettiğimiz adamlar ray allen ve paul pierce değil..wade ve lebron ;)
ray allen ve paul pierce miamininde icabına bakar merak etme ;)
geçemezlerse canları sağolsun :p

bakın bu takımda gerekirse wade oyun kurucu olarak oynar..mike miller'ı bu üçlü ile aynı anda sahada görürsek şaşırmam..yani bu takıma kim ikili veya üçlü sıkıştırma yaparsa anında sonuç alınmalı yoksa her sıkıştırmada cezalar kesilir..wade ve lebronun mükemmel saha görüşleri olduğunu unutmayalım..ılgauskas ve bosh'un ne kadar iyi orta mesafe şutları olduğunu biliyoruz..
herkes howardın miami boyalı alanını perişan edeceğini söylüyor ama adam 50 sayı 30 ribauntla mı oynayacak?
peki orlandoda wade ve lebronu kim tutacak?
bu takımı boston durdurur ve hatta süpürür de..tabi shaq ve garnett gençlik iksirini bulup 10 yıl önceki performanslarına dönerlese :ehue

Boston Huzur Evi'ni Miami adı aynı cümlede kullanmamaya gayret edelim lütfen ;)

Nate şarkı söylesin,Ray Allan balık tutsun,Shaq filim ve müzik sektöründe kendne daha sağlam bir yer edinsin,Garnet'a saygım sonsuz ama ada bu topululuğa eşlik etsin her gün birine uğrasın :p

beyler bizi hafife almayın cavalierslı arkadaşlar bizi fena hafife aldılar sonrasını gördüler.miami bizi normal sezondada 4 maçtada yenebilir ama play offta işleri kolay değil.o seri 7 maça uzayacaktır buna kimsenin şüphesi olmasın.

Bosverin bu laflari ben sizinkilerin coktan emekli olduklarini gordum gecen seneki final serisinde simdi bunlara ek olarak Shaq'ta geldi tam oldu huzur evi. Dedigim gibi o arkadaslar comtan emekli olmus kendi haberleri yok sadece bu sene bol bol hatirlatiriz sorun degil.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Bosverin bu laflari ben sizinkilerin coktan emekli olduklarini gordum gecen seneki final serisinde simdi bunlara ek olarak Shaq'ta geldi tam oldu huzur evi. Dedigim gibi o arkadaslar comtan emekli olmus kendi haberleri yok sadece bu sene bol bol hatirlatiriz sorun degil.

bence boston konusunda bu kadar kötümser olmamak lazım doğan..
yaşlı olmaları hiç bir şeyi değiştirmez, geçen sene de genç değildiler..
üstelik bu sene rotasyonu derinleştirdiler.. o yaşlı dediğin adamlar daha az oynayacak normal sezonda.. geçen sene lakersla 7 maçlık bir final oynamış, neredeyse şampiyon olacak bir takım bu.. planları tutup da play-off a sağlam ve formda girerlerse çok tokat atarlarlar millete..

Not: Ayrıca Doğan, sürekli Boston'u taciz edici konuşmaların olduğunu ve bunları Boston başlığında yapmadığını da görüyoruz.. Huzurevi, oynamadan simulate edin gibi laflar şık değil.. İnsanları tahrik etmeye gerek yok lig başlamadan, ayrıca Boston ile ilgili bir şey yazarsan Boston başlığına yazman daha doğru olur diye düşünüyorum.

Ben Boston'u potansiyel Miami rakibi olduğu için kendi başlığımda kendi takımımın durumuna göre yorumluyorum o yüzden Bostan'la ilgili düşüncelerimi tabiki burada yazacağım.

Bu durumun taciz edici bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum kaldıki bizim bu başlıkta kaç kere Lakers ve Boston'lu arkadaşların ''tacizi'' olmuş bakmak lazım bana bu uyarıda bulunmadan önce.

Her şey bir yana ben bu düşüncelerimi asıl gidip durup dururken Boston başlığına yazarsam asıl ozaman taciz olur bu.Neticede ben burada devamlılığı başlangıç sebebi olan bir konuşmanın içinde ve devamında bu yazıları yazıyorum.Damdan düşer gibi oraya giripte Boston böyle Boston şöyle yazmak abesle iştigal olur.

Valla Doğan, biz de o taciz dediğin olaylar olmasın diye uyarıyoruz..
Takılmak başka, taciz başka.. Benim takılmadığım hiç kimse kalmadı bu forumda herhalde ama dozajı ayarlamak lazım. Bunları hepimiz için söylüyorum. Ben tuttuğum takıma huzurevi densin istemem kendi adıma..Bir kendi yazdıklarına, bir de Tugay Eren arkadaşımızın yazdıklarına bakarsan bir daha, belki bana katılırsın..Geçen sene Lakers-Boston odaklı olmak üzere burada çıkan tartışmaları en iyi ben biliyorum.. O tartışmalar bitene kadar uğramadım buralara.. Bu sene düzeyi koruyacağız, amaç bu. Şaka, takılma, kızdırma her zaman olabilir ama bir sınır koyacağız kendimize.. Hepimiz..

Ayrıca abest-i iştikal değil abesle iştigal.. Bir de uyarılmak kötü değil ki beni de hala herkes uyarıyor, hiç de gocunmuyorum.