Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Can Kırımlıoğlu":35539f11]Udonis Haslem bu sezon Miami'de mi olacak ?
Anlarsın yakında 8) 24 numaralı sarı formalı bi oyuncu var bi de uzun boylu uzun kollu tıfıl bi beyaz oğlanla takılıyor. O ikisi geçen 2 senede şampiyon olmuşlar öyle dedi bi abim. Bilmiyorum doğru mudur ama bir de kafası patatese benzeyen normal insan boyunda bi adamları varmış o da baya kritik maçlarda kritik üçlükler atıyormuş...halil tolga KARAAKIN' Alıntı:diğer takımlar şampiyonluktan hala neden umutlular anlamıyorum..şu takımı durduracak tek güç kendi egoları..wade ve lebron'a olan ilgi en çok bosh'a yarayacak..ki ikisinin de ne denli pasör olduğunu biliyoruz..
ray allen ve paul pierce miamininde icabına bakar merak etmehalil tolga KARAAKIN' Alıntı:valla biraz iddialı olacak ama play offlarda bütün takımları süpürecek gibi duruyorlar..belki normal sezon maçları ama sadece wade'nin miami-lekes maçlarında nasıl oynadığına bakmak yeterli..
ki bu takıma sace lebron ve bosh değil,mike miller ve ılgauskas da katıldı..
bahsettiğimiz adamlar ray allen ve paul pierce değil..wade ve lebron
Doğan Sağlam' Alıntı:Bosverin bu laflari ben sizinkilerin coktan emekli olduklarini gordum gecen seneki final serisinde simdi bunlara ek olarak Shaq'ta geldi tam oldu huzur evi. Dedigim gibi o arkadaslar comtan emekli olmus kendi haberleri yok sadece bu sene bol bol hatirlatiriz sorun degil.