Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

Tamamda abi tacizle takılma arasındaki farkı ne belileyecek?

Yazı içinde yapılabilecek jestler mimikler bunda etkili olacaksa benim yazılarıma tekrar bakın derim.Ben Tugay Eren'e takılıyorum orada tabiki bu tür yorumlar kendi düşüncelerimdende bir pay içeriyor ancak yazılarımdaki 'smiley' kullanımı bence yeterli benim maksadımı göstermek için.

İpleri elimizde tutalım eyvallah ama bu bölümdeki başlıkların çoğu gırgırla şamatayla dönüyor bunuda atlamamak lazım.Şu kadar takılmak,uğraşmak olsun bir zahmet. ;)

Tamam Doğan..
Senin dediğin gibi olsun..
Takılmak deyince en çok ben takılıyorum zaten..
Şöyle özetleyeyim o zaman ; geçen sene play-off zamanı olan ortam olmasın.. Kriter o..

Emre Yüksel' Alıntı:
Tamam Doğan..
Senin dediğin gibi olsun..
Takılmak deyince en çok ben takılıyorum zaten..
Şöyle özetleyeyim o zaman ; geçen sene play-off zamanı olan ortam olmasın.. Kriter o..

Tamam abi şimdilik bu tehlikeden oldukça uzağız zaten ;)

Ayrıca o ortamın oluşmasını kesinlikle bende istemem uğranmaz bir başlık olmuştu burası o yüzden öyle bir durumda ilk ben kendime çeki düzen veririm abi.

ooo playoffa kadar herşey serbest :)

Lebron bütün yaz evin şımarık çocuğunu idare eden ağır abi tadındaydı, şımarık çocuk bütün yaz evle ilgili herşeye karışmaya burada herşeyin onun etrafında döndüğünü anlatmaya çalışıp dursada ağır abi olaya el koymuş anlaşılan...:)

zaten Wade kardeşimiz çok iyi çok hoş oyuncu olsada bir final maçının son saniyesinde son top kullanılmadan evvel bütün şehirde oylama yapılsa %99.999999 Lebron cevabı çıkar %0.0000001 oy da Wade'in kendi oyu olur ancak... :)

Şöyle maçlar başabaş devam etsin misal 88-89 iken son top ne olur hepimiz göreceğiz. Bak Kobe dün akşam sıcağı sıcağına son topun asistini yapıverdi hep ben kullanmam diyip :)

Umut Gokgoz' Alıntı:
Lebron bütün yaz evin şımarık çocuğunu idare eden ağır abi tadındaydı, şımarık çocuk bütün yaz evle ilgili herşeye karışmaya burada herşeyin onun etrafında döndüğünü anlatmaya çalışıp dursada ağır abi olaya el koymuş anlaşılan...:)

zaten Wade kardeşimiz çok iyi çok hoş oyuncu olsada bir final maçının son saniyesinde son top kullanılmadan evvel bütün şehirde oylama yapılsa %99.999999 Lebron cevabı çıkar %0.0000001 oy da Wade'in kendi oyu olur ancak... :)
Haksızlık ediyorsunuz. Wade 2006'da nerdeyse tek başına Miami'yi şampiyon yaptı. Çoğu maçta 50 sayı civarında attı. Final'in MVP'si seçildi. Wade o kadar ön planda, popüler kültürün yarattığı "Lebron-Kobe" ikileminin bir kutbu değil. Onun için basit bir oyuncuymuş gibi görünüyor. Ayrıca NBA'de diğer ikisine dokunmasan da faul çalınır. Wade'e çalınmaz. Neyse Lebron'un gelmesini bundan istemiyordum zaten.

Philadelphia`yı 97-87 yendik.

Wade:30 sayı 7 ribaunt 4 asist
LeBron:16 Sayı 6 Ribaund 7 Asist
Bosh:15 Sayı 7 Ribaund

Ve benchten gelen James Jones 20 sayı ile oynadı.

Sayılar şimdiye kadar dengeli dağılıyor ama ritim sorunu var takımda.Bunun yanı sıra savunmadada ciddi sıkıntı var.

Dün maçı James Jones aldı özellikle ilk yarıda attığı üçlüklerle. Cidden çok iyiydi Mike Miller'ı hiç aratmadı. Helal olsun

olur böyle kazalar..daha ilk maçtan boston gibi bir takımla bostonda oynarsan yenilgi kaçınılmaz..takım daha çok yeni..wade daha tam hazır değildi..şampiyonluk garanti..zaten finalde la ile oynarız..wade en iyi maçlarını hep la'ye karşı oynar..bir tek boston zorlar bizi..finali de ya 4-0 ya da 4-1 alırız

Ben açıkçası coaching'ten çok mutlu değilim şu an aklımda orası soru işareti.Pat Reis parkelere dönüş yapmış olsa şampiyonluk garanti ötesine geçerdi ancak şu anda tam emin olamıyorum.

Orlando 70-96 Miami

Wade 26 sayı 6 ribaunt
LeBron 15 sayı 7 asist 6 ribaunt
Bosh 11 sayı 10 ribaunt

ve benchten gelen Haslem 11 sayı 11 ribaunt ile oynadı.

Bende buna galibiyet demem. Çünkü Orlando bir gece öncede maç oynadı. Üstüste ikigün maç oynamak sonuçta farklı oluyor. Rashard Leweis 0/9 ile oynamış. Gerçi Orlando'da şut atabilen olmamış. Vİnce Carter da berbat. JAmeer Nelson 3/11 ile bir zahmet atmış:) Sonuç olarak Florida derbisini aldılar:))

Maçı canlı izleyen birisi olarak Miami iyiydi ama Orlando çok kötüydü.. özellikle Lewis.. Sahada daha kötü bir üçlü vardı o da hakemler maça etki etmediler ama bir maçta 6 7 tane savunma 3 saniyesi 5 6 tane teknik faul çalınmaz ki..